ArenaBG
mobile spot 4
published by Dr3adLoX на 2020-07-08 13:16:34
Вашето мнение относно From Babylon to America - The Prophecy Movie (2017) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Dr3adLoX на 2020-07-08 13:18:16
избуших Безос. пускам потопа. пригответе си празни хардове.
published by duckhorn на 2020-07-08 20:37:43
Ччо Митко благодари на уплодера много. Дано не се опитват да ме убеждават в този филм, че има Бог. Богове са извънземните, които са ни сътворили и сега ни гледат сеира.
published by Dr3adLoX на 2020-07-08 23:53:13
не, чичо, извънземните са ангелите. но Бог си е Бог.
и ако мога едно нещо да ви предам, с всичките тия неща, които качвам, искам това да е. защото колкото и да знаете за банкери и атентати и чиниите на райха, нищо от тези неща, няма да ви спаси душата.
надявам се, чичо, да погледнеш с отворен ум религиозните филми, които качвам. има доста пророчества, които са доста убедителни. а пророчество може да направи само Той. извънземните не могат, щото пътуване назад във времето е парадоксално и против законите на физиката.
published by Dr3adLoX на 2020-07-09 13:34:13
за кое да греша? че има Бог ли?
мили деца, за вас е спекулация, а аз съм виждал много, много неща с очите си. и ако разбирахте наистина фактите, щеше да е явно за вас.
нека ви подхвърля 1 такъв факт, който е абсолютно неоспорим:
във вселената има "фундаментални сили" - ел. магнетизъм, гравитация, силната и слабата сила. всички тези сили имат конкретни стойности и тези стойности имат конкретни отношения едно към друго. тези стойности са константа и универсални за цялата вселена. вашата теза е вселена породена от хаос. но ако тези стойности, произволно генерирани в хаоса, бяха дори съвсем малко отклонени, атома нямаше да съществува като стабилна структура, звездите нямаше да горят, и вие като биологически машини със сигурност нямаше да има как да бъдете изградени. т.е. тези стойности са точно такива, че светът да може да бъде изпитан от вас. всичко различно би довело до вселена, която не може да бъде изпитана. а вероятността тези стойности да бъдат произволни и същевременно толкова перфектни е клоняща към 0.
вие, като атеисти, нямате АБСОЛЮТНО НИКАКВО НАУЧНО ОБЯСНЕНИЕ на този феномен.
а аз имам. и е много просто:
светът е един сън и той съществува в един сънуващ, който е не-материалната, метафизическа душа, която е всички живи, отвъд илюзорната им перспектива за индивидуалност и его.
и чисто и просто, единственият сън, който може да съществува, е този който е сънуваем (т.е. този в който стойностите на силите са функционални).

твърдите, че следвате истина, логика, факти и наука. но сте далеч от всички тези неща. и единственото, което проявявате, са глуповати предубеждения, които ви правят слепи към реалността.

единственото което съществува е живият, които е всички живи. всичко друго е илюзия в сетивата, породена от погрешната интерпретация, че нищото е нещо.

сега се посмейте, но скоро ще заплачете, защото избрахте да гоните материална илюзия, вместо истината и реалността, и извършихте грехове, вместо да се превърнете в герои.
published by duckhorn на 2020-07-09 17:43:20
Dr3adLoX ,
Вие Сте интелигентен младеж и аз уважавам хората като теб по това кои са те, а не дали са религиозни и каква религия изповядват. Лично аз не вярвам в Бог. Вярвам в това, което виждам с очите си и ако е възможно и да докосна. За моите години не съм нито чул, нито видял някой да ми докаже да е видял Бог и да той съществува. За мен религията не е по различна и от банкерите-ганстери, които проповядват със своите средства за информация и телевизия лъжи зада държат хората в подчинение. Да вярват, каквото им говорят, а да не гледат, какво те правят. Така и попа ми едно говори, а знаем каво върши.
С респект към теб и всички вярващи. Нощо лично. Това е само мое мнение. Ние жителеите на планетата Земя не сме сами във Вселената.
published by Dr3adLoX на 2020-07-09 23:20:23
mitkovarsheca,
материалистите казват, че ти си илюзия породена от химически и електрически реакции в мозъка ти. аз казвам, че всичко, което е в сетивата и в ума е илюзията, а истинския е този, който изпитва тази илюзия. ти какво мислиш? истински ли си, или си илюзия? смяташ ли че мъртъв свят, направен от танцуващи атоми, може да възпроизведе живото нещо, което си ти? смяташ ли, че усещането може да съществува самостоятелно, без да има истински "усещащ"? твоята същност е самото доказателство за Бог. искаш ли да го видиш? - погледни в себе си.

