ArenaBG
mobile spot 4
published by kainy на 2007-09-20 14:37:34
Вашето мнение относно Halo_3_XBOX360-CCCLX може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by 86112063 на 2007-09-20 14:59:26
хубава е , но не е нищо кои знае какво ... а толко много шум се вдигна покраи Хало 3
published by berzerknot на 2007-09-20 15:06:56
По4ти всеки излиза6т и до края на годината 6те е по добър никога не ми е харесвала тази смехурия .killzone crisis и кво ли не го изпра6тат в космоса тоя скафандер
published by XTX на 2007-09-20 16:09:19
Добре ли си е :lol:. Хало си е на друго ниво тия боклуци са под класата му!
published by mam1970 на 2007-09-20 16:38:14
ще чакаме пак явно година докато я пуснат за РС и то за ХР, че аман втората част докато я подкараме....ужас, аман от Виста
published by freeze на 2007-09-20 17:11:29
Каква е разликата между PAL и NTSC ?
published by tripod731 на 2007-09-20 17:18:51
Каквато е между ДОЛАР и ЕВРО ;)
published by tripod731 на 2007-09-20 17:24:21
Абе да ви кажа май май наистина само геролтията около тази игра е голяма. Е, все пак това е само един XBOX360. Имам и PS3 и се надявам до 1-2 години вече напълно да научат възмойностите на този "ЗВЯР" , че поне на него да играя сносни игри. Но засега ще си бухам на "КАШОНА" (и без това още няма iso loader за PS3-ката) а и тук игрите са безплатни (само 3 лв.за DVD DL).
published by ravenous на 2007-09-20 17:58:04
Още снощи я дръпнах от sky-а и вече съм минал три чаптъра. Псувайте колкото щете, поредицата е огромна :P
published by Shif7er на 2007-09-20 18:27:03
вярно огромна, но само на теория :)
published by nCuXaP на 2007-09-20 18:51:25
[quote=freeze]
Каква е разликата между PAL и NTSC ?[/quote]

Когато е Region Free (както е сега) не важат :D

Играта е супер голяма зарибявка :thumbsup:
published by Gamespot на 2007-09-20 18:53:03
Според мен новата революция в шутърите (а може би и Гейминга изобщо) ще е Far Cry 2 !! За хората които знаят английски, прочетете това: http://www.gamespot.com/pc/action/farcry2/news.html?sid=6177348&mode=previews Играта ще цепи мрака!! Забравете за Халота, кризи и тем подобни простотий...
published by bladerespawn на 2007-09-20 18:56:28
квото и да си говориме за притежателите на хбох и хбох 360 думичката хало 3 значи много а за тапите хеитари с бангии дето само цс значт да играят нека си хулят колкото си искат игричката е невероятна ...........
published by hibrid на 2007-09-20 19:02:56
Играта си е супер, и аз ако се бях наредил с PS3 щях да злобея :lol:
Между другото, няма смисъл да рекламирате разни глупави фаркрайчета ...скоро излиза Unreal 3 и филма свършва :D Всички други падат в канала 8)
published by undeaddude на 2007-09-20 19:04:18
[b]bladerespawn[/b], hater-и има и с право. Конзолните фенове боготворят Halo, защото тва беше шутъра с добри контроли на конзолния фронт. За PC има къде-къде по-добри шуутъри. Освен с готина графика, 3ката не предлага нищо, което го няма вече на пазара, което за мен не е достатъчно.

Btw, научи се да пишеш:P
published by ravenous на 2007-09-20 19:53:06
Първо, графиката на тройката не е Второто Пришествие. Вече си имаме GRAW2, Gears of War, Bioshock, които поне за мен са на по-високо ниво във визуално и техническо отношение. Графиката е красива, но не е върха.

Второ, аз съм FPS фен и съм играл де що има шуутъри и за PC и за конзоли и пак съм огромен фен на трилогията. Просто има дух и атмосфера. Контрола при нея наистина е върха откъм конзолно управление.

Трето, няма значение кой на какво е фен, фактите говорят - второто Хейло продава 2.4 милиона копия още на първия ден когато е пуснато. Същото се равнява на 125 милиона долара. Към момента не ми се мисли до какви цифри са достигнали продажбите. Случайно? Съмнявам се. Онлайн поддръжката на играта е огромна, като дори при наличието на RS:Vegas, GRAW2, GoW и какви ли още не игри за 360, Halo 2 все още е сред най-играните заглавия онлайн. Случайно? Съмнявам се.

Така че трилогията е сила. Комерсиална, но и качествена. Тройката дотук не ме е разочаровала с нищо, макар че е "още от същото". Очаквам и с нетърпение развитието на сюжета, втората част загатна доста интересни разкрития.
published by mam1970 на 2007-09-20 19:58:45
ще излезе и за РС...уверен съм, както излезе и двойката, така че колегата да не говори така, ний ся кво да купуваме конзоли ли...хахаххаа...
2млн копия...бравооо...ама ний безпаричните ще чакаме тук нещо безплатно;)/с всичките му + и -/
апропо...Unreal 3 и аз я чакам с нетърпение, ама не мисля че ще е края...надявам се и HellGate London някъде да се пръкне из нета, защото смятам че и тя ще е нещо невероятно, поне по трейлърите изглежда нещо уникално
published by ravenous на 2007-09-20 20:04:00
Всъщност който се интересува от оригинално копие на играта - Мултирама ще я внасят на 26ти, поне такива слухове има. Аз се точа на Legendary Edition-а :)
published by tsimeonov на 2007-09-20 20:07:09
:thumbsup::thumbsup: Хбох 360 рлз :thumbsup::fun::fun:
published by inflames на 2007-09-20 20:32:02
Сигурно доста хора ще ми се смеят, но ще си попитам....може ли тая игра или някоя друга за XBOX 360 да стане за старата XBOX?!! Щото имам от нея :'(
published by hibrid на 2007-09-20 20:43:08
Сигурно доста хора ще ми се смеят, но ще си попитам....може ли тая игра или някоя друга за XBOX 360 да стане за старата XBOX?!! Щото имам от нея

Не стават.
published by Dimitrar на 2007-09-20 21:14:06
Ако ставаха надали някой щеше да си купува новата, някак си се губи смисълът.
published by sephirothbg на 2007-09-20 22:05:04
Относно продажбите на Хало-то, никъде не е казано, че щом едно заглавие се представя добре комерсиално, това автоматично го прави и свръх качествено. Хвърлете един поглед върху класациите за най-продавани заглавия и ще видите тонове простотии и тук таме по нещо свястно. Истината, че Хало е един добър FPS, както вече бе отбелязано - с добър контрол за конзола и с огромен ресурс за маркетинг и реклама. Най-силния пазар за поредицата е родината на големия брат, където малоумните американци се редят на опашки с дни за да си го купят.
Истината е, че има десетки заглавия, далеч по-добри от Хало-то - System Shock II, Planescape Torment, Bladur's Gate II, Bioshock, Oblivion, Indigo Prophecy, Half Life 2, Fallout-ите, Metal Gear Solid серията, Final Fantasy поредицата и още много други, на които Halo-to не може да стъпи на малкия пръст, но за съжаление нито едно от тези заглавия не разполага или поне не пуска в действие толкова пари за реклама.
За да съм справедлив, трябва да отбележа, че съм играл само Хало 1, но го изиграх със зор, накрая просто играех на инат да го превъртя. Имам качено Хало 2 от няколко месеца и честно казано още не съм го почнал...Не знам за каква атмосфера говорите, аз атмосфера в Хало 1 не усетих, нататък може би се променят нещата, въпреки че се съмнявам. Атмосфера има в Bioshock, не знам за Хало-то.

Сори за офтопика.
published by substance на 2007-09-20 23:00:01
Графиката и красива не бих нарекъл, камо ли да я сравнявам с Bioshock, Airborne, GRAW2, Crysis и тн. Даже се чудех дали съм единственият, който забелязва, че пустия next-gen Halo e РЪБАТ?!
published by coloss на 2007-09-20 23:06:48
МММ сетих се кога ще си взема пак сони-3, под наем за 1 седмица да превъртя GOD OF WAR 3 и го разкарвам веднага

Хахахахаха, пич ходи се прегледай! Аз съм човек, който е имал и PS и ХВОХ и напълно сериозно ззявявам че Майкрософтскат машина е пълен т**ак. PS има Devi May Cry, Final Fantasy, Tekken, Onimusha, GT, а вече и Ninja Gaiden :P А за бокса няма нищо освен едно ХАЛО. Жалки са.
published by magpiebrat на 2007-09-21 00:11:44
Имам пари за 1 от двете конзоли и са двуомя..За 360 излезе Биошока обаче погледнах че и за сони щял да излиза незнам до колко е вярно всеки ми казва че видеоускорителя на 360 е по добър и пак са двуомя искам някакви сравнение да ми даде някой който ги разбира.Аз по принцип съм фен на сони до сега имам и двете конзоли на сони и 1 и 2.
П.П сори за офф топика ама съм твърдо решен и просто не искам да збъркам...Мерси предварително!
published by hibrid на 2007-09-21 09:34:15
magpiebrat, аз също бях привърженик на PS, но сега съм със Xbox-360.
Не ги слушай тези които са се прекарали да си вземат PS3, сега си го рекламират да не са само те набутаните :lol:
Абе, господата с PS3 я ми кажете как си записвате игрите!!?? Колко ви излизат? Защото аз мога да ви кажа колко ми излиза една игра на мен, максимум 5 лв :thumbsup:
Колкото до оня който каза, че нямало заглавия за ексбокса ...брато направо върви се гръмни :lol:
published by hibrid на 2007-09-21 10:35:26
Между другото я вижте какво излиза за Xbox-360 ...
http://xbox360.ign.com/objects/899/899191.html http://youtube.com/watch?v=AedlDWLAAdQ Направо смях в залата, запазената марка на PS излиза за Xbox-360, трябва да разберете, че чичко Бил ще привлече всички производители на игри ...той има пари за пръскане :D
published by coloss на 2007-09-21 12:41:35
Hibrid, наистина те съветвам да се замислиш да си направиш едно сепуко. Първо- не ми говори за култови заглавия "преминали от другата страна" защото малумниците от Майкрософт изтърваха не кое да е заглавие, а едното от 2-те си култови (наравоно с Хало), а именно "Нинджа с Гайда", така че не ми говори. Под култови разбирам ексклузивни за хвох, щото 99.9% от игрите излизат и за РС и хората си ги теглят от ФТП-тата. Почвам да давам примери: Chronicles of Riddick (заради която направих грешката да си взема първия хвох), Fable, Sudeki, както и брутално малоумната Jade Idol. Да ти напомня ли, че на всички тези стоеше горд надпис "ONLY ON XBOX"?! И какво стана, зарибиха ме да си взема конзолата и след няма и 6 месеца- ХОП, Ридика, за РС. Взех си Fable- след 3 месеца- ХОП, за РС и един авер тогава ми вика "само дето я взе тая конзола" и с право. Така че ако обичаш не заблуждавай хората да се вътрят още един път с тоя шит. Още нещо, когато за PS2 почти наведнъж бяха излязли гръмки заглавия като Final Fantasy 12, Devil May Cry 3, GT4 и т.н. хвох-а не само че не отвърнаха, ами обявиха, че единственото им останало нещо- "Нинджа с Гайда" продължението остава за следващото поколение конзоли, само че сега ще е за PS играта. Пълна пародия. Били ти излизали 5 лв на игра- ми честито мойто момче, само че ако не си чул новите игри ще се правят предимно online ориентиране, щото гейм индустрията явно се изменя и хората не искат да си играят само с/у компа, а с/у други хора. Именно заради тази тенденция PS обявиха, че няма да се плащат акаунтите, за да могат да се събират хора от цял свят да играят. Само че ако ти засекат жалката чипната конзола и та баннат по IP забрави да направиш нещо. Аз лично отдавна игри сериозно не играя, но бих се хванал да играя нещо онлайн с такава графика каквито предлагат новото поколение конзоли, и 2/3 игри в годината ми стигат и не ми пречи да си ги купя от магазина. А ти като си "андрешко" давай по 5 лв и си играяй сам у вас заглавия, които и без това ще ги има на PC. А няма да говорим за Линукса , под който можеш да подкараш нечипнат PS3 и да download-ваш, сийдваш, слушаш музика и изобщо правиш всичко на конзолата без да я чипваш и модваш като първия хвох. И още нещо- колкото платинени игри има за РS не знам колко още време трябва да мине, че оня очилат кълвач да настигне сони в гейм индустрията, пък колкото и пари ще да има.
published by -=WolverinE=- на 2007-09-21 13:05:26
[quote=magpiebrat]Имам пари за 1 от двете конзоли и са двуомя..За 360 излезе Биошока обаче погледнах че и за сони щял да излиза незнам до колко е вярно всеки ми казва че видеоускорителя на 360 е по добър и пак са двуомя искам някакви сравнение да ми даде някой който ги разбира.Аз по принцип съм фен на сони до сега имам и двете конзоли на сони и 1 и 2.
П.П сори за офф топика ама съм твърдо решен и просто не искам да збъркам...Мерси предварително![/quote]
Какво ще си вземеш прецени сам по заглавията, които излизат. Ако аз разполагах с ресурсите да си закупя конзола, то това би било PS3, заради игрите които ще излизат. А относно hardware-а, той превъзхожда този на X-Box360. Все пак в PS3 има nVidia, a не тъпо ATI като в 360. Да не говорим, че този hardware е вече остарял и едно hi-end PC превъзхожда 360. Замисли се за предимствата на PS3 и сам вземи правилното решение за себе си, за да не псуваш другите после.
published by LilScrappyMan на 2007-09-21 13:25:40
Абе някой който е играл вече играта да каже да ли става да си сменяш героя от 1-во лице на трето защото уж по филмчетата казват че може ма аз нещо не могa да разбера как става номера
published by ravenous на 2007-09-21 14:54:08
За смяна от първо на трето лице - няма, но ако детачнеш някое голямо оръдие гледната точка става като в Гиърс ъф Уор.

Coloss, Ninja Gaiden викаш. Ами хайде виж това и млъкни:

http://www.gamersyde.com/news_5057_en.html Ако още не схващаш - Ninja Gaiden 2 ще се разработва САМО за Xbox 360. Изгледай филмчето. И после пак ще си говорим.

Ся за PS3 vs 360. Бях в Италия. В най-големите магазини за игри там. Имаха 5 рафта игри за PS2. 3 рафта игри за 360. 3 рафта игри за PSP. И половин рафт с игри за PS3. Освен това пича ми каза че игрите се застояват там, никой не купува. Повечето заглавия на PS3 са мултиплатформени. Ексклузивите които към момента си заслужават са точно два - Heavenly Sword и Warhawk. За бокс да ти изброявам ли заглавия? Разбери че старото поколение беше спечелено смазващо от Sony. Но това берат душа. Ще дръпнат чак като пуснат продължение на God of War, защото няма какво да им продава конзолата. Нещо което направи Gears of War и което ще направи Halo 3 при 360. За момента по-добрата покупка на конзола е ясна, след година-две ще видим. Колкото и фенове на Сони да има, PS3 не е PS2. Сони все още продават повече конзоли от старото си поколение, което говори само за себе си.

Не ме разбирайте погрешно - нищо против PS3. Лично мен обаче нищо не ме амбицира да си го взема, докато с Xbox-а се родих от началото на годината до сега, а има поне още 3 години препълнени с качествени заглавия. Ако ще си купувам втора некст-джен конзола най-вероятно ще е нинтендо Wii, пък като излезат Drake's Fortune и FFXIII ще си трампя бокса за един PS3 с някой авер колкото да изиграя тия двете неща :) А той няма да иска да ми го връща, гаранция :-D

Айде със здраве и всеки да харесва каквото си иска. Просто се дразня как някои се чудят за какво да се хванат отбранявайки загубена кауза.
published by ravenous на 2007-09-21 15:00:18
И още нещо - дори японските разработчици почнаха да правят игрите си на 360, като единствено Коджима още държи фронта (MGS поредицата, която ме дразни принципно). За какво говоря - JRPG-та като Blue Dragon, Eternal Sonata и Lost Odyssey отново са ексклузивни за 360. Говорим за ЯПОНСКИ заглавия на АМЕРИКАНСКА конзола. Ноу къмент.

За хардуера каза някой. Че PS3 бил по-мощен. На думи да. Но прочети сравненията на ign и gamespot между играта Darkness на двете конзоли. Кадрите при PS3 падат главоломно на места. За видеото каза някой - то играе минимална роля при конзолите от новото поколение. Те разчитат на процесорите си. А хардуера като цяло не е толкова важен при конзолите. Спомнете си старото поколение - Xbox беше по-добър от PS2 като технически данни, но пак Сони вадеха по-добрите игри. Същото става и сега, само ролите са разменени. А и как мислите, ако сте разработчик на игри коя конзола ще предпочетете - тази продала 11 милиона копия, или тази която едва е продала 4? Много ясно че ще се целите в по-големия пазар.
published by hibrid на 2007-09-21 15:32:34
Coloss, не мога да повярвам, че си изписал цял ферман :lol: И какво направи, написа много и не каза нищо съществено. Говориш ми за бъдеще време какво щяло да става ...от сони се осраха защото понесоха огромни загуби, да си пускат онлайн безплатно, кой ли ще играе, на всеки нормален човек му е ясно, че качествените онлайн игри са за PC.
И ако обичаш не ми говори с този мазен тон, не ми казвай "моето момче" и тнт. Защото най вероятно може и да съм ти баща(знае ли човек):lol:
Не си толкова важен да ти пиша ферманчета, пожелавам ти приятно слушане на музика на глупавата ти конзола.
published by nCuXaP на 2007-09-21 15:41:18
[quote=Coloss]"Нинджа с Гайда" продължението остава за следващото поколение конзоли, само че сега ще е за PS играта.[/quote]

Така като гледам само Нинджа с Гайден Сигма излиза за PS :lol: За Нинджа с Гайден 2 малко ще помечтаят първо от Сони :D
published by noch на 2007-09-21 18:18:15
Мерси много!!!!!!!!!:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Моля ъп-а да качва още игри за бокса ако може NHL 08 ама PAL, или NBA, Fifa, нещо такова:)
published by waran на 2007-09-21 18:50:31
Абе ако ви хванат да играете играта ще ви баннат. Тя още я няма на пазара, а вие в БЪЛГАРИЯ вече я играете, малко странно ще им се види :D
published by coloss на 2007-09-21 23:17:09
Ей сега декември като излезе продължението на игра номер едно при аркади (т'ва не е само мое мнение) Devil May Cry и като излезе Tekken, наред със следващия Metal Gear Solid тогава ще си говорим пак... Пък играйте си вие разните там random японски RPG-та на боклушката конзола дето даже в началото беше с хардуерен бъг. Пича над мен сам го каза- за PS3 още има 5 игри на кръст!, така че още няма какво да говорим. Още нещо- нали ти е ясно, че колкото и да има, и да няма разминаване на хардуера при двете конзоли игрите, който на сонито ще са на Blue ray просто ще изглеждат в пъти по-добре от тия на ДВД, дето сега им се кефите, че играете безплатно, и които никога няма да играете онлайн.
Другия пък дето вика да си слушам музика на нея- "баща"ми влез малко в някой форум и попрочети какво може всъщност да се прави с PS3 на линукс ;) Не помня кой издрънка, че за РС били най-добрите онлайн игри. Най-добрите mass online - да, но повярвайте ми, и на идея си нямате какви шампионати се правят Grand turismo (за миналата година победителя все Мицубиши Лансер), на Теккен и т.н. Аз кво ли питам, от къде ще знаете...
published by hibrid на 2007-09-22 10:03:00
Coloss, аре да млъкнеш вече ;)
http://xbox360.ign.com/objects/894/894664.html Стана безинтересен със селската си конзола :D
published by ravenous на 2007-09-22 11:46:47
О, аз вече вдигам ръце, Coloss е твърде голям Колос за мен :D

По темата - превъртях я. Сравнително кратка, около 8 часа, но пък на всички ни е писнало от дълги игри. Свърши леко тъпичко, но трябваше да се затвори трилогията. Тия дни ще я преигравам в кооп, тоя път ще съм Арбитъра, а не Мастър Чийф ;)
published by magpiebrat на 2007-09-22 12:32:22
Ае момчета видях че щяла да излиза някаква игра 2 days 2 vegas която май ще е основния конкурент на GTA4 докато не излезе "Мафия"2 и тогава всичко свършва...А относно коя ще си купя мисля да изчакам поне още 1 месец за да видя какъв ще е напредъка на сони или ще трябва да свиквам с джойстика на 360 :)
published by yhn122 на 2007-09-22 15:38:12
Тая игра ще излиза ли за РС въобще ?????
published by ravenous на 2007-09-22 16:21:28
Halo 2 излезе за Vista, тъй че го чакайте за следващия Windows :D
published by noch на 2007-09-22 16:28:29
Halo си е класика.

ПП Дайте малко сийд на MOTOGP че от 1 седмица седя на 54 процента:'( Само 1 ден сийд да я изтегля моля виии
published by tripod731 на 2007-09-22 18:31:59
Много мерси на Ъп-а. Играта не е кой знае какво, но все пак трябва да уважаваме Ъплоудъра, който така и така е дал от личното си време за торента. Много ще съм благодарен ако сийднете и по-стари игри като ........Forca Motorsport напр.
Късмет !!!!!!! :thumbsup:
published by tripod731 на 2007-09-22 18:54:29
ААА относно PS3 vs XBOX360 - ае вий сте луди е!!!
Как можете да сравнявате машина с 8 процесора с машина с 3? А и видеото на КАШОНА е супер спекло.Сетете се защо първо излизат за бокс игрите и после за 3-ка.Много просто - по-лесно е да портнеш игра от слаба конзола към по-мощна , отколкото обратно.
Вижте какво може PS3 с камерата си EYE TOY2 млъкнете. Конзолите вече не са направени само за игри а и за много други развлечения ( http://www.youtube.com/watch?v=ZwwbkzEACws ) и това също (http://www.youtube.com/watch?v=58hfb9ZxzK8) ДЕРЗАЙТЕ "КАШОН МАНИАЦИ" (и аз имам 360 и знам какво представляват 2 конзоли , така че не говорете глупости PS3 мн по-унифицирана от "кашона":
на 3-ката връзвам мишка клавиатура харддиск USB USB писачка съм връзвал и през LINUX съм писал игра за PS2, има камера - изобщо MicroSoft пак са оакаха с тяхното недоносче с 3-те червени лампи XBOX360.Да не мислите че като играя на "кашона" и не ме е страх дали няа да ми грейне "ДЕЖУРНОТО ОСВЕТЛЕНИЕ"? (който е ходил в казарма или работи охрана знае за какво говоря) и все пак на никой не го пожелавам. А на оня дето пише че щял да си размени бокса за 3-ка - ми не знам кой ще е тоя кретен дето ще се излъже , а ако има такива - и аз разменям XBOX360 за PS3 (какво от това че ще ми станат 2 бр.?)
published by spitfireii на 2007-09-22 19:47:04
Машина с 8 пред машина с 3:lol::lol: бахти сравненията правиш, идиот!
published by baa на 2007-09-22 22:07:11
Супер тъпанарски спор водите. Кое било по-хубаво , кое било по-лошо. Излагате се. Престанете да си избивате елементарните комплекси. Както се казва "за всяка конзола си има жаба и после сам падаш в нея". А кое е по-доброто: Nintendo WII!!!!! Слабата конзола разбива пазара на игрите, би трябвало с това да сте наясно. http://www.the-magicbox.com/ - може да следите продажбите и после да пишете. :thumbsup:
Играйте си с кеф конзолите
published by l3upyc на 2007-09-23 11:43:08
radiomaster ,добре го каза!ЕКС БОКС РулЛлЛЛЛлЛллз3з!!!:thumbsup::thumbsup:
published by Spirital на 2007-09-23 15:24:01
Аааа мамка му искам и за PC... :( :( :( :(. Пак ще има да чакаме играта за PC 2-3 години както първата и втората част
published by coloss на 2007-09-23 17:35:00
Хм, ще има DMC за хвох... Само информативно- xbox-a трябва ли да се чипва, за да се играят игрите записани копия и ако трябва колко струва чипа?
published by ravenous на 2007-09-23 19:16:11
Модва се софтуерно, тоест сменя се фърмуера. Моя човек извършва услугата за 100 кинта, 100% има и по-евтини но на него поне му имам доверие. Две конзоли съм моднал при него, още четирима познати съм му пратил и нямаме никакви оплаквания.
published by noch на 2007-09-23 20:10:38
Може ли да качите NHL 08 PAL много ви моля. Ако не може поне дайте малко сийд на Strangehold и на MOTOGP. И много мерси за HALO-то, ако може качвайте още игри за бокса!
published by guliad на 2007-09-28 01:26:36
Аз искам само да попитам как точно мога да си направя конзолата да чете пиратки?благодаря предварително

published by kainy на 2007-09-28 07:25:24
1. Много глупав спор водите относно 2-те конзоли... Като nexgen конзола засега бокса е доста по-напред от PS3. Че PS3 има повече заложби, има, но кога ще ги отприщи никой незнае. Когато стане това обаче нищо не ни пречи да си вземем и по едно сони.

2. Флашването е изключително лесно и всеки може да си го направи сам без да пръска излишни пари ( разбира се ако не е сигурен или просто не може да се е хубаво да потърси някой който може ). За целта проверете линковете в описанието или посетете раздела "Игри - Xbox - Xbox 360 FAQ" във форума на арена.

3. Сега като искате сийд за игрите се надявам да разберете, че е хубаво да ги сийдвате, за да не умират бързо. Така ще може да се качват повече игри, тъй като чакам с дни, за да може да спра сийда на някоя игра...
published by Plasticman на 2007-10-01 11:50:30
Наистина глупав спор. Не съм превърженик на нито една от двете компании. Предишната ми конзола беше ПС2, а сега от 3 месеца си играя на Кашона и съм си много доволен.
Защо не преставате да хвалите Тройката като папагали, вместо да погледнете обективно на нещата? Колко пари ти излиза удоволствието да играеш на едната и на другата конзола? Разлика има, нали? И то огромна. А какво щяло да бъде след две години...хехехе, вие сте много интересни. Важното е СЕГА какво е. След две години мога да си продам бокса и да си взема ПС3, какъв е проблема.
А относно графиката на ПС3 - ами вижте потенциалния хит Lair с "много яката графика". Според пресата е пълен шит.
Абе има ли смисъл да продължавам...засега боксът е доста по-изгоден и това е. Който е традиционалист - да си взема тройката и да гледа блурей филми :)

