Alex2604 , 2007-12-06 01:22:08
Ъплоудъре, как "леко" си се объркал.
Да кажеш, че сезон 2 със сигурност приключи е просто и ясно незряло.
Честно казано не ме интересува къде кой какъв рилийз е пуснал.
Факт е, че това дали и кога ще пуснат останалите 11 (или съответно 12 или 13) епизода от Втори сезон изцяло зависи от това кога ще приключи стачката на Двете гилдии на американските писатели.
Освен това въпреки, че стачката засяга близо 12000 писатели/сценаристи самата стачка се изявява в това, че писателите/сценаристи отказват да предоставят написаното от тях докато не се договорят със Съюза на филмовите и телевизионни продуценти (Alliance of Motion Picture and Television Producers).
Сиреч, да обясня за тия дето гледат поста с недоумение, готови сценарии има. Проблема е, че сценаристите не ги предоставят заради стачката. Сиреч, пак да обясня, проблема е, че не са снимани други епизоди, но готови (и непредоставени) сценарии има. А в слуач на Heroes последните два епизода са били променени и са снимани за 4 дни (или бяха 5; все тая). Така, че нещата ще се нормализират когато стачката приключи. Но е много съмнително да изгорят всички афектирани сериали, а те не са малко. Така, че очаквам да се появи Heroes 02x12 през февруари (примерно).
Яд ме е единствено, че отлагат минисериала Heroes: Origins за почивката по средата на трети сезон (трябваше да е по средата на втори)
На тези, които спорят, че End of Volume 2 означава Край на сезон 2 на ви един цитат: "Heroes is originally scheduled for multiple volumes" (сорс: tv.com). Сиреч, пак да обясня за да избегнем незрялите коментари, Heroes по план е щял да има два тома (volume = том)
Обстоен списък на афектираните сериали:
http://en.wikipedia.org/wiki/Effect_of_the_2007_Writers_Guild_of_America_strike_on_television Alex2604,извини ме за въпроса но как по дяволите разбра че има готови но непредоставени сценарии.Доста се порових из официалните(и не чак толкова официални)саитове за сценарии,както и на сценаристите и не открих нищто повече от 15 серии на 2ри сезон-11 от които ни сме гледали.
http://www.kilohoku.com/heroes.html