ArenaBG
mobile spot 4
published by Extream на 2010-10-31 16:04:26
Вашето мнение относно Inception може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by akorda на 2011-03-02 10:10:58
добро е филмчето.Леонардо започна да игра по-сериозни роли .
published by sergo61 на 2010-11-24 20:56:58
Щантав филм луда работа хареса ми нещо различно
published by muletar на 2011-03-02 19:07:22
Спечели 4 Оскара филмчето. Също като "Матрицата". Сигурно и Оскарите са купени.:lol:
published by vsv на 2010-11-19 23:57:30
Страхотен филм, много добър и като замисъл и като изпълнение!!! Който не му е объркан да го гледа пак и да чете вминателно мецду редовете ;-).
published by gargamel4o на 2010-11-07 10:25:50
Ако имате малко повече мозък и гледате внимателно вместо да ядете пуканки, пица, семки и да се оглеждате ще схванете филма. Това не е от малоумните комедии които и през 15 мин. да поглеждаш ще разбереш. И определено не е деца...просто няма да им е интересно.
published by mischief на 2010-12-03 18:48:28
аа да,и с какво човека с мнението малко по-нагоре ми е показал, че не съм умен?нямам нищо против критика, но имам против празни коментари по мой адрес,написани без смисъл.
published by mischief на 2010-12-03 18:43:55
samimilev,човек, не че ти дължа обяснение точно на теб, но отвърнах на обида, не съм започнал. а до това колко съм умен:ако се направи един списък с хората,които могат да ми кажат колко съм умен,мисля че ти се нареждаш на едно от последните места,пич.
както и да е, нямам намерение да споря за глупости,идеята ми беше, че тука не се дават мнения за филма ами има хора, които се опитват да го плюят само, за да изглеждат различни.тва е.
published by mitq на 2010-10-31 16:43:14
коментар:
"We are sorry for the fuck up. This rerip fixes the overcrop, resolution, AR, the broken cd change and we also included AC3 this time since the movie compressed very well. Enjoy!"
published by faceofffff на 2010-10-31 17:39:17
10x uploader... way to go... :)
published by asao84 на 2010-10-31 22:31:30
Качеството е добро.
Филмът е добър ,актьорската игра много добра .
Заслужава си гледането.
published by dimv на 2010-10-31 23:49:45
:thumbsup: Един от малкото добри филми напоследък !!! .. стига да го разбере човек ;)
published by y.hristov на 2010-11-01 09:21:01
Много добър филм.
published by Kochana на 2010-11-04 19:17:07
в/у, което да се замислиш по-сериозно, касаещо теб самия или света). Може би най-много въпросът: "Какво е реалност?" , но всеки гледал Матрицата, вече си го е задавал :)
Може би имам различна скала, по която оценявам филмите, но за такова възвеличаване на този, той трябва да предлага много повече от красота за окото.
Този филм трябва да се гледа без да се мисли много :)
Иначе ще си ударите главата в дъното на плиткоумието му :lol:
published by Kochana на 2010-11-04 19:16:25
Какво може да не се разбере в този филм?
Всичко е ясно като бял ден :) Спрете да обиждате хората, на които не им харесал филма. Не им харесва, но не защото не са го разбрали, колкото и да не ви се вярва :)
Филмът не е лош и става да се гледа. Не е нищо специално. За хората, които обичат да четат книжки, едва ли е бил особено интересен.
Тези, които толкова хвалите филма, посочете достойнствата му по-конкретно. Аз ги намирам единствено във визуално отшношение. Идеята във филма не е оригинална,героите са някак безлични, няма послание(нещо в/у, което да се замислиш по-сериозно, касаещо теб самия или света). Може би най-много въпросът: "Какво е реалност?" , но всеки гледал Матрицата, вече си го е задавал :)
Може би имам различна скала, по която оценявам филмите, но за такова възвеличаване на този, той трябва да предлага много повече от красота за окото.
Този филм трябва да се гледа без да се мисли много :)
Иначе ще си ударите главата в дъното на плиткоумието му :lol:
published by krasq1971 на 2010-11-01 10:34:46
Абсолютно съм съгласна с един от предните коментари - един от малкото добри филми напоследък!
published by Woozy123 на 2010-11-01 15:24:33
Нищо хубаво не видях в тоя филм... заспах около 4 пъти на него и така и не го изгледах. Кое реалност кое сън иди и разбери , пък да не говорим, че това беше жалък опит да се копира матрицата ли :?
published by div_kozel на 2010-11-01 16:22:32
филма е нещо съвсем ново...свалям шапка на сценариста...просто гениите в нашия свят не се срещат често...а още по малко са тези, които споделят вижданията си с нас...
да не забравяме и ъп-а...благодарности
published by BA3OB на 2010-11-01 17:40:11
Много добър филм :thumbsup:
published by samimilev на 2010-12-03 16:06:46
mischief наглостта ти е безкрайна. Дефинирам безкрайна наглост = mischief. Ако се мислиш за много умен, това си е твой проблем, но не обиждай хората който ти показват, че не си. Този форум се обърна на място за обиди, а не коментар на филма. Дефинирай ми култура!
published by kolin28 на 2010-11-01 18:01:36
Филмът е изпипан до псоледният детайл и НЕВЕРОЯТЕН!!!
Най-добрият филм за годината!!!
До някой коментара:
- не е копие на Матрицата - по-добър е!
- много добре си е кзано кое е сън и кое действителност.
- всички подробности за това, защо дадено нещо става така си имат обяснение и то-много добро!
Ако нямой не е разбрал нещо - то...