П.С. Devil May Cry 5 нямаше ли да излиза и за бокс, а? А и да не излиза - ще си говорим след като излезе Mass Effect.
П.С.2. И на мен втората ми конзола би била оная с нунджакото :lol:
published by kainy на 2007-10-01 18:33:09
Всъщност е Devil May Cry 4 и да ще излиза Xbox 360 през ноември :) Освен това догодина чакаме и Ninja Gaiden 2, която също беше exclusive за PS3. Ако видя Текен за 360-ка или Grand Turismo, просто ще призная MS, че хвърлят луди пари :D
published by kaiconeti на 2007-10-16 21:01:00
Някой ще ми каже ли какво се слага на xbox 360 чип или някакъв хардуеър ,и къде се слагат евентуално.Ако някъде мога да прочета дайте някакъв линк.:smile:
published by Master Chief на 2007-12-13 08:33:06
Някой знае ли, кога излиза PC версията?:-/:)
published by dragei6anka на 2008-02-03 01:45:24
ИМА ЛИ НЯКОИ КОИТО ДА ЗНАЕ КАК СЕ ПРАИ ТАКА 4Е АКО ИМА6 ДИСК ОРИГИНАЛЕН ХАЛО 3 ДА ТИ ТРАГНЕ НА КОМПА АКО НЯКОИ ТАМ РАЗБИРА И МОЙЕ ДА ПОМОГНЕ С НЯКОИ САЖЕТ ИЛИ ПРОГРАМА КОЯТО МОЙЕ ДА НАПРАЖИ ТАКА 4Е ДИСК ЗА ЬБОЬ ДА ТРАГНЕ НА КОМПА НЕКА ПОМОГНЕ.
published by dragei6anka на 2008-02-03 01:51:09
ГЛЕДАХ КЛИП 4Е МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ С ЕМУЛАТОР НО ОТ КАДЕ КАКАВ КАК :( МОЖЕ ЛИ МАЛКО ПОМОЖ
published by dasa на 2008-02-21 07:31:11
Бе кой е по хубав Samsung или Hitachi?
published by gollleym на 2008-02-22 20:46:52
ps3 е по добар от бокса:cool:
published by dasa на 2008-02-25 22:01:04
Хора имам следния проблем
Ще си копувам Xbox 360 обаче се чудя кой пиратски чип е по-хубав,Samsing или Hitachi?:?::?::?:
published by dasa на 2008-02-27 19:50:07
А отде емулатор ве хора,щот го имам компа ма го немам емулатура.:?::?::?:-_-
published by dasa на 2008-03-02 09:34:23
Споко мога да подкарам Crysis на High като сече малко на последното ниво.
published by gollleym на 2008-03-02 18:40:43
shitbox 360 sux eggs lolz :lol::smile:
published by nasi94 на 2008-03-18 15:18:41
абе кат некои викат 4е са ги подкарали става ли на 3.87гхз:thumbsup:
published by dasa на 2008-03-19 11:48:33
Тегля и се моля емулатора да работи:)
published by dasa на 2008-03-19 20:08:49
Дайте сийд де на 94% съм
published by zaketoooo на 2008-04-01 21:53:26
торент4о как го подкара на XP :( много велика игра наи-великата в света
published by zaketoooo на 2008-04-01 22:09:33
торент4о как подкара хало 3 на хп то хало 2 какжа игра ама я вратнах ама за хало 3 нз как се инсталл ако ми каж6 как как 6те сам много довлен
published by zaketoooo на 2008-04-01 22:11:49
аре даите сиид ве
published by zaketoooo на 2008-04-01 22:12:52
за 4 4аса 6те я драпна ае даите сиид за малко
published by hawk 917 на 2008-05-02 11:56:31
А може и да не излезе за pc.Аз я имам на оригинална и според мен играта си струва да се купи,много е добра!:thumbsup:
published by Niki Lauda на 2008-05-08 15:46:15
Хора има емулатор който работи на всички игри Halo като казвам всичките имам предвид 1,2 и 3.Може да го изтеглите на www.emulator-zone.com . Успех в битките!:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
published by datski на 2008-05-15 19:32:58
Истеглих си емулатора от сайта пускам и ми изписва че не може да се отвори.. Прочетох инфото, пише че ми трябва xISO някой ще ми каже ли откъде мога да истегля тая програмка :?::?:
published by pupibo на 2008-09-20 15:12:30
ниакои да знае как се пишат кодовете заштото не знам кое е Ls Help :-/[color=blue][/color]
published by DaniOcean на 2008-10-05 15:27:41
Halo 3 за РС ще излезе най-рано декември 2009, доста по-вероятно някаде лятото на 2010 заедно с Halo Wars за XBox 360. Ако искате да я играете още сега ви препоръчвам да си купите "кашон" иначе забравете. Докато не видя филмче как някой ПУСКА и ИГРАЕ Halo 3 с емулатор няма да повярвам че това е възможно.
published by frikazoidat на 2008-10-06 05:57:58
