ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2007-12-04 23:54:18
Вашето мнение относно Heroes може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by LinKuei на 2007-12-05 17:03:19
iceman87 nещо ми се струва, че си противоречиш. Одеве с главни букви отбеляза, че сезона не е свършил...а сега защитаваш тази теза.. Хайде реши кое е най-накрая :)
published by annakonda на 2007-12-05 00:59:05
[b]ДА[/b], за тази година!
Догодина (с малко повече късмет) - пак!
published by Da_BizkiT на 2007-12-05 04:02:21
23 eпизода в 1-вият сезон... защо си толкова сигурен, че и 2-рият са толкова ? я прегледай episodeworld.com и помисли пак...
published by Falcon на 2007-12-05 06:44:13
Колкото - толкова... ще чакаме с оптимизъм следващите епизоди през пролетта! :blush:
published by _GLIGAN_ на 2007-12-05 08:06:40
Браво на Ьпа Много добра Работа удобна за всички :thumbsup:
published by substance на 2007-12-05 09:56:56
Супер, значи заради няква стачка на американските писатели няма да имаме хироус. :grrr:
published by stuper на 2007-12-05 10:24:32
Някои от вас явно не са гледали последната серия, в края на която си пише "Край на втора част" - ако мислите все още че не е свършил втори сезон ходете на лекар!
published by LinKuei на 2007-12-05 10:26:06
В момента готвя първия сезон на DVD-та ..Когато излезе и втория сезон почвам и тях..Надявам се да мога да пусна първото до Коледа :)

Относно информацията...Официална е..tv.com както и създателя на сериала са обявили, че това е последния епизод на сезон 2. Възможно е сезон 3 да започне чак другата есен...като междувременно ще има няколко епизода, който ще задържат интересна ни...Но пак повтарям....МОЖЕ...

Иначе за всички...Сезон 2 приключи..това е boxset-a.
published by Ingrei kin Wolfrock на 2007-12-05 10:26:07
по план са 23 и 2ри сезон, обаче са разделени края на 2007/ началото на 2008 и за съжаление благодарение на стачката началото на 2008 (12-23) не им е ясна съдбата вече... може и да ги прехвърлят 3ти сезон може да ги излъчат 2008 от януари до доекември не е ясно :grrr:
published by LinKuei на 2007-12-05 10:30:00
Пак повтарям...това е края на 2 сезон...Последните 3 епизода (т.е. 9-10-11) са били преправени в последния момент, за да може да има някакъв завършек.
12-23 вероятно ще бъдат излъчени под друга форма..или и те ще бъдат прекроени..но вече към сезон 3.
published by bobipen на 2007-12-05 10:46:41
благддаря:)
published by iceman87 на 2007-12-05 11:56:31
МНОГО СИ ИЗБЪРЗАЛ С ТОЗИ ТОРЕНТ, ЗАЩОТО СЕЗОН2 ЩЕ ПРОДЪЛЖИ !!!!
published by LinKuei на 2007-12-05 12:21:18
Надеждата умира последна....Хайде поразрови и попрочети преди да пишеш (с големи букви) :)
published by siven на 2007-12-05 13:04:17
Последно така и не можах да разбера, свърши или не?
published by soulraiser на 2007-12-05 13:44:35
Абе Chapter означава глава, което ме навежда на мисълта, че цялата история е разделена на действия (малки историики), които формират цял сезон (като книгите :P ). Да кажем, че наистина тожа е краят на втори сезон, значи трябва да пуснат 50 вируса "Шанти" и още стотина Сайлъровци, за да продължат историята. :D

[url]http://imdb.com/title/tt0813715/episodes#season-2[/url] Та к'во казвахте? Свършил е сезон 2?
published by djelebov на 2007-12-05 14:43:17
ДА, свършил е.

http://www.ew.com/ew/article/0,,20158840,00.html Направени са грешки, които са намалили интереса.

http://www.digitalspy.co.uk/cult/a79660/tim-kring-we-have-a-real-finale.html Имаме истински финал.
published by djelebov на 2007-12-05 14:45:07
http://heroeswiki.com ето това е много интересен сайт и в дясно има последни новини, не гледайте сайтовете, защото и те не знаят, само пресата има най-новата информация.
published by LinKuei на 2007-12-05 14:59:42
Недейте винаги да вярвате на 100 % на imdb...що се отнася главно до сериали. Тяхната информация се подменя не ежедневно, а може би в най-добрия случай ежеседмично. Преди време имах подобен спор с доста хора за Kyle XY ..сега и с този торент ли да го правя.Разберете информацията е от преди повече от месец, но вече е официална. Да честитим на екипа, че ArenaBG беше сред първите подготвили такъв пакет :P:lol:
published by iceman87 на 2007-12-05 16:08:21
не ме карайте да се смея, iMDB абсолютно никакви ги няма отностно сериалите! Не си губете времето с тях, за HEROES четете в www.tv.com и www.heroesrevealed.com заебете iMDB-то...

ПС: на мен лично финала на VolumeTwo не ми хареса кой знае колко... Имаше къде къде по-интерестни и особено заплетени епизоди....
published by HeBuguM на 2007-12-05 16:38:48
Да сте чули за стачката на сценаристите в холивуд ?
Като се интересувате от некой сериал прочетете и нещо около него и ще разберете защо сезона има 11 серии вместо 24.
published by iceman87 на 2007-12-05 17:21:11
LinKuei не бе човек не си противореча. знам какво съм написал
published by knife на 2007-12-05 18:53:44
За стачката не съм чел,но би трябвало да има 3 сезон,щом почна следващата част когато Сайлър придърпа консервата,жалко обаче ако е есента на другата година толква съм зарибен по тоя сериал...
published by iceman87 на 2007-12-05 19:05:46
според мен сериала е супер як, но се очертава да има проблеми.. КРЪВТА на Клеър - тя лекува всички, следователно може да смятаме че тя ще спаси Нейтън, абе изобщо може да се спаси всеки близък на нея. А това е тъпо според мен, никой не може да умре, а ако умре ще е смешно и пропуск за сериала че не са могли да го спасят въпреки нейната лекуваща кръв. какво е решението - еми да я убият и толкова
published by Falcon на 2007-12-05 19:15:45
А да си изпрося картон като ви напсувам на родителско, че спойлвате???
published by LinKuei на 2007-12-05 21:33:59
Боже..боже..то си е направо трагично...
А бе хора..Вие като четете книга (да де 75 % от вас не четат..щото има компютър) като всърши дадена глава от книгата свършва и и главата (това е реторичен въпрос...и не .. не съм го объркал)
Сезон Първи свърши с Глава първа...
Някой иска да ми каже, че след като е свършила глава втора (прочети горново изречение)...след като официално г-н Крейг е казал, че сезона ще продължи със сезон 3 догодина...ще има продължение на сезон 2. Хора хайде мислете малко преди да давате такива безсмислени коментари. Поне прочетете предишните. Обяснил съм защо и на каква база съм направил този пакет. Официално още 2 тракера имат такъв boxset (като ArenaBG е третия ).

Нима още някой се съмнява, че чакаме 3-ТИ СЕЗОН
published by Bra1nSicK на 2007-12-05 20:15:19
Това е край на втора глава не на втори сезон ! Затова ми се струва, че името на торента не е правилно :) Това не е целия втори сезон, това е втора глава. :thumbsdown:
published by GUFFII на 2007-12-05 21:12:50
напиши Heroes в TV episodes и ще ти излезне
published by chvora на 2007-12-05 21:49:39
Нека и аз да се включа та да благогаря на ъпа за това 4е се е потрудил за нас да видиме един доста добър сериал . :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: а КОЛКОТО ДО ТОВА ДАЛИ Е СВЪРШИЛ СЕЗОНЪТ : Нямам и най-малката представа какво става . Вярвам 4е рано или късно пак ще го продължат дано стане по-рано и ще се наслаждаваме отново.
published by Ingrei kin Wolfrock на 2007-12-05 22:06:09
То хубаво да четеш книги, ма не е лошо и английски да учиш. 1-2 бързи урока:

1)Chapter е глава

2)Volume е том

Да ви припомня и малко от белите надписи в сериала(май не всички ги четете...)
1ви сезон=1ви том(така е написан, според мен не е напълно наложително 1сезон да е 1 том)

1ви сезон имаше две глави от по 11-12 епизода(много ще ме извинявате няма да споменавам имена на глави и томове щот ще ги объркам и някой всезнайко ще ми обесни, че не съм гледал сериала въобще, което както се сещате не е баш така...

2ри сезон трябваше да е отново от две галви, но ето, че някой се изгаври със зрителя дали зааради стачка или друго се мие тая, но Том 2ри е от една единствена глава съставен...

Което навежда на 2 мисли:
1) Сезона свършва, щото някой смята, че не може просто да преостанови излъчването и после да си продължи от където е спрял (много тъпо наистина, но за жалост доста вероятно...)
2) Историята от том 2ри свършва(което си е донякъде вярно, щото наистина последните епизоди са преправяни, за да имат малко по-завършен вид)и може би(по-скоро не) до края на втори сезон можем да видим началото на 3ти том (1 глава, за да сме точни)

Както забелязвате изказването ми не е свързано с дати, защото те са напълно непредсказуеми, особенно с тая мания да се провалят успешни сериали с глупави ходове като този, който видяхме. Което значи, че края или не на 2ри сезон скоро май няма да видим нищо ново ...:'(:'(:'(:'(
published by Ingrei kin Wolfrock на 2007-12-05 22:11:38
БТВ: постера с надпис "Heroes Season 2" не е много подходящ, щото на него има хора дето не са се появявали втори сезон(просто са мъртви пове4ето), визията на тези, които са се появявали, пък е стара и няма нови лица...

И още нещо това с кръвта е поредната недомислица(от онези дето явно често им се появяват в края на сезоните), щото не би трябвало да съживява всеки особенно с повреден мозък. Някак странно тъпо е направено има и други такива разбира се, но те да кажем са по-малки...
published by linkinpark на 2007-12-05 22:31:34
[color=blue][/color]абе кво и да говорим сериала е жесток мнооооооо жесток :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
published by linkinpark на 2007-12-05 22:32:30
Жесток Сериал С Неучакване чакам другата част :D
published by tabupeh на 2007-12-05 23:43:26
Абе не зная колко време сте следили сериали така да се каже Real Time - всяка седмица докато излизат, но традиционната практика е в средата на сезона (демек на 11 от 22-23 епизода) да се прави един Half-Season Finale и сезона продължава след 3-4 месеца почивка. Поне по моите наблюдения така са сериалите като Stargate SG1, Stargate Atlantis, Heroes (season 1 беше така) Lost, Prison Break, а може би и още които не се сещам. Ако искате да ги разберете как са нещата влезте в IMDB и проверете Original Air Date на повечето сериали и ще видите че ВИНАГИ има няколко месеца без епизоди в средата на сезона.

Така че споко - тва е временно :)
published by Alex2604 на 2007-12-06 01:22:08
Ъплоудъре, как "леко" си се объркал. :)
Да кажеш, че сезон 2 със сигурност приключи е просто и ясно [b]незряло[/b].
Честно казано не ме интересува къде кой какъв рилийз е пуснал.
Факт е, че това дали и кога ще пуснат останалите 11 (или съответно 12 или 13) епизода от [u]Втори[/u] сезон изцяло зависи от това кога ще приключи стачката на Двете гилдии на американските писатели.
Освен това въпреки, че стачката засяга близо 12000 писатели/сценаристи самата стачка се изявява в това, че писателите/сценаристи отказват да предоставят написаното от тях докато не се договорят със Съюза на филмовите и телевизионни продуценти (Alliance of Motion Picture and Television Producers).
Сиреч, да обясня за тия дето гледат поста с недоумение, готови сценарии има. Проблема е, че сценаристите не ги предоставят заради стачката. Сиреч, пак да обясня, проблема е, че не са снимани други епизоди, но [u]готови[/u] ([u]и непредоставени[/u]) сценарии има. А в слуач на Heroes последните два епизода са били променени и са снимани за 4 дни (или бяха 5; все тая). Така, че нещата ще се нормализират когато стачката приключи. Но е много съмнително да изгорят всички афектирани сериали, а те не са малко. Така, че очаквам да се появи Heroes 02x12 през февруари (примерно).
Яд ме е единствено, че отлагат минисериала [b]Heroes: Origins[/b] за почивката по средата на трети сезон (трябваше да е по средата на втори)
На тези, които спорят, че [b]End of Volume 2[/b] означава [b]Край на сезон 2[/b] на ви един цитат: "[b]Heroes is originally scheduled for multiple volumes[/b]" (сорс: tv.com). Сиреч, пак да обясня за да избегнем незрялите коментари, Heroes по план е щял да има два тома (volume = том)

Обстоен списък на афектираните сериали: http://en.wikipedia.org/wiki/Effect_of_the_2007_Writers_Guild_of_America_strike_on_television
published by ShuVit на 2007-12-06 03:13:24
Alex2604 го каза точно и ясно и го обясни обстоино та и наи-неразбиращия човек да разбере. Наи-краткото кое може да се каже е че Volume 2 завърши но Season 2 ще продължи след стачката със Volume 3. Много много рядко пиша коментари под торенти но като видях името на торента просто нямаше как да не напишя защото много хора си мислят че сезон 2 е свършил а то не е така. А и както някои по горе беше написал, наистина е смешно ъп-а да пише че сезон 2 е приключил и че това е целият сезон.:D:P Иначе 5-ца за наи-добрият сериал Heroes :thumbsup:

published by gadijo на 2007-12-06 09:30:00
Раничко му е още на този boxset - изобщо не му е времето... има още поне толкова епизода още!!!
И за да не си мислите, че само си говоря- вижте от първи сезон 11 и 12 епизоди ;)
Точно същото се случва и там: 12 еп. : Започва нова глава "В търсене на нови герои" се казва, т.е. и сега ще е така- 12 еп. ще отвори ова глава, а не нов сезон!
..........
Но все пак ще поживеем и ще видим :P
published by Ingrei kin Wolfrock на 2007-12-06 11:25:44
"Heroes is originally scheduled for multiple volumes"
Пич, това значи, че попринцип ще има много томове, не е казана, че втори сезон ще има много томове (и multiple не е равно на два!!!)

И да 11-12 еп от 1ви сезон закриваха ГЛАВА, и после тръгнаха нова, НО ТОМОВЕТЕ са закраити 1ния в края на 1ВИ сезон другия в края на ТОЗИ торент, което наистина навежда на мисълта, че сезона приключва, за съжаление. Както вече обесних няколко поста нагоре. Моля правете разлика м/у ГЛАВА и ТОМ особенно, когато и сценаристите правят...

Лично аз предпочитам това да не беше края на сезона, но май е така! А пък за оптимистите: сезон 3ти може да започне и 1вото тримесечие на 2008, кой знае ;)...
published by Cracker на 2007-12-06 12:11:34
Хора, разберете, че втория сезон на Heroes свърши. Оказва се, че има проблеми в рейтингите са спаднали и феновете (тези тъпи Щатски недоносчета) не харесват развитието на историята. Прочетете статията в www.heroesrevealed.com където в подробности са описани нещата които е трябвало да се случат във втори сезон и не са станали щото са били отхвърлени от Тим Кринг и прочетете за това, как продуцентите са променили финала на втори сезон, защото е започнал да излиза извън духа на сериала. В началото на 2008ма година ще започне 3ти сезон който ще бъде написан от нищото поради факта, че първоначалния сценарии на сериите за 2008 от сезон 2 е отхвърлен и в момента се пише изцяло ново продължение на историята. Дано стачката на писателите да свърши по-бързо само.
published by soulraiser на 2007-12-06 11:59:32
Абе все ми е тая дали е свършил сезона. И без това се събра памет колкото за едно DVD5. :lol:
published by kodkead на 2007-12-06 15:16:46
Стига с тези томове и глави . По всичко личи, че това е края на втори сезон . Като първоначална идея сезон 2 е трябвало бъде 23 епизода , но след като започва стаччката на сценаристите и поради липса на повече от 11 епизода продуцентите са решили да се застраговат и да сложат край на сезона поради това , че незнаят кога ще свърши стачката . Ако тя причлючи по скоро може и да ни зарадват с нови ипизоди още в начолото на 2008г.от 3 сезон. Да се надяване по-скоро да приключи защото може ,да чакаме до Септември .
published by ShuVit на 2007-12-07 12:56:26
"The third volume of Heroes, “Villains’, will air during the second half of Heroes Season Two. Here’s the preview aired by NBC after the conclusion of the last episode of Volume Two." Quote from http://www.heroesrevealed.com/next-episode/heroes-volume-three-villains-video-clip/
published by boycho_ognyanov на 2007-12-07 18:05:50
HDTV е сорса, никой никого не лъже. Пък в инфото си пише резолюцията.
published by 0kb на 2007-12-07 17:52:29
[color=red][size=5]HDTV[/size][/color][b] ама друг път кога най-накрая ъплоадера на сериала ще се научи да пише имената както трябва,а?Стига сте лъгали хората нищо общо няма това с High Definition,тва си е Rip научете се.Ей заради това се отказах да помагам на арена[/b]
published by dodo_arn на 2007-12-07 23:01:03
:-O
published by dessyeg на 2007-12-08 08:17:25
Благодаря на ъплоадера за труда. Сега тегля сериалчетао и истински се надявам да става за гледане. Ще оставя коментар за това дали е върха като сезон 1 след пробата :)
published by tmokoto на 2007-12-08 10:18:23
Много смотан сериал, напомня ми за пауър рейнджърс и камьончета, хаха !
published by georgiki на 2007-12-08 12:08:25
ами никои не те питаи хахахахаааа :thumbsdown::thumbsdown:
published by AKST на 2007-12-08 15:16:01
Ми то момчетто не го е гледало сериалчето и затова се изказва неподготвено !!!
published by Ingrei kin Wolfrock на 2007-12-08 19:06:35
ако беше "един от най-яките" бих се съгласил със тебе, ако липсваха хилядите дребно недомисленици и тъпанарщини дето са направили тия тапанари дето работят по филма щях да се съглася и наистина да го поставя на 1во място:
1)Още е рано, винаги можеш да прецакаш сериал в края или по-точно в средата на 2ри сезон...
2)Фарскейп, който е завършен и не може да бъде по-упорочен беше доста добър(изключвам "Войните на умиротворителите")
Има ест и други готини сериалчета...

Поур Рейнджърс??? пич, ти нещо май не си уред с главата... такава асоцияция просто не си представям как може да направи някои, още по-малко с некви камиончета:-/... Не се обиждай може аз да съм идеот, а ти да си от скритите странни гении, но ме съмнява поради факта, че щях да съм те виждал на сбирките...
published by vicbg на 2007-12-09 10:25:27
Ingrei kin Wolfrock , 2007-12-08 19:06:35

ако беше "един от най-яките" бих се съгласил със тебе, ако липсваха хилядите дребно недомисленици и тъпанарщини дето са направили тия тапанари дето работят по филма щях да се съглася и наистина да го поставя на 1во място:
1)Още е рано, винаги можеш да прецакаш сериал в края или по-точно в средата на 2ри сезон...
2)Фарскейп, който е завършен и не може да бъде по-упорочен беше доста добър(изключвам "Войните на умиротворителите"
Има ест и други готини сериалчета...

Поур Рейнджърс??? пич, ти нещо май не си уред с главата... такава асоцияция просто не си представям как може да направи някои, още по-малко с некви камиончета... Не се обиждай може аз да съм идеот, а ти да си от скритите странни гении, но ме съмнява поради факта, че щях да съм те виждал на

Страхотен коментар. Подкрепям те :thumbsup:
published by Alex2604 на 2007-12-09 14:41:19
Ingrei kin Wolfrock, пич, не спори с мен, не е продуктивно. Цитата е от статия за сезон 2 и засяга него и единствено него.

Някои хора просто не мислят в общ план....
published by DreBosa4k0 на 2007-12-09 23:00:12
ФилМа Наистина е много добър ... Макарче наистина има на моментио леки изцепки от страна на сценаристите :D

published by vlad на 2007-12-10 14:08:38
мерси
published by siven на 2007-12-10 18:26:26
Ихгледах го на един дъх вчера за 8 часа, няма такъв серял! Кога излиза 3-ти сезон?

искам още!!!:thumbsup::thumbsup::thumbsup:[color=orange][/color]
published by hi7vait на 2007-12-10 18:28:32
А някой знае ли кога ще излезе и третия сезон :):):)
published by Ingrei kin Wolfrock на 2007-12-10 20:34:51
Добре ,Alex2604, щом си толково сигурен ще се съглася. Не съм го чел това и не му знам контекста. Само го преведох по-точно от тебе ;)
published by GELERMOARENA на 2007-12-11 17:02:06
Alex2604 , 2007-12-06 01:22:08

Ъплоудъре, как "леко" си се объркал.
Да кажеш, че сезон 2 със сигурност приключи е просто и ясно незряло.
Честно казано не ме интересува къде кой какъв рилийз е пуснал.
Факт е, че това дали и кога ще пуснат останалите 11 (или съответно 12 или 13) епизода от Втори сезон изцяло зависи от това кога ще приключи стачката на Двете гилдии на американските писатели.
Освен това въпреки, че стачката засяга близо 12000 писатели/сценаристи самата стачка се изявява в това, че писателите/сценаристи отказват да предоставят написаното от тях докато не се договорят със Съюза на филмовите и телевизионни продуценти (Alliance of Motion Picture and Television Producers).
Сиреч, да обясня за тия дето гледат поста с недоумение, готови сценарии има. Проблема е, че сценаристите не ги предоставят заради стачката. Сиреч, пак да обясня, проблема е, че не са снимани други епизоди, но готови (и непредоставени) сценарии има. А в слуач на Heroes последните два епизода са били променени и са снимани за 4 дни (или бяха 5; все тая). Така, че нещата ще се нормализират когато стачката приключи. Но е много съмнително да изгорят всички афектирани сериали, а те не са малко. Така, че очаквам да се появи Heroes 02x12 през февруари (примерно).
Яд ме е единствено, че отлагат минисериала Heroes: Origins за почивката по средата на трети сезон (трябваше да е по средата на втори)
На тези, които спорят, че End of Volume 2 означава Край на сезон 2 на ви един цитат: "Heroes is originally scheduled for multiple volumes" (сорс: tv.com). Сиреч, пак да обясня за да избегнем незрялите коментари, Heroes по план е щял да има два тома (volume = том)

Обстоен списък на афектираните сериали: http://en.wikipedia.org/wiki/Effect_of_the_2007_Writers_Guild_of_America_strike_on_television Alex2604,извини ме за въпроса но как по дяволите разбра че има готови но непредоставени сценарии.Доста се порових из официалните(и не чак толкова официални)саитове за сценарии,както и на сценаристите и не открих нищто повече от 15 серии на 2ри сезон-11 от които ни сме гледали.http://www.kilohoku.com/heroes.html
published by Ingrei kin Wolfrock на 2007-12-12 12:21:32
не, работи се по сериала по време на примиерното излъчване, за да може да се следи и реагира на реакцията на публиката, въпреки че идеята за сезон е готова преди да се пусне сериала, но може да се наложи някакво изменение ;)
published by op71m1z3 на 2007-12-12 19:38:47
adultbg каза :
хей
Alex2604 , 2007-12-06 01:22:08
можеш ли да ми обясниш как става това да заснемеш прримерно един или два епизода да ги пуснеш по твито посе да заснемеш още 2 епизода и пак да ги пуснеш по тивето и така докато свърши сериала

сериалите се занемат от 1 до последен епизод и след като са готони тогава се пускат по ТВ

Да те информирам и аз тебе че точно така се праваи сериала се снима не както ти си мислиш а точно обратното 1203002130 % гаранция ти давам . Снимат се епизод два или три и се пускат по телевизията и след това снимат следващите и пак ги пускат и т н . Защо мислищ че при нас 2 сезон на някой сериал при положение че тече 3 по интернет ?? веднага ти отговарям - може се копуват правата за целия сезон и неговото излъчване а не епизод по епизод.
Надявам се и аз да съм разяснил нещо

П.С. на паузата на първи сезон имаше същите думи както и сега в края на 11 епизод на 2-ри сезон и после пак продължи
published by mitoman на 2007-12-12 23:28:45
Здравейте,
виждам че, доста хора не са наясно как се снимат сериалите и как работят американските телевизии с десетки милиони зрители. Всеки сериал се излъчва и се гледа рейтинга. Заснемат няколко епизода (за колкото е сключен договор) и ако рейтинга му е колкото са прогнозирали продуцентите се снимат още епизоди. Един пълен сезон се състои от 20 до 30 серии в зависимост от рейтинга. Примери със спряни сериали на шестата серия има много, така че не ми обяснявайте как се снимат 25 епизода и тогава ги пускали... За тези които се интересуват от сериалите и искат да видят кога ще излъчат следващия епизод на любимия филм да посетят eztv (на английски) намерете си го в google там в новините пише точно за продължаване на сериалите със още серии и дати на излъчване.
published by givenchy на 2007-12-13 18:37:31
:thumbsup:
published by seyid на 2007-12-13 21:05:48
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::P
published by tchano на 2007-12-31 02:41:29
Does anyone know when the 12th episode is going to be released!!!Please leave your comment!
published by Pesho0 на 2008-01-08 14:13:25
Nikoi li ne znae koga izliza 12 epizod ? *b**ti tshk-a :-/
published by snaiyps на 2008-01-17 00:00:13
искам трети сезооон
published by Pesho0 на 2008-01-17 14:45:30
ем щом Prison Break излезе ;) сигурно следващата седмица излиза Heroes 12 епизод ;) да се надяваме :P
published by snaiyps на 2008-01-17 16:18:51
dano tva e nai qkiq serial
published by miavito на 2008-01-18 15:24:57
Pesho0 дано си прав ,че вече откачам :P Направо ще омра от кеф като излезе ще изям компа ! :D :thumbsup: :-/
published by jlam3p4o на 2008-01-22 15:33:32
Сажелявам за по доло написаното защото няма да е на кирилица но просто е цитат ... а нямам време да го пиша преведен ...

