Hibrid, наистина те съветвам да се замислиш да си направиш едно сепуко. Първо- не ми говори за култови заглавия "преминали от другата страна" защото малумниците от Майкрософт изтърваха не кое да е заглавие, а едното от 2-те си култови (наравоно с Хало), а именно "Нинджа с Гайда", така че не ми говори. Под култови разбирам ексклузивни за хвох, щото 99.9% от игрите излизат и за РС и хората си ги теглят от ФТП-тата. Почвам да давам примери: Chronicles of Riddick (заради която направих грешката да си взема първия хвох), Fable, Sudeki, както и брутално малоумната Jade Idol. Да ти напомня ли, че на всички тези стоеше горд надпис "ONLY ON XBOX"?! И какво стана, зарибиха ме да си взема конзолата и след няма и 6 месеца- ХОП, Ридика, за РС. Взех си Fable- след 3 месеца- ХОП, за РС и един авер тогава ми вика "само дето я взе тая конзола" и с право. Така че ако обичаш не заблуждавай хората да се вътрят още един път с тоя шит. Още нещо, когато за PS2 почти наведнъж бяха излязли гръмки заглавия като Final Fantasy 12, Devil May Cry 3, GT4 и т.н. хвох-а не само че не отвърнаха, ами обявиха, че единственото им останало нещо- "Нинджа с Гайда" продължението остава за следващото поколение конзоли, само че сега ще е за PS играта. Пълна пародия. Били ти излизали 5 лв на игра- ми честито мойто момче, само че ако не си чул новите игри ще се правят предимно online ориентиране, щото гейм индустрията явно се изменя и хората не искат да си играят само с/у компа, а с/у други хора. Именно заради тази тенденция PS обявиха, че няма да се плащат акаунтите, за да могат да се събират хора от цял свят да играят. Само че ако ти засекат жалката чипната конзола и та баннат по IP забрави да направиш нещо. Аз лично отдавна игри сериозно не играя, но бих се хванал да играя нещо онлайн с такава графика каквито предлагат новото поколение конзоли, и 2/3 игри в годината ми стигат и не ми пречи да си ги купя от магазина. А ти като си "андрешко" давай по 5 лв и си играяй сам у вас заглавия, които и без това ще ги има на PC. А няма да говорим за Линукса , под който можеш да подкараш нечипнат PS3 и да download-ваш, сийдваш, слушаш музика и изобщо правиш всичко на конзолата без да я чипваш и модваш като първия хвох. И още нещо- колкото платинени игри има за РS не знам колко още време трябва да мине, че оня очилат кълвач да настигне сони в гейм индустрията, пък колкото и пари ще да има.