айде дайте малко сеед де вече седмица чакам трябва да се направи нещо по въпроса с хит енд рън аз сеедвам повече от 7 игри поне до коефициент 2 разбирам че не всеки има голям хард въпреки че вече са доста евтини
просто си е чиста проява на егоизъм поне до едно сеедвайте :grrr:качват се игри и вече на втория ден няма сеедери това щеб сполети и вас не го забравяйте
когато ви се наложи да търсите някоя игра особенно ако е за xbox360 и са голями и тук я има играта и е качена преди 2 дена но не можете да я свалите защото някой му се свидат 2 часа сеед на ден иви се налага в такъв случай да теглите от чуждите тракери където вместо за 2-3 часа ще теглите 5-6 дена тогава ще разберете за какво говоря така че не бъдете егоисти :thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
published by frikazoidat на 2008-10-06 06:09:44
съжалявам че ще се наложи да флоудвам като пиша втори коментар но мисля че темата е бо;на с тоя сеед според мен трябва да се сложи наказание за хит енд рън например отказ на достъп за 1 ден до тракера при 3 нарушения и тн.:) очевидно без тояга по гърбината не става:lol:
published by jokkky на 2008-12-02 03:22:42
...Моля сийдвайте...Please seed...
published by ricta на 2008-12-08 21:50:13
Даите малко сйид плс:-/
published by lovecraft на 2008-12-19 20:52:53
Хора умолявам ви да я сийднете.Преди няколко дена я пуснах имаше 1 сийдър и като изчезна зацепихме :'( ...
published by creaper на 2009-01-26 22:16:40
Колеги видях коментари,че имало някакъв емулатор,но трябвало да ти е мо6тен компа има ли някакъв шанс да тръгне на amd athlon 2800+,256 video.1gb ram
published by Laurii на 2009-03-05 01:44:37
hora naprav me razo4arova halo 3 parvite halota si bqha strahotni no tva s 3 kata da go napravqt strategiq napravo se podigraha no tova si e li4no moe mnenie radvam se 4e na vas vi e haresalo
published by horoto на 2009-03-27 13:12:17
За цсички хора които не са разбрали.ТАЗИ ИГРА НЧМА ДА ИЗЛЕЗЕ ЗА КОМПЮТАР !!!!!!!! КОЕТО Е ПО ЧКО ЩОТО НЕМА ДА ИМА НЕКВИ С ХАКОВЕ СХТО АКО СТЕ С ХАК ВИ БАНВАТ Иначе играта е супер и къмпанияата и мулти плеяр ма за да играете мултиплеяр ти трч оригиналната 10x на ъпа:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
published by TheGreenKRS на 2009-03-30 01:05:40
изчетох кви ли не УНИКАЛНИ коментари ... просто ми се реве
published by spdre на 2009-08-24 13:00:05
плс малко сиид от една седмица я тегля и сам на 5.9 процента :'(:-/
published by Petko Mateev на 2009-08-28 13:20:00
ще чакам halo 4 която ще я има и за PS3
published by Player1911 на 2009-09-08 22:41:40
Halo 4 няма да има.Ще има Halo3:ODST(след няколко месеца)и може би о6те една 4аст направена с енджина на тройката 6от о6те не е остарял(като превъртите Halo3 на legendary накрая има специален клип,в който се вижда как едната 4аст от кораба(в която е Master Chief) е на път да се разбие на мистериозна 4ерна планета).
И 6е е тъпо ако направят Halo4 halo5 halo6(с такива имена де).Споко!Halo-то винаги 6те стои Updated с нови версии!6от Microsoft бая пари зимат от него :D.
published by spdre на 2010-01-19 22:39:19
"какви са изискванията на играта на моита щаига нз дали ще трагне -256рам 1800мгахертса" не не аз.. сериозно ши са фърля от някъде :lol:
published by fargofar на 2010-01-27 19:34:52
СЛЕД КАТО Я ИЭТЕГЛЯ РАЭАРХИВИРАНА ЛИ Е?
published by sladuk22 на 2010-01-28 18:46:57
По принцип няма невъзможни неща всичко може да се случи само да имаш вяра :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Ако си много упорит и разбираш от програмиране в твой плюс е :thumbsup::thumbsup:
published by bu6eubiec на 2010-02-24 20:46:32
Дайте сиииииииииийД :-/ :-/ :-/
published by TrindyOo на 2010-06-21 17:53:22
Торент линкът е премахнат поради подадено основателно оплакване за нарушение на авторски или сродни права. ЗАКВО ОЩЕ СТОИ ДА ЗАЛЪГВА ХОРАТА ИЗТРиите го направо