ArenaBG
mobile spot 4
published by pepino74 на 2010-02-18 18:02:59
Вашето мнение относно Holocaust може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by balcanmaster на 2010-02-19 18:21:56
Това е един чудесен мини-сериал с участието на цяло съзвездие първокласни актьори. Моля не профанизирайте киноизкуството с тъпи коментари.
published by ogorogo на 2010-02-20 15:54:46
Ще мина без този "чудесен сериал"!
published by kolumbkolumb на 2010-02-22 13:27:40
Филма е много добър.Моля без антиеврейски коментари.Кому е нужно.смъртта и нещастието е еднакво за всички.Стига расисъм.Казвам го от позицията на своите 50 години живот.Миналата година татко почина в ръцете ми.Тази сътрин моята майка която почти рухна физически оттогава почти умря в ръцете ми-сега е в болницата...не знам,недейте с расизъм.Ужасно е.
published by george1411 на 2010-02-22 20:00:56
А Ционистите не са ли расисти?
Я вижте какви престъпления вършат върху гърба на палестинския народ повече от половин век..
Стига с тая виктимизация (от victim-жертва) вече 60 години, успешно дирижирана от държавата Израел и еврейското лоби в САЩ.
Никога не съм бил антисемит, обичам евреите и приноса им в науката, културата и т.н., имам приятели евреи, защищавам ги в спорове от крайно-десни антисемитски нападки, но определено съм анти-ционист! Тази идеология е равна на фашизма и нацизма..
published by deepins на 2010-02-25 09:27:10
Да,наистина са жертвани част от евреите но от свойте събратя,ционистите защото войната си е тяхната жътва а и това наречено Холокост/жертвоприношение/ постигна целите си.Само от Германия са получили 90 милярда марки.
За по непросветлените препоръчвам филма Zeitgeist/Духът на времето в две части.
Да вярваш в холокост е все едно да вярваш че някакви араби са съборили кулите близнаци:lol: