" Много съм разочарован от коментарите тук. Аз съм турчин по етнос, но съм българин по националност. Роден съм в Българиа и се чувствам българин като всеки един от вас (Викам повече от всеки един комшия за Националния отбор по футбол, знам и пея химна,плащам си данъците, и организирах парти в колежа, които уча по случай 3ти март)"
Аз съм ВИЕТНАМЕЦ, с моите приятели АМЕРИКАНЦИ заедно гледаме "РАМБО"-много ми харесва как този филм показва героичната съпротива на моя народ,и добрата подготовка на американския войник.Заедно с тях празнувах денят на благодарността,независимостта и ноща на дългите ножове.По-добре от тях пея химна на САЩ и мога 3 пъти по бързо да изям 5 хамбургера с 2 кока-коли.Ще се запиша в американската армия и ще стана пилот на бомбардировач.Аз съм от монголоидната раса,често ни мислят за снайперисти,защото са ни присвити очите все едно се целим през оптически мерник,всъщност ни слагат очила докато сме малки и възрастните се смеят като ни гледат как си трошим главите из мебелите 8) Имам приятели ЕВРЕИ,които с компания ГЕРМАНЦИ заедно празнуват Ханука и Холокоста,въпреки че на бръснатите глави на германците не им стои добре еврейската шапка с къдрици,те нямаха нищо против да се снимат с нея, едното еврейче си направи временна татуировка пречупен кръст с надпис "RASIZM".Миналата година една българка спечели конкурса за ориенталски танци, нямаше равна в гюбеците и маанетата, турските студенти се дразнят,че българите им крадат музиката-гърците също!Турците съжеляват,че в БЪЛГАРИЯ няма много джамии...иначе било същото,той езика се учел бързо- и музиката им е тука,и обичайте оставало само миризмата да си докарат,те полумесеците се рисували лесно...Светът е кръчма-нека седнем всички на една маса,така по-добре ще се опознаем и разберем,а за приятното изкарване ще си пуснем нещо свежо- български думи с турска музика-едно добро начало за това,как два народа успяват да преодолят различията и противоречията, и съчетават културата си,за да може на хората да има е приятно и да се чувстват приятели, а не враговеO:-O:-O:-