ArenaBG
mobile spot 4
published by ArenaBG.com на 2008-08-20 00:15:45
Вашето мнение относно hdloader8c може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by fahrenhait на 2008-08-20 07:49:14
Тази програма е да играеш игри от хард диска на конзолата ако имаш такъв,а не да сменяш някакви си дискове.Поне един път се постарайте да прочетете NFO-файла
published by Morgenshtern на 2008-08-20 01:37:41
втф? това как се слага, как се действа с него, къде и дали се инсталира някъде? Преди пробвах едно такова, май. Слагаш диска в пс2-то, зареждаш програмата, после сменяш диска с такъв, на който има записани двд или дивх филми и гледаш. Обаче нещо субтитрите не работеха както трябва. ТОва как е?

Така де, идеята ми беше - абе пичове, хубаво слагате разни зарибявки, мерси за което, ама слагайте и някое и друго инфо към тях, басси. Не боли, гарантирам!!
published by CrysiS на 2008-08-20 08:37:00
да бе тша дефакто е HardDrive Loader ама все пак тои на диск ли се записва или и тои се слага нарда...
published by kosok на 2008-08-20 09:46:29
Къде го видя това NFO-о?

"HD Loader 0.8C (NTSC, DVD)
For those who have modded PS2's that are CD blind.
Menus are original."

Аз това го приемам за най-краткото описание за ПС2 програми/игри! Това не е NFO-то към торента, това е объркваща информация. моднати ПС2-ки са тея с чипове, а аз си преведох HD-to като Hi-Def за големите 21 инчови телевизори. Ако ми намериш истинското NFO ще е добре.
published by batinkata на 2008-08-20 10:45:34
Ето малко повече [url=http://en.wikipedia.org/wiki/HD_Loader]инфо[/url]
published by vsub на 2008-08-20 11:25:18
Това е главно за големите сонита ако имате Network Adapter(купува се).Ако сте със слим по добре се откажете от тая програма тъи като тя е главно за голямото сони а за слима да се подкара хард и да бачка тая програма е голям зор.
published by NanoMachine на 2008-08-20 11:42:20
По принцип става и за Слим конзолите ама само за някой версий V-12 и V-13 http://www.hdcombo.com/cgi-bin/hdcombo/site.pl?page=installation на слим може да се сложи хард ама да се бачка с HD Loader не си струва за тея който са по в час да си сложат DMS 4 Pro chip и да ползват TOXIC OS защото тая ОS има по голяма съвместимост с игрането на игри от твърд диск (тоя комент го пиша от опит защото съм с 3 дебели сонита и на 3-те ползвам HD Loader и много от игрите не бацат хора иначе донякъде си струва да се ползва хард поради простата причина зареждането на игрите е 100 пъти по бързо :thumbsup: )
published by acerdamage на 2008-08-20 12:40:04
Не ми е много ясно как с HDLoader точно сте подкарвали игри от HDD на SLIM, след като SLIM няма HDD приставка/порт за разлика от дебелото сони. Може би се бъркате с USB Advance. Това е програмата с която се подкарват игри от HDD на USB. Аз съм с дебел плейстейшън и нямам HDD/LAN приставка и играя игрите от HDD чрез USB кабел с USB Advance. За съжаление някои от игрите не тръгват. Причината за това е че USB-то на плейстейшъна е версия 1.0 и траснфера при него е в пъти по-бавен от колко трасфера, който се постига при чете от DVD диска с играта. USB Advance прави проверка за всяка игра и ако при нея се изисква постоянен трансфер, по-бърз от този който може да се осигури през USB-to, тя просто не тръгва. Пример: играта MGS2 (The Sons Of Liberty) е игра, която не изисква бърз и трансфер на данни от носителя. Тя си тръгва перфектно от HDD през USB с USB Advance. Но при играта God Of War (1, 2) се изисква постоянен и бърз траснфер - тя не тръгва по споменатия вече начин. Единственото решение при дебелите сонита е да си намерите HDD/LAN приставка и на ползвате вече HDLoader. Тогава трасфера би трябвяло да е доста по-бърз. Но оптималния вариант и този който спомена колегата по-горе с TOXIC OS.
published by acerdamage на 2008-08-20 12:41:15
USB Advance прави проверка за всяка игра и ако при нея се изисква постоянен трансфер, по-бърз от този който може да се осигури през USB-to, тя просто не тръгва. Пример: играта MGS2 (The Sons Of Liberty) е игра, която не изисква бърз и трансфер на данни от носителя. Тя си тръгва перфектно от HDD през USB с USB Advance. Но при играта God Of War (1, 2) се изисква постоянен и бърз траснфер - тя не тръгва по споменатия вече начин. Единственото решение при дебелите сонита е да си намерите HDD/LAN приставка и на ползвате вече HDLoader. Тогава трасфера би трябвяло да е доста по-бърз. Но оптималния вариант и този който спомена NanoMachine по-горе с TOXIC OS.
published by acerdamage на 2008-08-20 12:41:53
Но оптималния вариант и този който спомена NanoMachine по-горе с TOXIC OS.
published by vsub на 2008-08-20 13:51:23
Единственото което мога да ти кажа е че тая гаранция за чипа е ПЪЛНА смехурия.То чипа е последното нещо което ще се развали ако нещо тръгне да се разваля
published by radjnisharov на 2008-08-20 16:30:36
Да това с гаранцията на чиповете е абсолютна простотия, никой никъде няма да ти издаде гаранционна карта за пиратски чип. Ако не ти се дават 130 лв можеш да си купиш чип от www.hardstore.com за 30-40 евро и да си го сложиш сам. Да кажа 2 думи за торента. Този софтуер си е изживял времето, дебели сонита от години няма по магазинната мрежа и при стотинковата цена на празен двд диск няма смисъл от усилията и вложението по хард. Ако на някой му трябва въпросната приставка имам 2 броя загниващи в шкафа както и няколко безсмислено скъпи стари и прехвалени matrix infinity .
published by dobata91 на 2008-08-20 17:29:48
От тия Dtrailer досега нито един трейлър не ми е отворило ! :(:(:(
published by batinkata на 2008-08-20 19:49:08
Нито един дтрайлер не тръгва!
Слагам линкове към YouTube обаче като кача торента и автоматично ми качва дтраилер, който не работи.
published by baBeH на 2008-08-20 19:52:05
и на мен не ми е отворило нито един трейлър,
published by acerdamage на 2008-08-21 11:28:22
Ами като си плащат хората ще им слагат бъгавите плеъри. А на нас като потребители (или по-скоро тия които генерират ипресии и кликове и от които някой хора праят пари), та за нас остава да си търсим трейлъри и геймплей клипчета на други места в мрежата. Където пак генерираме импресии и кликове, само че там вече никой от горе-споменатите хора няма кяр. Но както и да е. Те явно по друг начин ги разбират нещата.
published by Cherry на 2008-08-23 12:07:33
Може би защото всички имате Pal конзоли, а тази програма е за NTSC?:blush:
published by vsub на 2008-08-24 08:43:03
Това няма никакво значение тъи като е пиратка и ще ти трябва начин да я повкараш(чип,Swap Magic....).А колкото до какви игри може да се пускат със нея(PAL или NTSC)отново нямя значение
published by belkin65 на 2010-01-09 17:12:21
Записах го на един диск обаче Плеи Стейшънът не го отчита. Имам хард предполага се че това е всичко нужно.
published by Pacolin на 2010-01-19 15:43:14
Виж, пич, освен да го пуснеш въпросният HDL ти трябва да си форматирал HDD-то ти във формата, който работи на PS2. Сваляш си WinHIIP - форматираш с него, после с него пак си качваш няколко игри, слагаш си HDD-то на нет адаптера, след това ръгаш адаптера в експанжън бей-а и чак тогава пусках HDLoader-а, който би трябвало да ти покаже игрите ;) И като си слагаш игрите гледай дали не е необходимо да им се слагат compatibility modes - ps2hd.com там има списък кои игри с кой мод се инсталират. УСпех ;)