Инсталирах играта и играх около час и 15-тина минути и мога да кажа, че съм удивен! :-O
Поглъщащото меню още от началото те потапя в невероятна атмосфера. Трите вида режими представени в демото са предоволно изпипани и мога да кажа, че най-много ми хареса как е реализиран дрифтът. Музиката и звуците са точно такива каквито трябва да бъдат, а пък за графиката просто нямам думи! Силно модифициран CMR DiRT engine едвали е задоволително, но поне дава някаква представа за тези не съумели да я подкарат! На конфигурация с 2gb DDR2 RAM, XFX Ge-Force 8800 (512 mb) и дву-ядрен процесор на AMD (не писък на техниката)и всички възможни настройки на макс, играта върви супер "мазно"! Дам, това е думата! Просто се лее ...
А на хората с потенциялен критически дух, които се изразяват с реплики от сорта на : "Лапетийте ще й се радват" или "Играта става горе-долу", мога да кажа, че си вкарах супер здрав смях. Браво момчета! :lol:
Да кажете, че последния CMR и настоящия GRID били излагация и, че били не-знам-си-к'во и не-знам-си-що е просто, ако не учудващо, то поне обидно, ебати! :|
Айде ... който може да се радва на демото и на пълната игра, когато излезе, пък който не може или просто се прави на инат и плюе, че Codemasters са се изложили и, евентуално, пак ще се изложат - наздраве, пичове ... вие карате Нета да се смее!