п.с. има малък проблем с тайминга на събтитрите.
published by s1lv3rian на 2010-11-01 18:44:08
изключителен .. гледах го на кино и с удоволствие пак ще го гледам ...
published by 0z0ne на 2010-11-01 20:07:40
Тоя филм си е новата матрица (първата).Обаче е за който има око да види зад сцената.;)
published by bugidundio на 2010-11-01 19:12:21
Филмът, е един от най-добрите за годината. Много добра актьорска игра и сюжет. Теглете, няма да съжалявате!:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
published by spiralkinda на 2010-11-01 19:16:23
Този филм ще потроши оскарите тази година! :)
published by Firebladebs на 2010-11-01 21:31:03
Пич ти обърка киното с театъра, ква сцена кви пет лева?
published by vampiricon на 2010-11-01 21:36:29
какво пък има да се гледа зад "сцената". Всичко си казват във филма кое какво е, няма нужда да се мисли.
Според мен филмът е прехвален.
published by menthor на 2010-11-01 22:48:25
An idea is like a VIRUS ...Christopher NOLAN някой да намери слаб негов филм....
published by yourlifeinruins на 2010-11-01 23:30:25
Един от малкото филми които си заслужава да се гледа в днешно време :) Повторното гледане също е за препоръчване, за да се усетят някой други детайли които Нолан е искал да насъди във вашите умове :fun:
published by dokodoko12 на 2010-11-01 23:41:11
Точно така, най-точното определение за филма е "ПРЕХВАЛЕН". Даже леко скучен...
published by rolf1 на 2010-11-01 23:49:20
Невероятен филм. Гледате на всяка цена:thumbsup:
published by Aksev на 2010-11-02 01:04:24
Филма е добър,но не е препоръчително да го гледат хора с нисък интелект.Просто е много тежък и труден за усвояване.Историята не беше кой знае каква,но беше разделена на 4-5 слоя и вкарана във филма много добре и си личи добрата режисиорска работа.филма трябва да се гледа поне 2 пъти за да се разбере напълно.
Лошото е,че филма не е правен за масите хора и тези които казват,че е тъп просто са масата тъпи хора,които ги мързи да мислят,а филма изисква много мислене.Но филма не е нищо впечатляващо,добър е,но не е филм на годината или най-добрия.Много сложен за разбиране е,но не е неповторим и чак толкова мистериозен и интересен.Ефектите са на високо ниво.
published by Aksev на 2010-11-02 01:04:56
Много сложен за разбиране е,но не е неповторим и чак толкова мистериозен и интересен.Ефектите са на високо ниво.
published by shtonk на 2010-11-02 02:29:35
Филма е добър....но в [b]никакъв случай[/b] по=добър от "Матрицата" на братя Ушаковски!
Идеята наистина понамирисва на плагиат.
Пък и застаряващото захаросано пед...че ди Каприо , и вода не може да сипе на Киану Рийвс, па да не говорим за Лорънс Фишбърн, и невероятния агент Смит!
Глупостите от рода, че трябва да си гигант на мисълта , та да го ...хм, разбереш са само смешни.
"Матрицата" беше, и е Уникална!!
Те тва е!:cool:
published by dokodoko12 на 2010-11-02 10:23:36
Филма е много далеч назад от първата Матрица. Просто поредния филм, който ще бъде забравен след няколко месеца. Относно изказванията, че филма е за разбирачи. Нека разбирачите кажат как е възможно шеф на огромна корпорация (както го представят във филма) да пътува сам в самолет на редовни авиолинии??? Къде е охраната му? Къде са му частните самолети? А именно върху този факт е базиран целия "велик" филм. Иначе от този момент нататък всичко е ясно, но е скучно....
published by Aksev на 2010-11-02 11:55:08
"Firebladebs
Как да ти ти го кажа по-етично.
ООО колко си прост.
Поне аз съм си доказал мнението.Това,че ти и масата идиоти около теб нямат капацитета да ми осмислят моето мнение,пък да не говорим за филм не е мой проблем.Мислиш си,че си голямата работа и си разбрал филма,но само се заблуждаваш.
published by Aksev на 2010-11-02 11:57:23
пп:Да филма е заимствал доста от матрицата,само дето вместо виртуален свят тук е сън.
НЕ ЧЕТЕТЕ АКО НЕ СТЕ ГО ГЛЕДАЛИ
В самият край на филма,до колкото видях пумпала се разклати,това значи ли,че Той е в реалността или като не е паднал пумпала той е още в съня.
published by Firebladebs на 2010-11-02 12:50:02
Aksev именно това че с две думи нищо не си написъл, се опитах да ти кажа, но явно селският ти интелектуалски нрав трудно разбира български. А че филма е направен да изглежда неимоверно сложен и в същото време няма детайл, който да не е обяснен подробно като за малоумнци. С други думи направен е полу-идиотите като теб да си мислят че утре ще спечелят нобелова награда по физика щото са го схванали. И най-интересното е че си вярваш че си станал по умен след като си го гледал.
published by stidam на 2010-11-02 14:29:13
Идеята на филма е доста дъвкана в различни вариянти, но това не го прави по-малко стойностен. А и кой "капацитет" ви насади в главите, че всичко се ражда и умира с Матрицата (уникален филм като пробив във визуализацията на идеите, но не и като извор на такива)? Приятен и ясен сюжет. Хареса ми :)
published by menthor на 2010-11-02 16:48:31
О БОЖЕ ( не съм вярвашт а ме накарахте да възкликна на глупоста ви) Най-добрите автори винаги ще те оставят сам да предцениш как да свърши дали да падне или да продължи да се върти пумпала защото истината не е универсална ... КОлкото до играта на лео и киану в матрицата виждам че харесвате повече киану но смятам че ди каприо е по добрия професионалист като актиор мани физиономиата ... колкото до как шеф на голяма компания се движи така със самолет ... О БОЖЕ виж собствениците на гугол кога си купиха частни самолети и ЗАЩО !!! (те се славят че са доста пестеливи) филма наистина засяга една тема която е разисквана за подсъзнанието на човек и ако не ви харесва си е за ваша сметка за мен филма е шедьовър и ми влиза в личните топ 15 на всички времена ... като отново приканвам да ми намерите слаб филм на НОЛАН просто човека е ... ГЕНИИ
published by dokodoko12 на 2010-11-02 16:57:59
Прави ми впечатление, че всички харесващи филма интелигенти пишат по много странен интелигентен начин. Например като автора преди мен:

не съм вярвашт, предцениш, актиор,физиономиата

или другия интелигент преди този:

режисиорска

Дет са вика добре, че съм проз, че да не се излагам така...

published by peshoy2k на 2010-11-02 17:23:06
Напомня ми Matrix и Revolver, особено втория в това, че не е трудно да се разбере филма, по-трудно е, да се разбере това, че може да се тълкува поне колкото един неизпипан закон и все ше е верно, но в тва е врътката - spinning
published by vasetoiii на 2010-11-02 18:05:54
Филмът е невероятен. Поздравления на ъпа.
published by galinka_bb на 2010-11-02 22:00:19
Аз гледах филма на кино и ми хареса, доста те замисля за да го разбереш, което е добре. :thumbsup:
published by alexg на 2010-11-03 07:14:31
Много добър филм.Струва си да се гледа.
published by Firebladebs на 2010-11-03 03:02:39
Лъчо ще ти разясним, що да не.
Последната сцена с въртящото пумпълче те оставя замислен над дилемата какво всъщност е реалността! Въпроса не е дали Кобб продължава да сънува, а по-важен е факта, че той се преобрази от параноик (ако забеляза през целия филм го въртеше тоя пумпъл) до човек който спря да се пита "сънувам ли" и прие това което го прави наистина щастлив т.е. вече не му пукаше, заряза тотема преди да е спрял да се върти и отиде при децата си. С това отговорих ли на въпроса ти?
published by stug на 2010-11-03 10:11:41
Качеството на картината не ми се струва много добро, като за ДВД-рип.
published by xelikopterr на 2010-11-04 05:24:27
Филмът е много добре пипнат и въпреки че вече го изгледах, ми се иска да го гледам и на кино, защото има някои страхотни ефекти, на които не можеш да се изкефиш максимално, като го гледаш на компютър. И да отбележа, че ефектите не са единственото, поради което филмът си струва гледането.
published by ivan1948 на 2010-11-04 10:21:11
от доста време не бях гледал такъв филм
published by faceb0oker на 2010-11-04 13:02:31
Филмът не се е харесал само на хора, които не могат да го разберат! Сами си правете изводи, що за хора са това!;) 5+
published by ogi_qkoooo на 2010-11-04 17:58:35
не си заслужава едвам го догледах
published by desmod на 2010-11-04 21:58:46
Ами гледах го и не съм впечатлен. Не може да стъпи и на малкия пръст на Матрицата. Не, че е лош, но не е кой знае какво. Идеята е ясна, но някак си е реализирана малко мудно.
published by advpetrov на 2010-11-05 13:15:09
За да съм сигурен че съм разбрал филма,го гледах 2 пъти. Ясна идеята за съня, ама като за фентъзи не е сглобена за лесно възприятие,от което филма губи - искат да кажат 2 думи и ние одма да схванаме че насаждат идея в подсъзнанието и сън в съня в съня в съня...Иначе ефекти,бойни сцени-бол,качествено направени,добро актьорско участие,хората са се спостарали да го направят както си трябва от нея гледна точка. Но това е 2рия филм-касов хит, след Аватар който въпреки ефектите, не ми хареса. Все пак си заслужава да се види, за да си го имате като ориентир.
published by kokobongo на 2010-11-05 21:36:46
според мен, посланието на филма е едно - в крайна сметка няма значение кое е реалност и кое - сън - важното е, че след толкова много трудности накрая всеки намира това, което винаги е търсил и го изживява така, както винаги е искал - своето щастие и своя душевен покой
published by BMW318i на 2010-11-06 00:59:48
Филмът е много добър. Който казва, че не е трябва да му се отнемат правата за коментари. Тъй като първо не разбират от кино. Второ подвеждат хората с хейтърските си коментари:grrr:
published by bateriq на 2010-11-06 01:01:10
Един от малкото хубави филми правен наскоро. Преповъчвам го на всеки с добър вкус.
10/10 :thumbsup:
published by mati8800 на 2010-11-06 12:21:42
Няма такава тъпотия! Поне от десет години насам. И вота им е купен , като Български избори.:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
published by Pulseh на 2010-11-06 14:55:42
Единствения различен филм от няколко години насам.
published by yoto на 2010-11-06 15:46:56
страхотен филм.С тези сънища:)
published by toshod81 на 2010-11-06 18:07:13
Е толкова тъп филм незнам откъде се взе! :thumbsdown:
published by toshod81 на 2010-11-06 18:10:03
Ей, разбирачите дето сте го разбрали вземете го обяснете на нас невежите! За да го разбера тоя филм сигурно трябва да влезна в главата на тоя умопомрачен сценарист дето го е измислил...
published by prema на 2010-11-06 20:09:55
Най-после филм, който си струва да се гледа! От доста време не беше излизал такъв.
published by fasfsa на 2010-11-07 00:25:19
Филмът не е за тапанари. само това мога да кажа :)
published by DannyG на 2010-11-07 08:41:13
Филмът въобще не е труден за разбиране! Ако гледате мементо или доние дарко, а не сте разбрали този, не се надявайте да ги разберете. Просто трябва да го гледате внимателно :)
published by 8704295363 на 2010-11-07 13:19:17
Филма те кара да мислиш!!! Тези които не могат да мислят, да не го гледат :-)
published by Thezoggy на 2010-11-08 00:54:41
Наистина е добър филма, няма спор, но е малко известен фактът че през 1999 г., може би беше преди или по едно и също време с "The Matrix", излезе филмът "13th Floor" гледайте го и ще видите от къде е взета идеята.
published by galka77 на 2010-11-08 00:49:46
:-/ Харесвам фантасмагории и мистерии,ама нищо не вдянах от тоз филм.Незнам дали съм тъп,ама си беше безмислен и слаб.Лео не го харесвам и за сетен път се убеждавам че не са му хубави филмите.Оценката ми за филма е 2,за ъпа и старанието му 6 8)
published by d1m3nd на 2010-11-08 01:39:39
Много добър филм :) Навлиза в дълбините на човешкото подсъзнание :) 10 от мен :thumbsup:
published by vandalaa на 2010-11-08 02:32:20
Уникален просто уникален филм! Толкова добър филм не съм гледал от години! Благодаря от сърце! :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
published by MyckapuH на 2010-11-08 16:07:34
Много слаб филм,не ми се правете на много умни и разбиращи и да ми редите клишета! Гледах внимателно,не ядох пуканки,и комедии не обичам,а сериозни филми,но този тук е безумно зле! Нолан се изложи доста този път,жалко иначе обожавам филмите му
published by lokmash на 2010-11-08 17:26:55
Искрено съжалявам, че ползвам този сайт! Тук не се зачита мнението на другия. А руснаците са го казали: "На вкус и цвет товарищей нет"! Колко е просто. Но това не важи за fasfsa, за когото хората, които не мислят като него са "т[size=5]А[/size]панар"-и, а на gargamel4o ще кажа, че единственото нещо, което Господ е раздавал без мярка е мозъка. Всеки си мисли, че го има в излишък. Такива хора, като gargamel4o, fasfsa и други подобни, ги прескачам и продължавам напред!
published by originalni_be на 2010-11-08 23:26:44
[b]Опредлено много хубав филм и доста добра актьоркса игра , дано и за напред гледаме подобни интересни филми :)[/b]
published by yakimov на 2010-11-09 01:24:11
Невероятен !!!
published by townboy на 2010-11-09 21:33:49
Сценариста явно ползва мноо яка синтетика за да измисли подобна история. За мен гледането на този филм беше чиста загуба на време. Освен матрицата всички подобни филми изглеждат като евтини клишета, включително и този. Жалко само за Лео защото е добър актьор и заслужава да участва в добри филми. :thumbsdown:
published by stambopoli на 2010-11-09 22:44:59
да бе "taшnboy" и естествено точно ти определяш кой са хубавите филми!!!!!!!:lol:

филма е супер, браво на ъпа!!!:thumbsup:
published by morphec на 2010-11-10 13:37:19
Филма е много добър и незнам защо го определяте , като копие на матрицата , като няма почти нищо общо ?!!
Идеята е съвсем нова или поне най-добре реализираната .
Филма е супер , просто Вие си падате по немисловния процес , както е при матрицата :lol:
published by riskbreaker на 2010-11-10 15:32:05
В Замунда се оказа, че този, който най-много плюеше по филма, не го е гледал, бтв.
Интересно ми е дали хората, които го плюят тук, биха споделили малко конкретика. Съвсем малко, но достатъчно конкретно - какво не ви хареса, защо не ви хареса и как щеше да ви хареса. Дайте конкретен отговор, а не глупости в стил "актьорите играят зле", "сценарият е зле", "режисурата е зле" - кажете кое прави актьорската игра, сценария или режисурата зле. Примерно, де. Обсновка си трябва, ако искате мнението ви да тежи. А ако не искате, просто не го споделяйте.
published by Firebladebs на 2010-11-10 15:41:08
@riskbreaker - в този ред на мисли ще кажа че не аз който имам лошо мнение за филма не съм го гледал, а ти който имаш лошо мнение за хората с различно виждане не си си направил труда да прочетеш предходните коментари. С две думи моето мнение, "филма е плитък" и след 1 година няма и да си спомняте името му!
published by riskbreaker на 2010-11-10 16:02:23
Ще го кажа така - човек, който не е прочел простичкия ми, ясен и праволинеен коментар, и е извадил от него неща, които дебело, подчертано и с главни букви [/b][u]НЯМА[/u][/b]*, трудно би схванал объркан и извъртян сюжет като на "Генезис". Дори и при положение, че абсолютно всяка стъпка в развитието на историята на филма е обяснена подробно, така че всеки да я схване без усилие. Само че трябва да се гледа филмът на екрана, а не филмът в главата на зрителя.
published by riskbreaker на 2010-11-10 16:02:44
*Къде, уважаеми, прочете, че имам негативно мнение към тези, които не са харесали филма? Негативизмът ми, да ти кажа, е към тези, които заявяват някаква откровена глупост като абсолютната истина(Ди Каприо с трите номинации за "Оскар не можел да стъпи на малкия пръст на Рийвс - ХА!), не предлагат обосновка и се опитват да иронизират тези, които са на противоположното мнение. И в случая, колкото и да ти е неприятно, почти всички са в един лагер - на нехаресалите го. Преди да заявиш, че си противореча, прочети внимателно какво съм написал, сериозно ти казвам.
published by Firebladebs на 2010-11-10 16:57:15
Напротив, харсват го около 90% срещу 10% (IMDB). А защо пък точно трябва да не съм го разбрал за да не го харесам, това ми звучи като теорема по математика ... от това следва другото ... но човешката психика не е точна наука.
published by riskbreaker на 2010-11-10 17:05:48
Казах, мисля, че не си го разбрал, понеже не си разбрал доста по-простия ми пост. А в отговор ти ми показа, че не си разбрал и следващия ми също толкова прост и ясен коментар. Сам си направи извода от тук нататък...
published by Firebladebs на 2010-11-10 18:01:24
Не се обиждай ама имаш жълт картон вече. Твойте коментари съвсем не са еднозначни, съдържат голяма доза сарказъм и умалителни епитети. Как очакваш да разбера точно какво искаш да ми кажеш, като го правиш заобиколно.
published by samimilev на 2010-11-10 20:13:07
Хаха, ако не интересен, то филма е поне добра тема за разговор. Явно. Ще се аргументирам защо филма е скучен за мен. 1. Историята е скучна - сън в съня, филма е сън, ние сънуваме, че сънуваме, че някой сънува, че сънува, че ние сънуваме, че той сънува . . . Е за някой може да е интересна, но за мен това си е доста безинтересно. Да не кажа глупаво. 2. Защо търсите смисъл? И защо си мислите, че ако не намирате смисъл значи филма е много умен (явно много сложен, за да го разберете) и за да не изглеждате глупаво в очите на хората трябва да твърдите, че сте "го разбрали". А ако наистина сте го разбрали - това е най-лошият вариант. Е с три думи филма няма смисъл и това го прави много труден за гледане. Освен ако не си много умен и не откриеш смисъла или си го създадеш сам. 3. В заключение - всеки има право да прави и харесва каквото иска. Ако някой твърди, обаче че в този филм има смисъл моля да ми го обясни, като на много глупав човек, който не може да разбере филма.
published by riskbreaker на 2010-11-10 20:51:22
@Firebladebs
Зададох конкретен въпрос, а ти тръгна да ми спориш за неща, които изобщо не съм твърдял - не се засягай, но това е обидно и леко глупаво.
published by shtonk на 2010-11-11 22:08:27
Матрицата е мнооооого класи над този откровен опит за плагиат, какво друго, ами да ефектите са бледо подобие на Матрицата, липсва присъствието на величини , като Лорънс Фишбърн, Невероятния агент Смит/който просто изигра ролята си пИрфектно/, че даже и предателя беше трепач, да не говорим за сексапила на Моника Белучи, и Кери Ан Мос...какво още, всичко в Матрицата беше изпипано, тя ще си остане пионер в жанра, класика приживе!
Малкото надебеляващо, сбръчкосано, и зализано педал..е Ди Каприо ще си остане на Титаник/където му е и мястото всъщност :lol:
published by ekotodorov на 2010-11-12 20:50:33
Пълна каша!!!Сън в съня,в съня на съня,та чак и аз заспах:nugget:
published by michaella23 на 2010-11-12 21:14:21
galka77
2010-11-08 00:49:46
"Лео не го харесвам и за сетен път се убеждавам че не са му хубави филмите..."

Галке, да кажеш нещо за "Кървав диамант"? Пак е с чичо ти Лео, когото не харесваш. После ще те питам за "Бандите на Ню Йорк".
published by Noriaga1 на 2010-11-12 23:29:30
Аз бих казал така.... ако имате за губене 2 часа и 30 минути го дръпнете и гледайте. За масата плиткоумни мозъчета не си струва да го гледат, защото няма да му хванат "идеята" а пък за тези които са с развит интелект също не си струва, защото е прекалено плосък и нищо ново под слънцето. Прекалено сложно направен за толкова тривиална и дъвкана идея. Не бих го гледал повторно
published by shtonk на 2010-11-14 09:56:42
......добър....но само толкова!
[i][b]ПА[/b][/i] и колкото и да не ти харесва продължавам да твърдя, че това не е заради играта на любимия ти Ди Каприо.
Концепцията му не е нито нова, нито кой знае колко оригинална/ако срещаш затруднения с разбирането на някои думички, и изрази, потърси тълковен речник/
Па и още, опитай следващият път да напишеш нещо смислено за обсъждания филм, вместо да се опитваш толкова нескопосано да си извадиш червен картон:lol:
published by shtonk на 2010-11-13 23:14:09
...мда, така си е,и аз за пореден път се убеждавам,че това вкуса е като задника всеки си има поне по един :lol: за мен Ди Каприо никога не е бил добър актьор, и няма да стане, освен ако не си падаш по близалки, захарен памук, и меки китки...ма на много домакини го харесват/особено след Титаник/ пхахахаха, как се напъва заавлията да се измъкне от този имидж , ама не би! Никога няма да стане Ал Пачино, или Робърт де Ниро!
Па и на мен никога не ми е пукало особено какво пише в IMDB
published by picksybg на 2010-11-14 00:30:07
Повечето хора са нормално тъпи и едва ли ще разберат смисълът на филма.четох някои от коментарите един заспал като гледал друг има предрасъдаци към Леонардо Ди Каприо.Общо взето е един от най хъбавите филми които съм гледъл.
published by michaella23 на 2010-11-14 00:46:43
====Па и на мен никога не ми е пукало особено какво пише в IMDB====

"Па" защо мислиш, че на останалите им пука "особено" какво мислиш ти? Не си създавай кумири. Пък били те и собствената ти персона. Това издава само чувството ти за малоценност. Лекува се, но струва доста пари. Извинявам се за спама, но на такива "ПА" трябва от време на време да им се набиват канчетата. Полезно е. Действа им като електрошок. За по-умните де...
published by Guardian на 2010-11-14 01:09:28
Интелигентно направен филм, с чудесна визия и сложна тема, с която никой не се е захващал, поне не по такъв начин. За съжаление в края на филма взе да става много еднообразен и съответно леко да писва, можеха да спестят някои отегчителни сцени. Аз лично съм леко разочарован. :-/
published by shtonk на 2010-11-14 09:54:55
[color=orange]michaella23[/color],ако не друго поне си наясно, че това което си написала няма особен смисъл освен най-обикновен спам!
Иначе виждам, че ти си от "домакините" които въздъхват , когато видят, че Леонардо е "мъжествено брадясал" :lol: Спокойно, ти не си сама в това си начинание!:lol:
Аз какви кумири си създавам/това си гу чула някъде, но явно не си наясно какво точно означава../няма никаква връзка с художествените стойности на обсъждания филм, още по малко касае , как беше= "псевдоФройдисткия" ти опит да надникнеш в персоната ми :lol:
Аз вече казах, че филма е добър....но само толкова!
[i][b]ПА[/b][/i] и колкото и да не ти харесва продължавам да твърдя, че това не е заради играта на любимия ти Ди Каприо.
Концепцията му не е нито нова, нито кой знае колко оригинална/ако срещаш затруднения с разбирането на някои думички, и изрази, потърси тълковен речник/
Па и още, опитай следващият път да напишеш нещо смислено за обсъждания филм, вместо да се опитваш толкова нескопосано да си извадиш червен картон:lol:
published by kolin28 на 2010-11-14 11:40:44
До някой коментара:
- всички подробности за това, защо дадено нещо става така си имат обяснение и то-много добро!
Ако нямой не е разбрал нещо - то...
published by riskbreaker на 2010-11-14 17:39:08
Ди Каприо никога не е бил добър актьор
---
Три номинации за "Оскар"... Най-добре пресъздаденият южноафрикански акцент, който съм виждал от бял актьор - става дума за ролята му в "Кървав диамант" - до преди която откровено го мразех, всъщност, но когато играе добре, играе добре.
published by riskbreaker на 2010-11-14 17:40:45
А Ал Пачино и Робърт де Ниро отдавна вече не са Ал Пачино и Робърт де Ниро - първият напоследък се снима в откровени боклуци - "88 минути", "Праведно убийство", "Фермата", а вторият... Просто отдавна не са това, което бяха. Съжалявам.
published by riskbreaker на 2010-11-14 17:43:34
Що се отнася до сравненията с "Матрицата" - СТИГА БЕ, ХОРА, ДВАТА ФИЛМА НЯМАТ [b]НИЩО[/b] ОБЩО. "Матрицата" - любим за мен филм - без цялата си символистичност е напълно нелепа история с картонени герои и точна игра само от един актьор в целия каст. Сами се сещате кой. "Генезис" работи, дори да не търсиш Дълбоки Послания. Работи просто като история. "Матрицата" - не. Съжалявам.
published by caizer_extreme на 2010-11-14 21:13:11
ми филма сигурно е добър
published by saso100 на 2010-11-15 12:13:55
А Ал Пачино и Робърт де Ниро отдавна вече не са Ал Пачино и Робърт де Ниро:lol::lol::lol:
Абе човек това,че са остаряли неозначава,че не са велики актьори. Що се отнася за Дикаприо той няма и няма да има толкова велики филми като Ал Пачино и Робърт де Ниро ;). За мен един от великите филми които много от вас няма да разберат а и явно не са гледали е Усещане за жена
published by riskbreaker на 2010-11-15 12:48:03
Ъхъ... И к`во общо има това с "Генезис" или Ди Каприо?
published by samimilev на 2010-11-15 13:55:23
В "Усещане за жена" поне има нещо за разбиране, или по-скоро нещо, което не е изложено на показ и трябва малко мозък и сърце да се разбере. В "Генезис" няма нищо за "разбиране", ако се мъчите да го "разберете" и не успявате е защото всичко е казано просто и ясно и е много скучно. Един филм се прави не само от актьора, а в много голяма част и от сценария (идеята, историята). Тук сценарият е много плосък. Играта на Лео добра или лоша в случая не може да направи филма повече или по-малко интересен. Той си е просто много скучен. Ако някой иска да спори да каже кое точно му хареса във филма, не просто "много е хубав", "много е интересен", "велик". Да каже кое е хубаво, интересно или велико. Тук виждам много хора които твърдят, че филма е много сложен и обвиняват за глупави ("обикновено глупави") тези, които не го харесват. Всички те освен да обиждат хората с различно мнение не дадоха една причина да е хубав филма (изключвам добрата игра на Лео и величието му като актьор, които съм склонен да призная, но без да се съглася с това, че те правят филма по-хубав или интересен). В края на краищата всеки има право да харесва каквото иска, дори и в повечето случаи да не може да обясни защо.
published by Pepeliashi на 2010-11-15 14:42:54
Филмът е много добър.
Колкото до идеята на филма - че била плоска. За тези драги зрители ще препоръчам Мълхоланд драйв или Инланд емпайър /на "любимия" ми режисьор Линч/ - изключително сложни филми, в които минаваш за много умен ако дори можеш да кажеш за какво се разказва.
За да ти харесва Инсепшън, трябва да си фен на сай-фай жанра поне малко.
За надценен филм в жанра с плосък сюжет бих посочила Аватар, който ако махнем наистина впечаталяващата кинематография е нещо средно между Бенджи, Закс и Звездния принц и Винету. А Дистрикт 9 - по-добър, макар и правен с 20 пъти по-малък бюджет. 20 пъти!!!
Струва си, гледайте Генезис, особено ако сте фен на фантастиката.
published by riskbreaker на 2010-11-16 10:38:37
@samimilev
Просто да сме наясно, нали осъзнаваш, че сравняваш филми на различни сценаристи, различни режисьори, от различни жанрове и от различни епохи, с различни идеи и различни цели?
Що се отнася до твърдението ти, че филмът е много скучен - не е. А обори сега, да те видим.
published by samimilev на 2010-11-16 15:55:35
Да сравняваш "Усещане за жена" с "Генезис" е като да сравняваш мерцедес с трабант, така че не се засягай, но май ограниченото ти мислене не ти позволява да разбереш какво съм написал. Също така, май не четеш въобще. Вече съм написал защо филма е плосък и скучен. Ако не си го разбрал, прочети пак (ако можеш). Щом си "разбрал" "Генезис" значи трябва да си много умен. Ако искаш да спориш изложи доводите си (ако имаш такива). До сега не видях да си дал една причина, че филма е добър, освен че е добър защото е добър, което ако за теб е причина за човек с малко мозък не е. И последно, няма да споря повече с теб. Само загуба на време.
published by riskbreaker на 2010-11-16 16:50:45
Всъщност да, много съм умен. И не разбирам защо изобщо трябваше да набърквате филм, който, повтарям, си поставя различни цели, различен жанр е и е правен от различни хора. Като искате сравнение, измислете някой подобен филм. Ако можете.
published by riskbreaker на 2010-11-16 16:54:09
Прочее, ти твърдеше, че филмът е много скучен. Простата логика показва, че грешиш. На мен не ми беше никак скучен => просто не е. Не може да се генерализира по този начин. А защо филмът не е добър обосновка не си дал. Не и приемлива такава. Не и факти - личните ти мнения не са факти, колкото и да ти се иска. Съжалявам.
published by riskbreaker на 2010-11-16 18:03:12
Дефинирай "наистина качественото кино".
published by kolecaa на 2010-11-17 20:48:17
Един филм направен по историите на един дрогиран индианец с кактуса пейот и един писател написал надрусаните му истории Carlo Castaneda - "изкустовото да сънуваш". Има я по книжарниците или по скоро при дедовците дето продават книги втора ръка. Само за ценители на окултните науки. Останалите да гледат Ди Каприо.
published by originalni_be на 2010-11-18 01:58:05
[b]Най-после да се гледа малко по различен филм , от многото бози в последно време :):pepsi:[/b]
published by lo6ko на 2010-11-19 09:34:16
не ми хареса, много ми беше объркан, прекалено случки в случката, и Топалов да го гледа, пак няма да им схване логиката на всички ходове :cool:
published by masteraso1 на 2010-11-20 16:38:18
Е чел съм я книгата на Кастанеда и да ти кажа няма много общо с филма , камо ли пък да е правен по нея!
published by stefko_85 на 2010-11-20 21:30:26
Мисля, че филма е много объркан и не става ясно в кой свят са героите. Ще се радвам ако го коментира някой, които е разбрал филма, за да видим колко хора са го разбрали, а не само да пишете че филма не е за тъпи хора.
published by daimon_vip на 2010-11-20 23:31:55
Поредния глупав филм с известен актьор в последните 2 години.... Въобще не може да се разбере нищо, кой, къде, какво, защо,сигурно и сценаристите не знаеха в кой свят са!!!!
За мен това е евтина имитация на матрицата.......
Мн глупав замисъл, или по-скоро не е осъществен добре този замисъл....
Разбира се всеки си има мнение, но 3 часа само ако няма друго какво да се гледа и ви е мн скучно, иначе не бих го препоръчал....
published by Red Baron на 2010-11-21 02:01:00
@stefko_85, предвид края на филма (с въртящия се пумпал) може доста да се спекулира, че представения като реален свят във филма всъщност не е. :D Иначе, ако приемем че светът през погледа на ДиКаприо и колегите му е реален, то имаме следната схема:
- реален свят: тук става сделката с оризоядеца за разбиване монопола на корпорацията; пътуването в самолета
- сънчо ниво 1: отвличането на сина и пътуването в микробуса
- сънчо ниво 2: хотела, където ДиКаприо криво-ляво казва истината на сина, че се намират в сън
- сънчо ниво 3: базата в планината
- съчно ниво 4: светът, който ДиКаприо и жена му са създали
На всяко ниво остава един член от екипа, който служи като синхронизатор при събуждането.

Надявам се да съм помогнал с това обяснение. ;)
published by Red Baron на 2010-11-21 02:03:33
- съчно ниво 4: светът, който ДиКаприо и жена му са създали
На всяко ниво остава един член от екипа, който служи като синхронизатор при събуждането.

Надявам се да съм помогнал с това обяснение. ;) Не мисля, че филмът има за цел зрителите да са наясно какво точно става. :) Самата идея за сън в съня в съня ... е доста объркваща. Точно в това е и чарът на филма - оставя много място за размисъл по време и след филма. За мен това е една наистина хитова продукция.
published by ntensity на 2010-11-21 09:05:12
cheap matrix clone :thumbsdown:
published by diantonio на 2010-11-21 22:45:59
Tова е един/най-добрия филм на десетилетието , това , че този сайт страда от не малко ограничени хора е съвсем друга тъжна история...:-/
published by shtonk на 2010-11-23 21:15:07
Матрицата е и ще си остане класика!
Генезис е откровен, при това неуспешен плагиат.
На когото му харесва да търси "Под вола теле", е, на него ще се хареса :lol:
Долу ръцете от "Матрицата":grrr:O:-:lol:
published by tntvikt на 2010-11-24 10:33:53
Да сравнявате тази боза с матрицата е недопустимо.
published by ivichev на 2010-11-27 21:41:48
Гледам почна да му пада оценката в IMDB. За този филм имам чувството че е гласувано като на БГ избори с купуване на гласове. :lol::lol::lol:
published by disturbed_angels на 2010-11-28 00:52:29
Яка идея, як състав и здрави ефекти, но беше за мен слаб филм или поне недонаправен. Можеха да не претупват началото така кофти. Можеше да бъде много по-як, но поне в моите очи се изложиха я режисьор, я сценаристи ли не знам.
published by milenee на 2010-11-30 00:16:07
Филмът не струва, какво им става на тези сценаристи мисля, че американското кино се изчерпа. Това ми твърдение се доказва с това,че един по един взеха да фалират. Самата идея на филма неструва (за разлика от матрицата там им куцаще само теорията с батерията) това със сънищата ми е интересно как му влязаха в мозачните вълни с трабички в вените хаха. С идеята да са оргинални сценаристите яко са се опетлали, а на вас стана ли ви ясно каква е идеята, защо го правят, какво става в краина сметка а секунда да намеря пумпала на сина или да му търся зарчетата...
published by dog123 на 2010-12-01 22:56:34
филма бива , кометарите с негативна оценка са от хора които не са го разбрали :lol:
published by mischief на 2010-12-02 03:48:36
пълно с коментари от хора които просто искат да кажат нещо различно,но изглеждат глупаво.на всичкото отгоре се опитват да си генерализират жалкото мнение.ако не ви харесва филма-кажете че не ви харесва не че е боза.не съм виждал боза да направи около милиард приходи.проверете imdb-там има малко по-разбиращи критици от нас.в първите няколко страници няма критик оценил филма с по-малко от 10.и колкото и да ви е тъжно това Е един от най-добрите филми някога правени и ще бъде база са сравнение дори и след 100години.ако просто ви е трудно да го разберете-няма лошо,той си е сложен.но първо питайте,прочетете и тогава коментирайте,палячовци.
published by lo6ko на 2010-12-02 09:52:49
mischief разбрах, че си комплексар, не се залъгвай
Ако разбираш поне малко, прочети приказката "Царят е гол", дано я разбереш. :lol:
published by mischief на 2010-12-02 03:49:08
ако просто ви е трудно да го разберете-няма лошо,той си е сложен.но първо питайте,прочетете и тогава коментирайте,палячовци.
published by mischief на 2010-12-02 16:50:13
lo6ko дефинирай комплексар.
такива сополи като тебе използват думи които им изглеждат сложно за да се правят на интелектуалци.
сигурен съм че си неква мишка ама като седнеш на компютъра храниш всички наред,жалкар
published by niki_13_1986 на 2010-12-03 00:12:44
Абе веднъж завинаги се научете да не коментирате постовете на другите. На едни им е харесал на други не това е абсолютно нормално. На мене лично много ми допадна... Кристофър Нолан прави само качествени филми безспорно...!!!!!
published by dinko_82 на 2010-12-03 22:57:09
много многодобър филм не съм на 15... на 13 съм ама-със 15 страхготен
published by netrat на 2010-12-04 00:24:04
Е добро е филмчето ;) :thumbsup:
published by kostilkov на 2010-12-05 16:01:35

Много добър филм! :thumbsup:
published by pehrip на 2010-12-07 18:24:26
Няма ли кой да обани тоя спамер отгоре?
Линка е към развъдник на коне и червеи !!!
Относно филма - тегля в момента и ще коментирам по-късно....
published by Ruj на 2010-12-09 15:32:09
Прекрасно....Дърпаите и гледаите Честно казано един от добрите филми за годината......
published by shtonk на 2010-12-11 10:28:57
Вече казах няколко пъти, чак толкова "припадъци", "ах колко велик е филма"...са неоправдани за тази имитация на Матрицата...
Но друго е , което дразни
Наистина ли има толкова неграмотни българи, направо причинява болка четенето на коментари , като горните!
Е то бива ,бива , ама бивол за курбан не бива!
Ако аз съм мод, бих трил безжалостно гаврите с българския език , които пълнят тракера :grrr:
published by Da_Lightman на 2010-12-12 03:55:49
за колегата в предните коментари пуснал линк с "невероятната си скорост" на нета ще покажа само това http://www.speedtest.net/result/1061767978.png
published by comeon1985 на 2010-12-12 19:30:08
Добро, добро..:smartass:
published by sandox на 2010-12-13 19:03:35
Ако изпушите една марихуана преди да гледате филма, представите ви ще се подсилят хилядократно,което пък ще ви накара да оцените още по-добре този, така или иначе качествен филм :))
published by fantastik на 2010-12-14 13:03:43
Harika teşekkürler
published by shtonk на 2010-12-15 00:59:39
[color=orange]aboux[/color] ли си какъв си не те знам , ама аман от такива измекяри, що не ходите сами да ги спечелите всичките пари ми задръствате тракера с тъпотии, че и в червено постнал пфууу аман :grrr:
published by shtonk на 2010-12-15 01:03:08
Да ме извиняват модовете за спама, но напоследък наистина прекляват тези тарикатчета
published by mdjambaski на 2010-12-17 23:24:52
Ужасно тъп филм!!! До кога ще го сийдвате?
published by Equilibrium на 2011-01-30 12:42:13
Филмът е наистина малко прехвален. Има готина идея, много добро изпълнение, но се дъни в някои детайли. Цялата идея за лимбото (бездната) според мен е малко пресилена и е сложена единствено да се увеличи напрежението върху многото слоеве сън. Това което ми хареса като идея е, че показват, че когато се опиташ да манипулираш нещо толкова сложно като човешки сън има голяма вероятност нещо да се обърка.
published by nashmunsh на 2011-03-27 07:10:48
loved it! thanks for the share
published by boprem на 2011-03-27 20:03:22
Филма е супер. Благодаря за торента.:thumbsup:
published by GrayVengeance на 2012-04-17 13:42:07
Най-добрия филм, който съм гледал.
published by deko111 на 2012-07-14 18:40:25
До някой коментара:
published by knas e pederas на 2012-12-01 21:50:42
Само Кричън Бел липсва да се попълни актьорския състав на Рицаря.Между другото Джоузеф-Голдън Левит скоро ще е едно от големите имена на Холивуд.
published by cherkeza86 на 2013-02-14 09:28:58
филма си заслужава гледането.