Започнах да гледам от 1-ва серия, и съм все още на нея, но реших да драсна няколко реда. Филмът е наистина много добър и много добре направен. Авторите се опитват да пресъздадат последните дни на този свят, описан в книгата на Апостол Йоан - Откровение. В началото не го хванах, но после си показаха всичко, филма е 100% масонски, то май няма и други, освен масонски, знаците им са във филма. Пак инфо - това са действителни образи на демони, които са реални същества, с истинските си имена. Филмът е направен като приказка, за да ни баламосва, но е начин за комуникация между тях си. В първа серия ни показват началото на влизането на демоните в света, съвсем скоро ще започне и тук в реалния свят, пише го пак в Откровения. Само че краят на всички е предизвестен, пише го в същото Откровение на Апостол Йоан - накрая идва Царя на Царете и Господа на Господарите - нашия Господ Исус и само с една дума им разбива милиардната армия, която ще направят. За спящите или да се събудят, или да продължават да спят, за будните - да гледат къде и какво гледат и да потърсят Него. Езикът на който говорят демоните е автентичен. От къде зная ли? Дълга история и за многото ще съм поредния луд из форума. Съвсем скоро ще разберете, че всичко това, не само този филм, пресъздават реалност. Впечатлен съм от филма наистина! Дава много информация!