ArenaBG
mobile spot 4
published by spk на 2010-01-05 05:21:38
Вашето мнение относно Heroes S04 E14 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by feb на 2010-01-06 03:06:16
Още едни субтитри :
[url]http://kafence.com/subs/heroes.414.hdtv-lol.zip[/url]
published by dive4ut на 2010-01-06 03:05:43
и на мен малко стана тъп серияла.но все пак ги тегля щото съм гледал предишните.мерси на хората които си правят труда до 2 през ноща да павят субтитри(макар че аз не ги ползвам)
published by HeOe3BuM на 2010-01-05 13:28:45
Сериала наистина започна да става много скучен.. едвам изтърпят тази серия :grrr:
published by roswelll на 2010-01-05 13:31:09
:thumbsup:
published by xhector на 2010-01-05 14:33:33
HeOe3BuM като почнал да ти се вижда скучен просто спри да го гледаш -_-
Мерси на хората изтеглили го от там и качили о тук и оделно на хората дет ще направят субове... :)
published by stefanicio на 2010-01-05 16:20:29
Абе, започва ли да става по-интересно или все същата бозица като последните серии?
На xhector искам да кажа само: Брато аз и повечето като мен теглят този сериал не защото им харесва особено, а защото очакват нещо да се случи, което да върне предишната слава. Това не е само мое мнение, а е мнение на доста голяма част от световните фенове на сериала. Спор няма че просто нищо не се случва и всичко се точи като локум.
published by BoMBa7a на 2010-01-05 22:52:54
published by gargamelche на 2010-01-06 02:23:56
Има нещо вярно в скуката на сериала, аз лично последните серии ги тегля, просто защото съм гледала предните.
Не знам, явно не е само с мен така :), но наистина доста доскуча напоследък, дано малко да се размърдат нещата, в началото очаквах с нетърпение сериите, а сега...
published by zlostar на 2010-01-06 11:52:06
за 40 мин заспах на 2пъти...:-/
published by Doni на 2010-01-06 12:32:01
Присъединявам се, аз също машинално тегля последните серии, вече го няма интереса, с който гледах преди. Доста скучно стана и не става въпрос за "ако ти е скучно - не гледай", защото проблемът не е в нас, а в сценаристите. По-скоро: "Ако ни е скучно, направете нещо, за да го промените"
published by nefertiti_123 на 2010-01-06 13:12:18
Вярно е, че в предните сезони действието се развиваше по-бързо отколкото сега, но в повечето сериали е така даже и по-бавбо. Сериала още си е добър, защото продължава да ни държи в напрежение какво ще се случи и го сваляте, защото ви човърка да разберете какво става по-нататък, ама нали за вас коментарите са място за мрънкане... То си личи само от това, колко хора са го свалили през последните 2 дни няма нужда от друг коментар.
published by D3NI3R на 2010-01-06 16:21:44
Много глупави 2 епизода >_
published by D3NI3R на 2010-01-06 16:28:09
Дано продуцентите от ABC, да се поогледат за гледаемостта, съюо така и за оценката на зрителите, които пък от своя страна дано да дадът заслужената 1-ЦА в сайтове като imdb на последното творчество на сценаристите на Heroes... Защото вече на нищо не прилича тая бозица с тоя тъп панаир/карнавал ли е ,цирк ли е...
published by D3NI3R на 2010-01-06 19:58:27
Ха, ако стигнат поне до ПЛАН за изграждане на стена и създаване на автономна област за сепциални... до края на 4-ти сезон, че както е тръгнало ... може да им гледаме цирка и как "малката Клер" се лута поне още 15 епизода... сега и Хиро го пратиха "за гъби". Пича тамън се оправи от една болест айде пак... сега 5-10 епизода ще лекува пък "Дон Кихот"-болестта си... а бе мани, такъв мазен сапунерски локум се опитват да пазпъват, че не е истина.. А

А иначе верно, че много напомня на 4400-те, и те започнаха с голям шум, много свежи идеи, много надежди, много добър 1-ви сезон... и после като почнаха ония бозиии ... поне имаха доблестта накрая да го свършат и да разпуснат актьорския състав, вместо да ги мъчат в замираща сапунерка... както се очертава сега в Heroes.... Тоя Петрели умря за нз. кой път - нема лошо, ама утре пак нещо им скимва и пича тича да снима там 2-3 мин пак за Heroes. Хем е умрял, хем не може човека да снима в някоя друга продукция, че тука сценаристите от издъхване какви ли не щуротии си изсмукват от пръсчетата...
published by Kioko на 2010-01-06 19:30:24
който е гледал 4400
ще знае какво става.... натам.
същата история
тия хора сякаш тотално не ги е срам и си крадат 1:1
самюел ще издигне стена /последния епизод на сезон 4/ и ще се покажат на света... изобличавайки специалните...
блях
published by D3NI3R на 2010-01-06 19:59:24
А иначе верно, че много напомня на 4400-те, и те започнаха с голям шум, много свежи идеи, много надежди, много добър 1-ви сезон... и после като почнаха ония бозиии ... поне имаха доблестта накрая да го свършат и да разпуснат актьорския състав, вместо да ги мъчат в замираща сапунерка... както се очертава сега в Heroes.... Тоя Петрели умря за нз. кой път - нема лошо, ама утре пак нещо им скимва и пича тича да снима там 2-3 мин пак за Heroes. Хем е умрял, хем не може човека да снима в някоя друга продукция, че тука сценаристите от издъхване какви ли не щуротии си изсмукват от пръсчетата...
published by Nastradamus на 2010-01-06 20:10:30
Някой друг забеляза ли, че описанието на английски е за "Двама мъже и половина" ?
published by toomyyy на 2010-01-07 16:15:31
верно почна да става голяма боза,започва да ме разочарова и то доста:-/
published by everyone111 на 2010-01-08 01:21:40
Наистина доста затъпя но за това смятам че са виновни тъпите американци, които искат такива глупости във форума на nbc.
Затова отидете и пишете и вие да им стане ясно че става трагично тъпо.
Ето го линка за форума им

http://boards.nbc.com/nbc/index.php?showforum=70l Аз имам акаунт там още от мисла че втори сезон когато пак беше почнал да изтъпява и ходех да ги стимулирам да мислят в правилна посока :)
published by hitman.utd на 2010-01-14 02:23:38
на мен все о6те ми е мн интересно!хора като ви е затапял сериала спираите да го гледате и толкова! :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: