Home
Torrents
Movies
TV Series
Forum
Help
Home
Torrents
Movies
TV Series
Forum
Help
Login
or
Signup
BG
mobile spot 4
Forums
»
Music
»
i-Doser Pack1 - WestSideTeam
published by
High^ProMilL
на 2008-07-15 14:23:52
Вашето мнение относно
i-Doser Pack1 - WestSideTeam
може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by
slack
на 2008-07-15 17:41:43
Сега малко от мене. Тъй като никъде не си ги намерил като мп3 и си ги конвертирал, ме съмнява че един вид си ги "осакатил". Все пак става въпрос за ниско честотен звук, а както знаем всички при мп3 компресията за намаляване на обема на файла се премахват звуци който не се долавят от човешкото ухо при звученето на друг звук с различна (ако не се лъжа - мисля, че беше с по-ниска честота ). Поради тази причина не бих си губил времето да слушам тези твоя преработка!! Не стига, че не се знаят страничните ефекти от оригинала - ми да рискувам и с осакатена версия :thumbsdown:
published by
ffakiea
на 2008-07-15 18:23:34
:thumbsdown:Това е супер тъпо,кой слуша такава простотия....та това дори не е музика:grrr:дори и да ме вържат никога не бих го слушал:thumbsdown:Някъкви си звуци за малумници:lol:Форсирането на мотор е по приятно за слушане:lol:
published by
High^ProMilL
на 2008-07-15 18:57:01
slack на много места пише че не се губи специфичното им качество когато mp3ката е на 320 kbps
ffakiea Прав си :D
published by
maniac
на 2008-07-15 19:15:34
хаххах са ше вииме тая тъпня
published by
ffakiea
на 2008-07-15 19:24:19
:lol:хаха..хихи:lol:бил съм казал обида:lol:ще умра да се смея....тоя лаф не бях го чувал:lol:само трябва да хвалим ли?!!!:-O....о.к. връщам си думите на зад..като не става значи не става:P
published by
pepino74
на 2008-07-15 19:35:16
[color=yellow]ffakiea[/color]
хаха..хихибил съм казал обида...
Не е обида, което прочетох в поста ти, но може би някой би се засегнал.;)
Колегата така го е преценил, макар че 20 дена си е бая наказание за това.
Мобилни и уеб приложения от СТУДИОУЕБ.БГ
Онлайн магазин и ЕРП от Expozy.com