ArenaBG
mobile spot 4
published by tony_m на 2008-11-12 23:08:48
Вашето мнение относно Gospodari.Na.Efira.12.11.2008.SDTV.ASF може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by slonbg на 2008-11-12 23:36:52
Мерси Тони.

А Брадър ще има ли? :)
published by slonbg на 2008-11-12 23:40:26
Между другото - има ли начин файловете които качваш да не са ASF с windows codecs, ами нещо по-стандартно? Например avi с mpeg4/mp3 или подобно?

Тези asf-и редовно ми чупят плеъра (не е комп, самостоятелно устройство си е), а и на компа под линукс се набозват чат-пат.
published by tony_m на 2008-11-12 23:52:48
Току що качих и брадъра:)
За avi не гарантирам, но ще направя някои тестове и ще видя
published by slonbg на 2008-11-13 00:16:37
Мерси много.

Между другото, пусни един ЛС (ако все още може на тоя сайт), мога да помогна поне с акъл за енкодвания и пр. :)
published by gamer_eh на 2008-11-13 06:36:24
ASF също е стандартен формат и върви с много плеъри.Колко потребители ползват самостоятелно устройство или линукс?Дали са болшинство?
published by slonbg на 2008-11-13 11:21:06
gamer_eh: не разбрах какъв е твоя проблем всъщност? Аз имам проблем и помолих за решение? Ако не коства много - т.е. е само въпрос на настройки, или пък ъп-а иска да научи нещо повече играейки си с програмата която има, ще се съобрази и ще ми реши проблема. Ако ли не - здраве да е, няма да се свърши света.

Но ти пък що се намесваш? Кажи, ако онези другите те накараха (гласовете в главата), ще звънна два-три телефона. Има специялизирана помощ, ще ти дадат хапчета хората и ще се оправиш.

А колкото до това кое е стандарт, и кое колко хора ползват - сигурен съм, че и дядо ти докато е пасъл говедта, си е мислел, че това телевезора е бошлаф работа щото много малко хора го ползват, ама добре че тези "малко" хора не са го слушали, та да може внука му, без да е мръднал интелектуално, все пак да седи пред едно подобие на телевизор и да ръси същите простотии, ама да го слушат повече хора и да му се чудят на акъла.

Последно: знам, че понякога пиша дълго и неразбираемо. Ако си се затруднил с горното, превода е: да се намесваш в чужди разговори, особено когато не внасяш нищо полезно в тях, а и нямаш познанията да говориш по темата, е меко казано "невъзпитано".
published by gamer_eh на 2008-11-15 04:13:51
Слоне,не исках да те разстройвам,просто дадох крайната информация до която ще стигнеш.Когато аз"мрънках"за по-малки файлове и инфо(Тони е идеален в тези отношения),писах и по форуми...Беше ми обяснено:Щом малцинството няма подкрепа,значи промени няма да има.За размера(както и формата) се съгласих,че зависи кой ъп. с каква техника разполага и няма да я сменя заради няколко...За това,че няма инфо си зависи само от желанието на ъпа.Та за това казах,че малцинство са с Линукс и ...исках да ти спестя...Не се заяждах.