ArenaBG
mobile spot 4
published by 3dfx на 2010-12-26 02:14:39
Вашето мнение относно Heaven_MERRY_CHRISTMAS-FLT може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by bananavan на 2010-12-26 03:34:22
published by zealot7 на 2010-12-26 21:19:27
Ъъъ... играта май е правена от някаква секта. Всяка трета реплика е "praise Jesus". Това просто не се понася. Играе се от първо лице и управлението е калпаво. Няма видео настройки. Графиката няма да коментирам (прилича на клип на Astral Projection от доброто старо време).
published by zealot7 на 2010-12-27 00:04:30
Забравих да кажа, че русата красавица още в началото се представя като бабата на нашия герой. И ходи по водата на високи токчета :thumbsup:
Това ме накара да изтъркам играта.
published by DemoniO на 2010-12-27 15:57:31
пичове, щом ви има, има и шанс бабите ви да са били мацки навремето, а ако попаднете на тях в рая може и да са в такъв вид
published by Nastradamus на 2010-12-27 17:46:06
Hell, no.
published by vasko09 на 2010-12-30 20:02:15
Баба ти да те порнизира и да разширява панталоните ти откъмто копчелъка - това наистина не е райско.:P
published by MastaraMisho на 2010-12-31 00:32:14
Хора играта в действителност е малко зле но как може да се подигравате с нашата национална вяра-християнството? И за пича писал по горе че е правена от секта: въобще правиш ли разлика между секта и християнската религия - хващам се на бас, че ако те питат дали си християнин ще кажиш "Да!" а пък неможеш да съобразиш че почти повечето сюжети и реплики са от БИБЛИЯТА-то и в описанието си го пише!Сори за агресията ама може ли такава работа-напрао се излагате!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
published by dragonxm на 2011-01-02 10:15:34
Пич, всяка религиозна група е секта.

Провери какво значи думата преди да пишеш. А по въпроса как може да се подиграват хората на "нашата национална религия - християнството" - човек може да се подиграва на всичко, и даже е редно да се подиграва на нещо, което си е за подигравка.

published by zealot7 на 2011-01-02 12:27:45
Спокойно, не се подигравам на "нашата национална религия - християнството", а на начина, по който е поднесено в играта- с лозунги. Да седиш оцъклен и да повтаряш лозунги в транс е практика от комунизма (и в някои секти).
Аз самият съм вярващ, но не религиозен и се старая да бъда добър и справедлив човек, а не добър християнин. Пък и е малко смешно да спорим какви християни сме точно на тоя сайт, от който сваляме нелегални работи O:-
published by iggy030 на 2011-01-08 13:40:00
samo vas gledam i pitam se koji je mason napravio takvu igru losu za igrace:grrr::grrr:igra nema nikakve veze sa heaven vise predstavlja hell:thumbsdown:
published by MastaraMisho на 2011-01-09 16:51:29
Съгласен съм с zealot7. А пък секта означава разклонение на дадена религия, а не непременно група безмозъчни хора събиращи се да пият кръв, даколят деца, да се покланят на предмети и каквито и да било др неща, въпреки че в днешно време май е останало само звачението свързано с тези неща които изброих.
Не играх играта защото не харесвам гейплея й но според мен е правена от евангелисти (протестанти) какъвто съм и аз- това е втората по голмена религия бореща се с католицизма на първо и приди православието които е на 3 място.
published by MastaraMisho на 2011-01-09 17:00:16
относно лозунгите обаче не съм съгласен-ако помолиш попа за библия и прочетеш първата Божия заповед е да нямаш др богове освен Нега! Така че чрез тези лозунги отдаването на хвала не е нещо направено под умопомрачението на транс а от сърцето на вярващия че има само един Бог-Исус Христос. Точно това е което комунизма отне на нашите родители и дядовци. Ако погледнете Германия Америка(на долърът им все още пише "В Бог се надявяме") Ю Карея- най силните страни- преди тяхният възход е имало масивно евангелско саживление! При нас не е имало изключение на едно малко 90-93год и от там на татък нещо! Ето защо сме на тва тегло. Ма разбира се че хора без надежда и вяра по лесно се контролирот-това е и причината за лепването на термина секта на протестантите през 93год
published by MastaraMisho на 2011-01-09 17:00:54
При нас не е имало изключение на едно малко 90-93год и от там на татък нещо! Ето защо сме на тва тегло. Ма разбира се че хора без надежда и вяра по лесно се контролирот-това е и причината за лепването на термина секта на протестантите през 93год
published by MastaraMisho на 2011-01-09 17:04:34
в по горният си коментар за първата божия заповед имам предвид да нямаш др богове освен християнскиат Бог и просто съм допиуснал правописна грешка (не че на друго място не съм :)Нямам предвид някъв бог Нега :))))))
published by iggy030 на 2011-01-12 00:09:44
obrisali ste komentar???????:grrr: