ArenaBG
mobile spot 4
published by strangera на 2012-01-21 19:14:53
Вашето мнение относно Horata ot Internedite S01E06 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by DreamWavecho на 2012-01-21 21:11:20
Ей, този път няма псуване и простотия.. има свиване на един чорап в първите 20 сек.. но пак е добре :)
published by Lary2 на 2012-01-22 08:48:24
браво, добро предаване ставате все по-добри :thumbsup:
ама няма ли начин да е малко по длъжко или по начесто 8)
published by rogerdablack на 2012-01-22 08:57:53
Не било фейл, щото процесорът му бил куад :lol:
published by CINEMATICS на 2012-01-22 05:07:49
Сичко много хубаво ама си личи че не ви харесват конзолите и станели на дума за тях яко hateване .Както стана на дума за PSP vita та ,въобщте не е fail наистина няма особено качествени игри в момента за нея ,но тепърва щте излизат такива .Наи малкото не е fail защтото cpu то му е quad което си е доста впечатляващо има голям потенциал ,да не говорим за 2 та аналога 2cams и другите глезотийки яка си е конзолката ...
published by strangera на 2012-01-22 21:29:50
@CINEMATICS не и е тук мястото на тази дискусия, но виж продажбите на Vita и после ми кажи дали не е фейл. ;) Като хардуер е супер. Но в днешно време това не е достатъчно. ;)
published by syrax86 на 2012-01-23 00:00:02
Ам бате аз си го цъкам от сайта на HD за кво да го тегля от тука ? :lol:
published by strangera на 2012-01-23 09:08:09
@syrax86 - еми някой хора все пак предпочитат да си го теглят вместо да го гледат от YouTube. Съответно сме им дали такава опция. ;)
published by CINEMATICS на 2012-01-24 17:59:34
Какво да си говорим за продажби като ощте не е излезнало worldwide а only Japan и да не е fail заради cpu то защотото то е една от наи главните предпоставки за бъдещтия software които щте се появи евентуално . А със тези параметри и възможности се очаква да излезнат уникални ексклузив игри ,което щте накара всички геймъри да си го купят както стана и с Ps3 то .В началото зле тръгна ,но вече понастига xbox360 заради ексклузивните си игри последната година.Портативното устроиство просто няма аналог и конкуренция за класа си, затова и аз щте си го взема задължително ,сигурен съм че и много млн. други сериозни геймъри щте ме последват рано или късно .Ако ли не приятно джиткане на mario ви пожелавам .. ;)
published by CINEMATICS на 2012-01-24 18:00:38
Сигурен съм че и много млн. други сериозни геймъри щте ме последват рано или късно .Ако ли не приятно джиткане на mario ви пожелавам .. ;)
published by strangera на 2012-01-24 19:03:48
Ако Япония не е фактор (особен за хендхел конзола) незнам кое е.
Понеже ме мързи ще се самоцитирам от едно друго място: PlayStation Vita е един мъртво роден продукт. Най-голямата им греда е съдържанието и цените на въпросното съдържание. Отделно, че в ерата на смартфоните и сегашното полужение на хендхел гейминга, за продукт като Vita просто няма място (преди години имаше). Особено на тази цена. Мисля, че продажбите в Япония го показват достатъчно ясно. Ако някой се съмнява скоро ще дойде официалния лаунч в EU и US и така…

Дискусията съм готов да я продължа на друго място... след като излязат резултатите от първия месец в Европа да речем. ;)
published by strangera на 2012-01-24 19:05:16
...на друго място... след като излязат резултатите от първия месец в Европа да речем. ;)
published by CINEMATICS на 2012-02-02 04:38:46
Само не мога да разбера защто се отдава толкоа огромно значение на продажбите през 1вия месец се едно тва е показателно дали конзолата щте живее или не .То и за PS3 продажбите в началото бяха супер слаби, но тва не оказа по никав начин никакво значение за продължителноста на живот на продукта или неговите продажби worldwide до сега .За таблетите и смартфоните знаем , но не бива да ги бъркаме с истинския хандхелт gaming .Един средностатистически Gamer ако иска да играе на игри и то некаквито и да е било ,а Игри с главно И щте си купи Vita а не smartphone и тва тои много добре го знае.
published by CINEMATICS на 2012-02-02 04:39:48
много добре го знае. Дори да се продава зле в началото vita на usa пазара § europe тва по никакъв начин не обрича жизнения цъкъл на конзолата. За цената под 500 лв напрао да ни го подарят ако може и на мен ми се иска спрямо цената на таблетите и smartphoniте е напрао смешна ,за bg може и да е трагична то тука и 300лв да е пак щте има недоволни тва е повече от ясно, но за повечето нормални държавици си е съвсем приемлива.Пак казвам игрите продавам конзолите а при положение че дефакто ощте няма такива случваштото се е напълно нормално ..