ArenaBG
mobile spot 4
published by simo76 на 2014-02-09 01:38:16
Вашето мнение относно Gravity (2013) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Leon1001 на 2014-02-09 02:27:01
Ами БРАВО на ъплоудера за труда!! Само не разбирам защо да не се запише на BD като UDF файл с Нерото - релизът е около 27GB, не би трябвало да има проблем. По принцип image файловете ползвам при размер над 45GB. Утре ще пробвам и ще споделя какъв е резултата! :-)
published by simo76 на 2014-02-09 13:15:39
Аз лично не ползвам дискове (не че не съм правил), но доколкото знам от надеждни хора, държащи на такива системи и редовно ползващи дискове, те ги бърнват като запис на образ и никога са нямали проблеми. Най-известната, разбира се, е Image Burn, а напоследък доста популярна става и CDBurnerXP https://cdburnerxp.se/ Последната е юзер-френдли и лесна за ползване, приготвяща дискови данни за изпичане с един-два клика, и по-конкретно така https://cdburnerxp.se/help/Data/burn-iso
published by SpasV на 2014-02-09 15:19:02

Без да съм много "вътре" в технологиите на оптическите дисковое, бих казал няколко неща, които мисля ще пояснят:
1) т.н. iso файл е "образ" на оптически диск. Това означава, че софтуерът, който интерпретира iso файла (виртуалното оптическо устройство) ви представя информацията точно както е върху диска - т.е. в "неговата" UDF - Universal Disk Format - файлова система.
2) UDF "е профил на спесификацията ISO/IEC 13346. Има няколко версии и три "варианта" (buld). Те по някакъв начин са отразени в различните технологии на запис върху оптични дискове.
UDF v 1.02 се следва от DVD дисковае и плейъри,
UDF v 2.50/2.60 се следва от Blu-ray дискове и плейъри. (BD-RE и BD-R следват 2.50/2.60, също).
3) Софтуерът, който създава Blu-ray издание във iso файл знае коя версия да използва, а iso файлът се създава, за да бъде изкопиран 1:1 върху оптически диск.
4) Следствие от 3):
Ако искате да измените файловата система на изходния iso файл, например като използвате виртуалното устройство с монтиран на него iso файл като източник, правите го по ВАШ ИЗБОР.
published by SpasV на 2014-02-09 17:40:24

Радвам се.
Винаги е добре да се виждат положителни отзиви.
published by simo76 на 2014-02-09 20:20:28
Благодаря, Leon. От теб звучи като повече от похвала. Старанието в бъдеще ще бъде в същата посока и да се усъвършенстват нещата. Стига да има време, защото то почти винаги е кът. Пак отиде доста време уикенда за тези два релийзи, а те са голяма блъскотия. Но тази вечер за собствена награда ще се опъна на спокойствие на дивана и с кеф ще изгледам "Гравитация" в пълно full-hd 3d на 90 инчовия екран с DTS-HD - "както си требе". :D
published by shper на 2014-02-10 20:55:24
Хора Blue-ray плеяра го вижда пуска и буквите избирам, обаче не е в 3D. Hито е O/U или SBS ????????? WTF
published by HeMaTaKbBm на 2014-02-11 20:01:21
Дисковете са остаряла работа от доста време в интернет има доста иформация за тъй наречените медия сървър плйъри посредством DLNA.По този начин спестявате пари от всякакви излишни хардуеърни устройства.3д-то е възможно най-реално за всеки един вид 3д смарт телевизор.Програмата може да се инсталира на всеки компютър и е безплатна поне за момента.Ако имате няколко компютъра може да инсталирате програмата на всеки един от тях.Изискванията са АНТИВИРУСНА ПРОГРАМА БЕЗ FIREWALL и 100мб/с мрежа.Успех ! http://www.umplayer.com/
published by vovi на 2014-02-14 02:43:00
За първи път гледам подобен формат използвах Corel WinDVD / основавайки се на информацията дадена в торента за която много благодаря / та все още си отдъхвам от невероятното удоволствие което изпитах ! Много благодаря за този торент невероятна картина , дълбочина , кристално ясен образ , субтитрите също бяха новост за мен / който твърди , че 3д субтитри го натоварват е тези няма ! Относно филма бях леко скептичен първоначално но се оказа страхотен , да само двама актьора са но замисълът е много добър за ефекти да не говорим !
published by xtodes на 2014-02-18 18:42:41
Надявам се някой да ми каже защо това съдържание не мога да го гледам на 3D. Имам 3D телевизор, на който трябва да се подадат 2 картини, но при мен филма се възпроизвежда с една картина.Ползвам PowerDVD 11 с видеокарта NVidia 310M i HDMI връзка от лартопа към TV.
published by zmeigorianin на 2014-02-18 21:57:25
Ми к'во да ви кажа. Аз всякакви 3D филми си ги гледам с Media Player Classic MPC-HC http://mpc-hc.org/downloads/. Кеф ви динамични, кеф ви неднамични събтитри. Инсталира се с 3 клика, няма регистрации и други тем подобни щуротии + това е в пъти по-лека от другите. Моля някой който разбира, да коментира. :)
published by mad4racing на 2014-03-01 00:59:57
.....ииии пак това гадното съотнешение на картината....Какъв размер на телевизора трябва да има човек че да гледа 3Д без черните полета?????Това е безсмисленно.... :Х Все едно да гледаш филм без звук или сано със звук без картина....Пълен потрес :@ :@ :@
published by simo76 на 2014-03-03 12:27:42
Директен отговор: минимум и най-малко 55 инча. По-малка картина - това е безсмисленото. А който иска да гледа истинско кино в дома си, си купува 3D проектор и екран от 80 до 100+ инча 16:9 или 21:9 и гледа голямата картина в отлично съотношение цена:диагонал на екрана. Широкоекранният формат стана кино-стандарт през последните години, а филмите ги снимат не за вашите телевизори, а за големите киноекрани 21:9. Затова не "винете" оригиналното съотношение на картината, а просто тя ви е малка и ви се губи до голяма степен ефектът.
published by akvave на 2014-03-03 13:21:28
Здравейте,
published by tripled на 2014-04-26 13:21:59
Поне като правите ремукс го направете съвместим с bd 25, тоест до 23.3 гб. Иначе е безмислено....
published by denitaibobi на 2014-05-23 21:04:14
Здравеите !Искам нпитам исо фаил как мога и по какав начин да се преобразува и т.н ,примерно за да го сложа на една голяма флашка и просто да го гледам на 3Д Плазмата.Ще ви бъда много благодарен ,ако ми помогнете
published by act333 на 2014-10-20 13:15:13
Сийд моля.
published by RADO8211 на 2015-02-06 13:08:22
Браво,само разбирачи и нищо за филма, сатва ли или не. Ако може някои да сподели, ще му бъда благодарен.
published by Tyreal на 2016-01-16 15:51:59
5 дни го чака да се изтегли това чудо и накрая не успях да го подкарам с нито една от изброените програми. Пускам го през лаптоп с hdmi кабел на 3D телевизор. Или подавания сигнал не съответсва с този на телевизора или го дава в 2D....