За всички с RGH на които им изписва: "The game couldn't start.Please download again" Колкото и да се опитвате да направите това с Диск1 и Диск 2, няма да успеете. Проблема идва от това, че сме със стария дашборд и трябва да се обнови иначе няма да тръгне нито една нова игра. Влизате в на Polkovnika2 сайта и там е описано как да си направя ъпдейт.(
http://xbox360-bg.net/) след като направих всичко описано, копирах от Диск 1 папката 545.....A7 и я сложих в моята папка Content/000000000000000/ която се намира на харда ми. Минах диск 2 през Iso2god и я сложих на флашка и я пробвах още от флашката.Тръгна всичко и просто копирах играта на харда и влязох да разцъкам. Благодаря на няколко потребителя, които се опитаха да помогнат да дават различни решения и накрая някои от тях дадоха точнитеотговори. Сега за играта, изиграх 1-та мисия и ми хареса много, скоро небяхме виждали ГТА и го бяхме позабравили,има много добри детейли на света около теб,докато играеш иначе клипчетата нещо не ме кефят,но играта си има атмосфера и историята(нещото което ме привлича най-много) Мисля че историята на тази игра я прави толкова голяма. Хайде успех на всички.