ArenaBG
mobile spot 4
published by ABGTeam на 2016-03-04 17:34:55
Вашето мнение относно The Shannara Chronicles - Season 1 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by ivailonedev на 2016-03-05 07:06:16
thanks
published by dekoni на 2016-03-12 18:23:44
защо няма BG аудио
а е маркирано, че има
published by alexlondon на 2016-03-14 18:50:55
както виждам не е маркирано БГаудио а БГсубс.за сметка на това не виждам епизод втори..
published by alexlondon на 2016-03-14 18:54:06
извинявам се за предния коментар-те първи и втори са заедно и затова съм го пропуснал.
явно торента си е ок..
published by naixar на 2016-03-15 00:55:45
Субтитрите не съвпадат за трета серия
published by xPREDATORx на 2016-06-04 22:22:23
Започнах да гледам от 1-ва серия, и съм все още на нея, но реших да драсна няколко реда. Филмът е наистина много добър и много добре направен. Авторите се опитват да пресъздадат последните дни на този свят, описан в книгата на Апостол Йоан - Откровение. В началото не го хванах, но после си показаха всичко, филма е 100% масонски, то май няма и други, освен масонски, знаците им са във филма. Пак инфо - това са действителни образи на демони, които са реални същества, с истинските си имена. Филмът е направен като приказка, за да ни баламосва, но е начин за комуникация между тях си. В първа серия ни показват началото на влизането на демоните в света, съвсем скоро ще започне и тук в реалния свят, пише го пак в Откровения. Само че краят на всички е предизвестен, пише го в същото Откровение на Апостол Йоан - накрая идва Царя на Царете и Господа на Господарите - нашия Господ Исус и само с една дума им разбива милиардната армия, която ще направят. За спящите или да се събудят, или да продължават да спят, за будните - да гледат къде и какво гледат и да потърсят Него. Езикът на който говорят демоните е автентичен. От къде зная ли? Дълга история и за многото ще съм поредния луд из форума. Съвсем скоро ще разберете, че всичко това, не само този филм, пресъздават реалност. Впечатлен съм от филма наистина! Дава много информация!
published by iopata на 2026-01-10 12:49:03
не знам защо този саит работе още 95% от торентите нямат сиидъри