ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2010-01-19 01:37:16
Вашето мнение относно Guns N Roses - Chinese Democracy (DTS 5.1) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by hunzo на 2010-01-19 15:50:32
Моля някой ако може да ми каже как да си запиша товаDTS,така,че да мога да си го слушам и на домашното кино.DVD Player-a ми поддържа DTS формат,усилвателя ми също.Благодаря.
published by dadydoby на 2010-01-19 22:19:07
Изтеглете си Magic Burning Studio 11 5 0 200 Serial.Ще го намерите в някой сайт.Няма да го споменавам ,защото вече сьм наказван.Жокер,там качват торенти които ги има и в Арена.Записвал сьм на CD музика DTS.Виждам ,че плеара ги чете,но нямам оптика и ресивьр,за да ги чуя 5.1.ДТС слушам от лаптопа -изхода за стерео на активни 5.1. Не е сьщото,но е много по- добре от МP3 с КМП-р.
published by petkoff на 2010-01-25 21:36:55
Някой има ли представа какъв му е дерта на прехваления KM Player, че да ми вади ей на това съобщение:
http://store4.data.bg/zdrpetkoff/Blaaa/KMP_Error.jpg Дава го всеки път щом просвиря някой файл. Не спира да свири просто първите 5-6-7 сек. плеъра свири ,но е като замръзнал. След това изплюва въпросното съобщение - натискам ОК, съобщението се затваря и плеъра вече се държи нормално, докато не захапе да свири следващия файл. Преинсталирах виндовса и другите хави/по друга причина/ - очаквах да се оправи, ама не. Да уточня само, че въпросния плеър го ползвам единствено и само да си слушам музика в DTS формат. Ако някой може да каже, как да се оттърва от досадното съобщение.
published by petkoff на 2010-01-25 21:38:47
слушам музика в DTS формат. Ако някой може да каже, как да се оттърва от досадното съобщение.