Ми аз ти казах, вместо да плащаш, отваряш моята матрица в Уъркшопа и си ги оправяш, махаш трите реда, правиш до 37-38 знака, махаш свободните съчинения, таймингът ми е убийствено точен, така че ще ти е много лесно.
Това е хубавото на Интернет и свободното споделяне на файлове, че всеки може да хване произведението на някого и да го направи по свой вкус.
Иначе аз няма да си променя стила, освен ако не ми се плаща, де, но ако ми се плаща субите няма да са тук.
И така, можеш свободно да преправиш моите псевдосубтитри.
А и още нещо - според мен не винаги това, което обществото счита за правилно е правилно. Но това си е лично мое мнение. Няма смисъл тук да развиваве полемика, пък и не е мястото, има цели два форума за субтитри, но аз не пиша много там, просто си правя субтитрите и си ги качвам.
Пък на който му харесват - сваля и ползва както са.
На който не му харесват - не ги сваля изобщо и ми пише ниски оценки, не че много ме вълнуват, де.
Който пък няма избор, поради факта, че може моите суби да са единствените за момента, ги сваля, преправя и си ги записва с филма преправени или ги качва наново - аз често правя така с чужди субтитри, но винаги оставям името на първия и се пиша само редактор.
А за заекванията - винаги ще ги пиша, а защо - е много дълго за обяснение. Скоро ще кача суби за два документални филма за Джаки Чан, е там съм му предал всичките глупости на речта, защото... защото за мен това има смисъл, ама пак ти казвам - дълго е за обяснение.
Важното е да има мир и богат избор на възможности. :)