ArenaBG
mobile spot 4
published by kachamaka на 2007-12-07 12:27:28
Вашето мнение относно Hack.2007.DVDRip.XviD-VoMiT може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by martinani на 2007-12-07 14:37:20
човек ще помисли,че не живеем в България с тия резюмета на чужди езеце!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(
published by paceto на 2007-12-07 15:39:39
Да а в правилата на тракери се изисква теиз които качват торенти резюмето и инфото да е на български но всеки си први каквото иска ...
published by niki v на 2007-12-07 17:00:21
човек ще помисли,че не живеем в България с тия резюмета на чужди езеце!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
точно защото живеем в България могат да се случат тези неща:D
след някой час ще се появи съобщение от сорта 'стига сте мрънкали бе,резюмето е в процес на превод,който ще завърши след 26 дни.дотогава всеки да се спасява поединично:lol:'
published by BobbyTsanev на 2007-12-07 17:32:40
Резюме на Български: Група студенти отиват някъде в гората да научат за навиците на "Баба Меца" (нема начин да няма някоя хубава студентка в групата). Там почват едни убийства, мани-мани страшна работа. Клишета колкото щеш, изобщо тъпотия....
Сега доволни ли сте...
published by ftLPWNZOR на 2007-12-07 20:53:56
не си прав niki_v след малко, т.е сега се появява коментара - НИКОЙ не ви е длъжед да превежда резюметата и спрете да недоволствате при полужение че сваляте всичко на готово и БЕЗПЛАТНО прости селяни
published by andon10 на 2007-12-07 21:12:38
Я не обиждай бе. Много си важен. Човека изказва мнение и не обижда никой. На всички им е ясно, че се сваля наготово. Нищо лошо няма да се превеждат резюметата. Даже си е препоръчително.
published by Sikozu на 2007-12-07 22:11:03
Който в училище не е влизал по английски после да не реве за резюме, субтитири и т.н. ;)
published by gorgeous_mv на 2007-12-08 12:24:06
Смешно е наистина да не говориш поне един чужд език... американците учат испански в училище, повечето българи- английски, англичаните- френски или немски... навсякъде по света е така. Затова вземете и го научете тоя английски най-накрая- елементарен е по дяволите, ама вас ви мързи... Ами тогава няма да разбирате нито филмите, нито резюметата :-/

Що се отнася до филма- много е добър. Благодаря :thumbsup:
published by l111222 на 2007-12-09 16:31:35
чесно наи странните коментарикоито сам чел някога
много ме позабавлявахте :lol:
published by korto на 2007-12-09 23:47:47
thanks,nice
published by abvvgaza на 2008-01-05 19:55:41
кажете нещто за филма ве става ли за дарпане или не и за кжо се расказва плииииийз O:-
published by gam3n на 2008-01-16 20:00:13
",а и никога не съм чувал,нито пък виждал в някой сайт в чужбина да се пише(рецензии,коментари и т.н.) на език различен от Майчиния"

Ами значи не си гледал особено много. Този които е написал резюмето, може и да му е англииски майчиния език. А за сайтовете, може да си чувал thepiratebay.org , ако не си, иди виж. Сайта е шведски по принцип, и има коментари на шведски, английски, немски, испански, датски и не знам си още какво. Сега ще кажеш, ама той сайта международен, затова така. Да, ама и тази тук арена приема регистрации от чужбина, и е имало коментари на англииски, като не разбира някои какво значат, значи със сигурност не се отнасят за него. Има 5 резюмета написани от блгари на български в тези 40 коментара, вярно, не са много, но въпреки това продължават разни хора да искат коментари. Или ги мързи да вурнат на предната страница, или са ги прочели, но не са решили дали отговарят на "истината" и искат още. За да преценят най-добре, да вземат да го дъпнат тоя филм и да го преледат, в крайна сметка е без пари.
published by 86112063 на 2008-01-15 22:28:08
то в държавата няма ред , тук ли ще има
published by hetfield на 2008-01-16 00:28:17
女教師凌辱&母乳噴出
published by Anomander на 2008-01-16 01:43:32
Synopsis-a (или резюмето) на филма ме подготви само частично за простотията на този филм. Ако четейки инфото не можете да повярвате, че филм може да бъде толкова тъп - повярвайте, точно толкова тъп е... ако не и повече. От 1 година насам адски много такива се навъдиха. Или просто преди не съм ги забелязвал.

п.с. Препоръчвам горещо изучаването на английски език на всички, които не го знаят. Целите ли се високо в този живот, английският е необходимо но не достатъчно условие. Разбира се може да се замени (или по-добре допълни) с друг език. Само с български обаче... просто не става. над 95% от информацията в интернет е на език различен от българския. Огромното мнозинство от тази информация е на английски. Почти всякаква техника идва по default (или по подразбиране) на английски. Помислете колко много изпускате в криворазбраната си обич към родния език! Нека бъде ПРЪВ, не ЕДИНСТВЕН.

п.п.с. Извинявам се за нравоучителния коментар, не можах да се сдържа. За филма - накратко: не струва. По-добре не го гледайте. Това разбира се си е мое лично мнение, което не задължава никого, но на което аз държа!
published by sunstar на 2008-01-16 01:46:44
голяма глупоср е не го теглете,послушаъте ме ще си спестите време и нерви...:thumbsdown::-O
published by bailamorena на 2008-01-16 01:55:23
Anomander....Проблема тука не в това кой знае и кой не знае някакъв си език,проблема е следният:
Това е български сайт,ние се намираме в България(респективно говориме и пишеме на БГ.),а и никога не съм чувал,нито пък виждал в някой сайт в чужбина да се пише(рецензии,коментари и т.н.) на език различен от Майчиния.Така че,моите уважения,но АБСОЛЮТНО всички коментари,описания и темподобни трябва да са единствено и само на Български език...а иначе си прав колкото повече езици-толкова по-добре;)
published by kbpetrov на 2008-01-16 02:00:04
Гледам и тъпи филми, но такова нещо не може да има!
Разбирам да беше пародия на някои ужас... тия направо са се "наакали" с тоя филм.
А за тези които не разбират комбинацията: ужас/комедия, искам да уточня, че комедийното на филма е единственно в неговите създатели.
published by ShereKhan на 2008-01-16 05:56:06
И в крайна сметка - хората искат резюмето да е на български , а то все още си седи на английски . беше преведено в коментарите , но не и където си трябва . Цялата ни държава е такава - народа иска, ама нема .

А за филма - не мисля да го свалям . то от километри бие на простотия . Ай със здраве
published by ExecutoR на 2008-01-16 06:10:32
Как се нарича човек който знае само един език ? ....
Американец

Испанския го учат ако имат желание и не ги марзи
published by gogow на 2008-01-16 06:22:17
"Как ще ги стигнем хх-американците..." ;)
published by memopro на 2008-01-16 08:17:54
Тия които спорят по горе тук,май все още не са пораснали.Хора вместо да се карате вземете напишете коментар за филма че хората които искат да го дърпат да знаят за кво става дума,а ако искате да спорите има Скайп и мобилни даже разменете си координатите и си спорете колкото си искате,а не ни занимавайте нас.8).
published by lydaka на 2008-01-16 13:55:15
Вижте сега като си решил да качваш нешто направи го като хората.Ние не сме в Англия или в САЩ!Не сме длъжни да учим еэика на теэи глупаци!НИЕ СМЕ В БЪЛГАРИЯ!!!!!
published by smg65amg на 2008-01-16 14:28:31
много глупав филм... но все пак става за губене на време.
published by rumen82 на 2008-01-16 16:50:50

Фима е зле :-/ Много съм разочарован :(
published by YURITO на 2008-01-16 18:12:03
Хаха винаги са ме забавлявали коментарите в IMDB: "Обикновен ужас провален от идиотщина"
published by petchovski на 2008-01-16 18:36:55

## Резюме : Искайки да увеличат своя успех, шепа студенти от колеж са избрани за пътуване случайно за да изучат дивата природа, но там убийствата стават едно след друго.
published by sabry на 2008-01-16 19:00:37
[i]Жанр/Genre: Comedy / Horror [/i]
Хахаххахаххаха тези ужаси са яки, ако искате да се посмеете гледайте ги всички нови ужаси са ебахти и комедията, само на някой ужаси има яки каки иначе като филм този не ми изгелжда надежден и обещаващ!

П.С.
Искате ли истински ужас (Комедия) Гледайте Evil Elians.

published by karadjovd06 на 2008-01-16 21:07:26
Вижте сега като си решил да качваш нешто направи го като хората.Ние не сме в Англия или в САЩ!Не сме длъжни да учим еэика на теэи глупаци!НИЕ СМЕ В БЪЛГАРИЯ!!!!!

Такива като теб най ги обичам. Като са глупаци и не си длъжен да им учиш езика, защо им гледаш филмите? Свали си от някаде 'На всеки километър' и няма да ти се налага да търсиш субтитри или да чакаш някой да ти преведе това което кухата ти глава не може сама да разбере.
published by karadjovd06 на 2008-01-16 21:11:41
П.П.

Щом си решил да изтъкваш националната си принадлежност, поне се научи да пишеш на родния си език.

П.П.2.

Филмът не струва :)
published by bacoto на 2008-01-16 21:17:26
ама за какво снава дума в филма за хакване на мрежи и системи или за нахакване та текви секири в главите на некви жени.

published by kosatabg на 2008-01-16 21:23:17
Никога,ама никога не съм си и помислил ,че някой някога може да направи филм с подобен сюжет. Резюме : Искайки да увеличат своя успех, шепа студенти от колеж са избрани за пътуване случайно за да изучат дивата природа, но там убийствата стават едно след друго.

Еми като сценаристите стачкуват, и се налага продуцентите да пишат сценарии, а и да не забравяме IQ-то на хамериканците, какво друго да се очаква?! Питам аз и отговор не чакам!;)
published by ogipaine на 2008-01-16 21:32:53
За всички полиглоти и други полуолигофрени,
след като се убедих че не можете да пишете на БЪЛГАРСКИ сега су чудя дали поне може да го говорите,или майка ви американска негърка ще се разсърди че нямате правилно произношение,успех с уроците по английски и по бързо изтегляите на там че за вас БЪЛГАРИЯ няма да заплаче.
published by bassa83 на 2008-01-17 14:08:04
На мен лично филмчето ми хареса,минал е малко покрай ужаси по скоро комедийка.Хора не слушайте другите кво пишат"филма не ставал,него гледайте и тем подобни",защото до сега ако беше така да не съм изгледал нито един филм от арената.
published by mimistz на 2008-03-05 14:14:31
дайте сиид моля!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-_-:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: