Jaws, дай да изясним нещо:
Аз не вися тука 25 часа в денонощието - това, че си написал коментар въобще не означава, че аз задължително трябва да ти отговоря в рамките на 2 минути, ясно?
Боли ме ръкава на потника за твоя 1 МВ, ако искаш да знаеш през нощта ъпя с 3, но не качих торента по-късно за да можете поне да започнете тегленето.
+ Не си ти човекът, който ще ми каже кога да спра да ъплоудвам, това го решавам аз или едни хора с администраторски права.
Всъщност ти се "дрАвчиш", не аз пуснах 3 поредни коментара с "молби" за помощ. Кавичките ги слагам, защото съдържанието на коментарите беше от сорта на "Обяснявайте, инак ще гръмна Папата!".
Нямам никакво намерение да чета малоумни постове, затова избирай - или спирай да ръсиш тъпи и безсмислени изречения, или не спирай. Вторият вариант ще доведе до изтрити постове и замразен акаунт.
Обаче нямам намерение и да се карам с никого, затова ти предлагам да направим :drunk: и да спрем да се заливаме с кофи лайна. :D
Относно ъпдейта... при мен нямаше проблеми, малко бавно се пачваше (10 кб/сек) но стана. Нямам идея каква може да е причината.
Лека. :)