ArenaBG
mobile spot 4
published by darkfenix на 2010-06-18 22:49:12
Вашето мнение относно Germany-Serbia FIFA World Cup 2010 18 06 10 TVRip Divx - HBPrince може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by vizaran на 2010-06-19 19:07:11
Eми darkfenix аз не изисквам HD а просто по добра картина без прекъсвания това от БНТ а за вашия запис мога да кажа че не става за гледане ,вас не ве интересува какво е ,важно е да има нещо нали?Погледни си записа и кажи дали можеш да видиш линията за засадата,дали има изчезващи играчи когато са на сянка през първото полувреме и били го гледал ти с такова качество.
published by dOnTeAtMe на 2010-06-19 13:47:52
много интересен мач :)
published by vizaran на 2010-06-19 14:46:39
Само немога да разбера защо качвате от БНТ .Всеки ден докато гледам БНТ гледам футболен мач със реклами по време на мача.(техните метеорологични проблеми).Преди няколко дена беше качен тук Испания срещу Швейцария които е записан от ББС е няма такъв кеф ,тревата си е трева а не някакво зелено петно и най важното няма прекасвания по 7 -8 минути в които има дуспа и аз немога да я вида защото все имаме метереологични проблеми .Моля ви ако е възможно качвайте записи от други телевизии но не и от БНТ .
published by darkfenix на 2010-06-19 15:32:07
Този път проблемите не бяха от тях, при мен валеше страшно силно, поради което нямах сигнал.
published by vizaran на 2010-06-19 15:33:32
Искам да добавя че футболен мач се гледа с удоволствие ,но ние нямаме тази възможност заради БНТ,а това което вие сте записали от БНТ е 10 пъти по-долно качество.Първото полувреме в полето на Сърбия има сянка което е нормално ,но когато играчите на Сърбия в червено се намират в сянката те почти не се виждат,когато има повторение дали има засада поставят по тъмна линия за да се види дали има засада е в тоя запис нищо такова неможе да се види .Кажете ми как да гледам този отврат.
published by darkfenix на 2010-06-19 15:59:15
vizaran@ - като искаш качествено или си настройваш антената на сателит, който излъчва световното в HD Формат, или се пускаш на blizoo и се радваш пак на БНТ, но HD :)
published by darkfenix на 2010-06-20 16:09:19
Погледни го и от друга страна - при по-високо качество се стига до по-голям размер на файла.Аз мога да го кача по-качествено, но като гледам, че дори сега когато е сравнително добре като размер не се сваля, как да тръгна да го качвам по-голямо ? Аз примерно като гледам филм или мач, рипнат от телевизията, заставам по-далеч от екрана и гадните квадратчета заради бързите движения не личат толкова и се гледа прилично.Но си мисля, че HD остава единствения вариант да се гледат качествено мачове по телевизията, защото всяка по-ниска резолюция не стига, а пък и като добавиш, както по-горе казах, по-бързите движения в мача, това е единственото решение, качествено решение.