ArenaBG
mobile spot 4
published by kainy на 2011-11-02 02:11:21
Вашето мнение относно Goldeneye_007_Reloaded_XBOX360-STRANGE може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by bojidarski на 2011-11-02 10:09:23
Много посредствена игра.Напомня на Quantum of Solace,тоест нищо ново,и откъм графика и откъм геймплей.А интелекта на ботовете е плачевен.
published by RedBullX1 на 2011-11-03 11:52:57
Има нещо вярно в това,което си написал bojidarski,даже май всичко е вярно 8)
published by radjnisharov на 2011-11-16 02:48:40
Последно вярно или всичко :)
published by sladuk22 на 2012-04-07 11:59:28
загубих на тая мисия поне минимум 5 часа и това е защото нямам клавиатура и мишка ако имах до сея съм ги минал въпреки че играх с опция Аuto Aim на мерника и пак беше трудно
Сравнения с другите и версйи тази е най-трудната
За графика става,а оръжията са дръвце много бавно презареждат :lol:
published by sladuk22 на 2012-04-07 11:58:00
За предпочитане бъдете тихи че идват в количествата
Абе ти е играй на средна medium пак да видим дали е лесна
Последната Мисия в Nigeria e отврат точно в края последния бос са убива лесно но докато стигнеш до него минаваш 3 арени където играеш за време в пре-пре последна арена където трябваше да са хакнат 3 конзоли и играеш здраво иначе ти убиват мацката а трябва да е пазиш и е много трудно на котка и мишка са играе там. Има трудни нива на туй с конзолите съм мрял поне най-малко 100-пати иначе ако не беше това до сега съм е превъртял за 2 дена загубих на тая мисия поне минимум 5 часа и това е защото нямам клавиатура и мишка ако имах до сея съм ги минал въпреки че играх с опция Аuto Aim на мерника и пак беше трудно
Сравнения с другите и версйи тази е най-трудната
За графика става,а оръжията са дръвце много бавно презареждат :lol:
published by sladuk22 на 2012-04-07 14:39:11
Нямах нет .Забравих да допълня като хаквате 3-конзоли не разрушавайте техниката в стаята защото това са ви сървари.В противен случаи излиза огнен лъч и в началото на нивото,а дори и вече да сте хакнали 2-3 конзоли-компютри,ако видите жената след това да седи. Означава че не сте избили всичките войници а те се крият.Стреляте по-всичко живо и се целете точно.Ето тук става вече много трудно,особено на 2-3 конзола много са крият и дебнат и ако е хакнала до половина
а сте разрушили част от техника и видите огнен лъч към вас това значи че сте се провалили,като той се движи бързо :thumbsup: