ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2008-11-08 09:30:24
Вашето мнение относно Hip Hop Classics може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by baxter на 2008-11-08 11:58:58
абе ти си бъди ъплоудър само че не слагай имена като "най-добрия хип хоп на всички времена" или неща от серията "най-добрия еди какъв си стил" просто защото явно не разбирате толкова и само дразните (или в случая - разсмивате) хората които слушат съответния стил. тука има няколко (доста малко) качествени тракове но дотам.
published by djpapy на 2008-11-08 11:13:24
ха ха ха:lol: ако това е класика ..... отново някое хлапе си е играло а си сложи любимите песни ... Класика е 2pac, Dr.Dre, Snoop Dog, Eminem, и още много други. но не и Riddin.....:thumbsdown:
published by djpapy на 2008-11-09 18:00:03
съгласен съм с предното мнение. Ти добре си качил компилацията, но имах предвид че някое хлапе я е направила, някой, който не знае какво е истинска хип хоп класика .. , да наистина има само няколко соиностни парчета тук .. всичко друго е боза .. и ще е класика за децата ми някой ден .. но не и сега .. Като сваляте от други тракери така е ...

П.С Извинявам се ако ти си направил компилацията... Но за такъв торент не си заслужава ...
published by tthriller на 2009-06-22 19:22:46
Ха баут съм сийдин овъ хиъ8)