ArenaBG
mobile spot 4
published by fogost на 2011-09-05 21:29:51
Вашето мнение относно Hero 2010 DVDRip XviD-CoWRY може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Koichi на 2011-09-08 19:24:54
и тогава животът му се променя за винаги (и става весело)
аз много се израдвах на филма.
(кулминационната битка между добро и зло не е мн. добре направена, ма иначе филма става)

Мерси за торента и за сийда :thumbsup:
published by Koichi на 2011-09-08 19:22:39
В света на един нискобюджетен филм (ефектите не са като Аватар и озвучението на места е неуместно, но ако питате мен става) двама много сладки актьори играят ролите на двама адски жалки типове :-/ - кой ги види им тегли по един бой като за ей така...:|
(тея актьори са майстори...по-жалки типове не съм виждал (ролите, които играят)...велики просто)
Единият от жалките типове е лудо влюбен в една съученичка и ходи след нея с една камера...и една нощ (докато столква момичето) вижда една млада привлекателна дама да повръща кръв в една тясна уличка...и тогава живота му се променя за винаги (не, сериозно...тогава става още по-весело..и тогава е кофти озвучението)
аз много се изкефих - само в момента на голямата битка както винаги се престараха и не можаха да си изиграят картите с ефектите...(нз...не е първият азиатски филм, който съм гледал и който да е най-зле направен в кулминационната битка между доброто и злото...ма иначе :cool: велик)

мерси за торента и за сийда :thumbsup:
published by Akimo на 2011-09-07 00:01:58
НЯМА АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ ЗА ТОЗИ РЕЛИЙЗ :thumbsdown:
published by vojda.v на 2011-11-20 21:17:37
Бих си го дръпнал ако имаше субтитри... но за съжаление не владея корейски :(