ArenaBG
mobile spot 4
published by NiCkY_ на 2007-10-03 22:16:34
Вашето мнение относно Urban Justice може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by ABGTeam на 2007-10-03 22:27:09
Охоо доста добър Frame Size ...който първи нагласи субките ми има огромните благодарности.Късмет значи.Тъкмо дръпна 1 релийз то па излезе друг.Напоследък доста хора плюят по С.Сегал., но за мен той си остава, а и все още е велик Артист!:thumbsup:
published by RazorGL на 2007-10-03 23:25:01
Seagal plays a man with a dark and violent past, who seeks revenge for the murder of his son.

Поредният филм на Сегал, в който той е бил някакъв от "специалните части" и им чупи канчетата на всички. :lol:
published by SONGO на 2007-10-04 09:31:00
Хайде някой пич да качи двд рип но на два диска :)
published by ABGTeam на 2007-10-08 07:13:19
Ами мен Сегал ме радва.Верно има и стари по-добри филми, но артиста при положение е един от великите.Просто неговото изкуство айкидо не е толквоа известно, а филмите му са донякъде обвързани с това изкуство и затова има доста недоволни.Аз пък много обичам да гледам такива екшъни където се пуцат и се бият.Ее верно по някога изпадам в ретро-класически-стил и си пускам филмчета от 90-те които повярвайте ми по нищо не отстъпват на днешните!:thumbsup: