Съгласен съм с поста на предишната страница. За какво я вкара мацката Джаксън не разбрах? ОК хубава е, да беше оставил поне Кили да и се радва като така и така променя квото си иска. Беорн що не го показа малко по-детайлно как например очиства някой мощен орк (да не говорим, че в книжлето той убива главния). Така и да питам понеже явно и в двете книги орлите са Ф22 рапторите на средната земя, ми Саурончо тряя да ги отстреля тях първо и всичко ще е ОК. Джуджетата три пъти по-малки кълцаха орки само джелезо и мускул все едно са от кашкавал. Кви бяха тия гигантски чудовища, ми само те могат да пометат всичко, много нереалистично. И добре, че е измисления Леголас (който също няма място в хобита) да направи хубави бойните сцени, че да гледаш джудже да се търкаля по земята 10 мин в изключително "равностоен" бой с белия орк е мегаскука. Нищо от битката на елфите не се видя, аз като видях как се бяха строили, викам ще ги смелят изчадията, ама на, само дотам си останаха, със строя. Втората част ме запали, и сега не останах доволен, а па сцената в която ни обясняват кога тафнал аркена, но комент, не можахте ли просто да го дадете във втората част, много фалшиво. Направо ми се струва претупана работа. Са ще чакам екстендед да видя дали не е ремонтиран.