ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2007-11-02 06:22:47
Вашето мнение относно HAMMERFALL.[2002].[DVD+CD].THE.TEMPLAR.RENEGADE.CRUSADES.by.rqtballpro.[MeTaLMaDNeSS.TeaM] може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by olveeikemo на 2007-11-03 16:07:42
Благодаря приятел, помагаш на много хора!
published by olveeikemo на 2007-11-03 07:56:51
Някой, който вече е изтеглил торента, ще бъде ли така учтив да напише за какво говорим? Имам предвид дали е качествено ДВД или са само сбиротоци оттук-оттам? А и като цяло как стои ДВД-то- качество на картината, звука, идейност и т.н. Без да се сърдят ъплоудерите за тези въпроси, просто си е голямо като обем и не е приятно да го дърпаш цялото, за да установиш после, че си ударил греда. Благодаря предварително!
published by glupav на 2007-11-03 12:33:44
Лично мнение за DVD-то: По десетобалната система, звук = 2, картина = 4. Много зле, особено звукът.
Иначе е от оригинален диск, само не знам дали и в оригинала е такова качеството.

Само за справка, на същите тонколони и със същия усилвател, студийните им албуми звучат кристално. Това DVD звучи като похлупено с тенекиена кофа и свръх пресилени средни и ниски честоти. Трия веднага.
published by kungalov на 2007-11-05 00:45:16
Мнения много и все различни,ето моето:
DVD-то си е ОК-Цялостно представяне на световно турне и реклама на албум.Голяма част от снимките са в студиото на г-н Удо Диргшнайдер/Accept/.Снимките от концертите са си прилични.По темата звук-нямам предства кой,какви колони има,ама аз си направих труда да го чуя на слушалки/явно моите слушалки са от приказките,защото с тях чувам перфектно музиката на една добра "банда"/:punk:Аз обаче съм пристрстен,защото харесвам музиката на HammarFall,а за този който тегли "за идеята" - ами да спре.А за размера - голямо е защото е матрично-изхарчи 5лв.ако си фен няма да те заболи.Винги обаче има и DVD Shrink ама цяло си е по-добре.стига съм ръсил акъл:blush:.Благодарности за Ъпа:thumbsup:
published by Stumpy на 2007-11-10 00:41:18
Не знам някой някога дали е пускал анкета за най-смотаната от най-смотаните групи.
Чукопад държат призовото място. Няма такива садисти. А и са просто "невероятни музиканти".
То нали е свръх "професионално" да изфаршивееш около 30 пъти в песен. Но както и да е. Поне идеите им са свръх новаторски. аз досега не бях чувал никой да свири толкова уникално. ААА хахахаха:D
published by sitarka на 2007-12-08 01:14:18
аман от разбирачи.които търси чалга да си намери.....
published by tokvikava на 2007-12-22 22:06:56
Stumpy - Ако имаше класация за най-глупави мнения , които са и не верни на това отгоре:твоето ще хване първо място.И наистина си музикален инвалид освен това ако не ти харесва превода Чукопад наричай ги "ПАДАЩ ЧУК" , звучи по-добре!ВЕЛИКИ СА!!!
published by ckd1 на 2008-10-21 16:24:51
pls aeed
published by ckd1 на 2008-10-21 16:25:32
pls seed