ArenaBG
mobile spot 4
published by plame74 на 2019-12-23 18:03:46
Вашето мнение относно Hotel Lux може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by vankoz на 2019-12-24 01:22:49
Някой може ли да ми разясни жанра "Европейски"?
published by uniqaudio на 2019-12-24 17:21:45
Eвропейски са филмите за по-интелигентна публика, на която са и омръзнали холивудските дебилизми, които ни се натрапват отвсякъде. Това е първият критерии по който се отсяват филмите. Макар, че може би трябва да се отбележи и силното аржентинско кино.
published by arena171717 на 2019-12-24 17:23:24
Не ми е работа,защото и на мен не ми е много ясно какво е точно това "Европейски" да изказвам мнение.Въпреки това според мен хората сигурно имат напредвид,че не е холивудска боза,индийски,китайски,руски и т.н.Естествено това не означава ,че като е Европейски е 100% добър, но шанса да е така спрямо холивуските простотии е много по-голям.Дано някой не се засегне от моето мнение,аз лично гледам всичко и ми харесват всякакви филми ,но определено за мен най-слаби в по-голямата си част са американските простотии ,въпреки това ако няма нещо друго и тях гледам.Естествено и сред американските филми се срещат много добри попадения.
published by gang48 на 2020-01-16 20:32:18
Прав си! Аман от американските простотии и бози, особено тези на Woody Allen, Quentin Tarantino, Martin Scorsese...