"Heroes Ends Early
Despite previous claims that the eleventh episode of season two will conclude the second arc of Heroes and begin the next that will stretch for the remainder of the season, Heroes will now officially conclude the season with that very episode.

Due to the impending strike from the Writers Guild of America, production on the series has been halted immediatly by NBC, and the final episode of the "Generations" arc will serve as the season finale.

This is not the first Heroes-related causalty of the strikes, as the six-episode spin-off showcase "Heroes: Origins" was swiftly brought to a close before it could begin filming due to the same situation

The WGA Strike will officially ommence on Monday"
published by esko на 2008-01-23 10:33:30
Наистина готино сериалче.Жалко че не се знае кога точно ще излезе или 12 епизод или 1 от 3 сезон (така и не се разбра точно,има толкова противоречиви мнения и аз прочетох сумати неща и нищо не се знае още).Но явно всички го чакаме с нетърпение.
published by gam3n на 2008-01-24 16:54:26
Засега единствената официална информация от тим кринг е че нов епизод ще има есента на 2008. Това с 22 януари беше някаква партенка. На тия които казваха че вече не издържат и не могат да чакат повече, да пият по една студена водица и да се успокоят малко, има каде каде по-важни неща от някакав глупав (макар и да ми харесва е глупав) сериал.
published by bggazzbs на 2008-01-24 23:50:22
Прочетох доста коментари.. за този сериал, и за много други. Аз лично съм привърженик на доста такива "завладяващи" сериали. Като започнем от "Фарскейп", "Изгубени" , "Бягство от затвора" , "Джерико", "Д-р Хаус" а сега и "Герои" (или Heroes, все тая...) със сигурност има още много които не съм чувал (тези изброените поне съм ги изгледал всичките) Но да си го кажа направо (като изключим всички поучителни истории и морални възгледи на
сценаристите, каквито и да са те :) ) тези сериалчета са си чист наркотик за публиката, което откривам във всички ваши коментари, както и чиста печалба (и то огромна) за техните сценаристи... Та мисълта ми е, преди да седнете и да изгледате 151353151 епизода за да видите "какво става по нататък" (изгубвайки значително количество време) помислете какво може да свършите през тези часове, (или дни :) незнам какъв е рекорда :) ) в реания си живот.
Благодаря ви и приятно гледане ;) :fun:
published by evvvvvvo на 2008-01-30 08:27:38
всички сценаристи стачкуват
published by GELERMOARENA на 2008-02-09 15:17:52
краи на стачката

published by ssaa6oo на 2008-02-14 11:07:43
Пич сериала не излиза защото сценариситите стачкуваха. Стачката свърши но не се знае кога ще го пуснат отново. Същата е историята с House MD. Скоро се очакват епизоди но кога точно не се знае. Може би пролетта.
published by microp на 2008-02-16 15:28:20
я кажете кога излиза др сезон ? или продалжението на тоя ?
published by javor_n на 2008-03-04 22:49:43
Heroes.Season.3 Сигурно ще има в края на тази година ;)
published by paradizio на 2008-03-06 04:01:28
Реве ми се направо, за 1 ден изгледах целия първи сезон, не знам да ли да почвам втория мама му, ако пак ще ме оставят да лапам пеперуди по-хубаво да си го остава джингитаеца да си зяпа затъмнението и така до края на годината :D
published by pomaka на 2008-03-06 18:42:53
Аз за сега само 1вият сезон гледах и мноо се зарибих :lol::D:D:D:D:D:D дано и жтория да е толкожа як -_--_--_- :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
published by poicho на 2008-03-07 16:46:34
Мн се зарибих :thumbsup: :thumbsup: а ВИЕ :lol: :lol: :lol: Аре да идва 3-ти сезон или продължението на тоя :P :D :D :thumbsup: :thumbsup:
published by mmerov на 2008-03-07 18:05:20
успях да гледам само 1ва серия и другите не мога да ги пусна. с кво да ги отворя?
published by svet_X на 2008-03-07 20:23:51
Ако ги отваряш с BS Player не се мъчи.Пробвай с KM Player,ако вече не го имаш де :D Колкото за сезона - :thumbsup::thumbsup: ще чакаме 3-я
published by kristian_jointa на 2008-08-31 15:52:30
Сериалът ми е един от любимите.С нетърпение чакам третия сезон :fun::fun::fun:
published by li4r на 2008-03-20 11:31:45
Добре де някой вече наясно ли е кога излиза 3ти сезон??? Поне месец да каже плс много е луд сериала!!!

[code][/code]
published by someusre на 2008-03-25 02:47:52
:-/ А дали само това е от този сезон :?:

http://www.nbc.com/Heroes/evolutions/season1/season1_walkThru1.shtml нее ли "Every Week - Episod " :?:
published by milenvz на 2008-03-30 14:46:31
премиерата на сезон3 епизод1 е на 7-ми септември 2008: има няма половин годинка още:'(
published by Banu7o на 2008-04-10 02:35:59
ае то кат бягство от затжора ве до половината и краи :(
published by OFFender на 2008-05-04 19:38:29
ето сайт в който може да прочетете повече за сериала [url]http://www.imdb.com/title/tt0813715/episodes[/url]
published by Musakichko на 2008-05-23 19:17:06
на мен всички серии си бяха супер нямах проблеми
браво за торента :thumbsup:
published by Medive на 2008-05-27 12:37:14
а някой може ли да качи целия 1ви сезон щот съм гледал може би 10-12 еп и то някъде по средата, не знам нито как почва, нито как свършва
published by doninka на 2008-05-27 15:11:46
Искам вече трети сезооооон :'(
published by bloodblade на 2008-05-29 23:01:13
епизод 1 от 3ти сезон излиза на 22 септември 2008;););););););););););););):P:P:P:P:P
published by dance_13 на 2008-06-02 18:20:33
Banu7o, не само като бягство от затвора ами и като изгубени до половината. тази стачка ни изигра лоша шега.
published by stain на 2008-06-16 14:18:22
епа четете imbd.com Season 3, Episode 1: Episode #3.1
Original Air Date: 22 September 2008
published by babajaga75 на 2008-08-28 20:55:58
:D Сериалът е много як!Чакам и трети сезон.Благодаря на Ъпа!:thumbsup:
published by ivankata на 2008-10-09 23:08:23
трети ден стоя на 99,6 баси :(
published by buku_2007 на 2009-02-01 19:38:00
it sucks :thumbsdown: v epizodite lipsvat kartini -na mesta ima samo zvuk a nqkoi dori nemoje da raboti s tqh:thumbsdown:ne teglete:thumbsdown:
published by hameleoncho на 2009-04-03 20:25:05
Абе, пичове, някой знае ли защо този сезон е само 11 епизода?
published by wizzz на 2009-04-17 20:00:57
яко !:thumbsup::thumbsup:
published by NiKo0 на 2009-06-11 17:27:08
Този сезон е също толкова уникален, както и първия. Стряхотен сценарии, неповторима развръзка, ефектите са на ниво, а актьорската игра - великолепна.
[b][u]hameleoncho[/u][/b], този сезон е само 11 епизода, защото сценаристите в Холивуд по това време стачкуваха. Въпреки, че е 11 епизода този сезон е стряхотен :)
published by Stiliqna_Koleva на 2011-06-11 21:05:25
Някой ще ми даде ли линк за нормални субтитри с добър тайминг, всечки от дадения сайт пробвах и не стават!!!:grrr::grrr::grrr:
published by Gerba на 2016-12-31 11:47:54
Може ли малко сийд