ArenaBG
mobile spot 4
published by RaZoR1911 на 2008-07-03 09:47:55
Вашето мнение относно GRID Update 1.1(Cracked) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by kamen_bg на 2008-07-03 11:18:52
Благодаря много на ъпа!!
published by medhat на 2008-07-03 12:04:27
nice up :thumbsup:
published by gomnovoz на 2008-07-03 13:00:04
Става ли за мулти,че на 1.0 си играя постоянно ,да не стане така да го кача и после да не мога да играя онлайн.
published by bohos на 2008-07-03 16:13:59
играта е мнг здрава , супер луда , обаче тежка , и по добра от NFS серийте според мен !
published by RaZoR1911 на 2008-07-03 16:57:44
мамка му, при мене не стана, пише ми,че файловете били повредени

Направи една Hash проверка и пробвай пак.Не забравяй,че ъпдейта е за версията на ReLoADeD
published by soad_90ss на 2008-07-03 18:16:31
а ве хора ако някои иска да ми обясни как става това в мултито 10х
published by stan4o на 2008-07-03 18:43:22
can someone seed the LAMB OF GOD discography
може ли някой да сиидва дискографията на Lamb of god моля ви:'(
published by nasko83 на 2008-07-04 19:05:14
Всичко е супер ... ако някой успее да качи и Trainer ще бъде стархотно или поне да каже от къде може да се свали.
Благодарско предварително!
published by beckham5 на 2008-07-07 00:27:10
аз я дръпнах тръгна ми ама играте е мн трудна мн гадно се управлява колин макреи е за нообарска пред нея :grrr: само дет я теглих 3 4аса :grrr::grrr::grrr:
published by mitkox на 2008-07-07 13:59:53
Играта е хубава ;) но когато си на състезание се управлява супер тудно:|
published by nasko83 на 2008-07-08 23:15:17
Само където не работи Mega Trainer-а след инсталацията на Пача, някаква идея как да го оправя този проблем.:-/-_-
published by poicho на 2008-07-14 00:16:50
Батнца играе невероятно готина може би наи-добрия рацинг които сум срещал сегапни дни... тва НФС или Колин ряпа да ядът :D Са ще пробвам и онлине
published by iulian_72 на 2008-07-20 15:52:50
Не ми трьгна :(
published by NFS_Audito на 2008-08-13 21:42:34
poicho каза:Батнца играе невероятно готина може би наи-добрия рацинг които сум срещал сегапни дни... тва НФС или Колин ряпа да ядът Са ще пробвам и онлине /Ами и 2-те не могат да ядАт(много грешки правиш бе,момче...)ряпа,защото са съвсем друг тип игри и всяка от тях е най-добрата в класа си!В тази игра няма тунинг от НФС,а дори няма и офроуд рейсинг...
published by hospis на 2008-11-27 15:46:46
Пичево мн ви се моля да ми кайете как може да я играя онлаин с един френд че нещо не стаа правя мрежа ама не му я дава.Влизаме в GLOBAL или JAPAN обаче на него му дава други мрежи и на мен различн и пак не може да се варжем.Треа ли и двамата да сме превартели играта или нз HELP вапреки че се самнявам че някоище го прочете :thumbsdown::thumbsdown::'(
published by plamen666 на 2009-02-19 15:27:03
GOLEMI STE IDIOTI TA E MN. AKA I PROMENETE NASTROIKITE V OPTIANS CONTROLS:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:IDIOTI IDIOTI:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
published by plamen666 на 2009-02-19 15:27:21
GOLEMI STE IDIOTI TA E MN. AKA I PROMENETE NASTROIKITE V OPTIANS CONTROLS:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:IDIOTI IDIOTI:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
published by assassinbez на 2009-06-18 10:22:01
Имам проблем! Като исталирам Грид и после я пусна ми дава dont send. Демото тръгва перфекно но играта не. теглия пачовете 1.1 и 1.2. Дано да стане. Моля за помощ! Ако някои е имал този проблем и го е управил да пише. Много искам да играя. Тази игра е много добра. Управлението може да се управи.
published by CINEMATICS на 2009-07-20 09:37:05
играта е суперска а онлаина е уникален яко ги карта само на некви дебил4ета може да име тапа играта дето само нфс знаят да играят с 300 на магистралата и кава сам дривер тва тука е симулатор а не неква измишлиотина
published by theeyes на 2009-08-19 02:39:09
Помогнете моля : когато вляза да играя в мултиплеар ми излиза това съобщение "esrb notice : online interactions not rated by esrb" . А когаро изляза от играта и вляза отново в мрежа есперенса , който съм натрупал преди това го няма , както ранга .
published by gomnovoz на 2009-10-25 20:40:24
Хора,искам да ви питам нещо. Голям фен съм на Race Driver GRID и гледам, че в Озон е стана 29 лева, което е супер! Аз на пиратската версия си игаря мулти без проблем, но се съмнявам , че това са оригиналните сървъри защото повечето играчи са руснаци:). Искам да попитам дали на оригиналната има повече сървъри или са само тези , които виждам на пиратката. Ако някой има оригиналната да ми каже колко сървъра има горе-долу. Дали сейвовете от пиратската версия ще работят или е по добре да започна нова кариера и с чист онлайн профил за да не ми познае оригиналната като пиратска заради сейвовете. Ще се радвам ако някой ми отговори.
published by masoktor на 2017-07-16 19:24:59
моля сийд