TRENDi,
живият е жив винаги, във всяка една ситуация, защото цялото време и пространство са в него. съответно той няма източник и не подлежи на промяна. той е самата реалност.
Бог е казал: I am that I am. - Аз съм това да съм. - аз съм самото съществуване. контейнера на безкрайност от усещане.
и живият е един и е неделим поради метафизическото си естество.
делението е само в усещането, а усещането е илюзорно.
основната функция на живия се нарича парейдолия. това е когато погледнеш облак и видиш в него лице. или друг пример е когато си гледаш снимките на айфончето и си мислиш, че виждаш хора, когато всъщност виждаш само пиксели. ти правиш погрешна интерпретация, която придава на нещо смисъл и значение. но без теб - живия - и твоята прейдолична функция, всичко е просто произволен шум.
всъщност няма вселена. защото тя няма от какво реално да произлиза.
артист си, защото вярваш в усещането и делението.
повярвай в живия и виж себе си във всички и всички във себе си и медитирай над това много години. ако го визуализираш постоянно и живееш според тази реалност ще се събудиш и с това ще убиеш смъртта.
published by Dr3adLoX на 2020-07-09 23:34:05
МандраМенче,
всички факти го подкрепят и няма нито един факт, който да го опровергае.
още повече, това, което ви казвам, аз го намерих сам в себе си, преди много години, когато не знаех нищо за Бог, или каквото и да било. само от теоретична физика се интересувах и това е извода до който стигнах. и след това го намерих и мога да ти го покажа ВЪВ ВСЯКА ЕДНА РЕЛИГИЯ.
и от тогава съм виждал и чинии в небето и 2 пъти съм постигал мистичната нирвана чрез медитация. и с тази вяра съм направил неща, които ако ви ги опиша, ще кажете, че са нечовешки и невъзможни.
един произволен пример: практикувам абсолютно, безупречно сексуално въздържание от повече от 4 години. и съм на 33, не 73.
знам какво е да се бориш срещу илюзията на сетивата и колко силна може да бъде тя. и знам, че само Бог може да даде на човек сила да направи нещо подобно. никой от атеистчетата никога няма да могат да повторят постижението ми.
и това е само едно от многото невъзможни неща които съм направил.
така че каквото и да кажеш, никога не можеш да посееш съмнение в мен.
аз съм истинският вярващ. и Бог е винаги с мен.
published by duckhorn на 2020-07-10 00:53:18
Dr3adLoX ,
Много ми се допада това подхвърляне в началото на коментара Ви относно "фундаментални сили". Но съгласете се, че ние хората от планетата Земя имаме усет, чувства, втора сигнална система за комуникация и разбира се души. Всеки от нас може да управлява сам за себе си и спрямо останалият свят, как да израства, като личност, която да има респект първо към себе си, а след това към останалите.
published by Dr3adLoX на 2020-07-10 13:50:34
чичо Митко, всеки усеща нещо. без усещането неизбежното съществуване е неразличимо от несъществуване. въпросът е какъв е ефекта над теб вследствие от това усещане. има 3 варианта:
животните усещат и реагират на усещането, на базата на програмирането си. и винаги правят това, от което имат нужда. те са безпомощни жертви на усещането и програмирането. нямат воля.
хората усещат и имат способността на по-дълбока мисъл. и спират и се замислят и понякога правят това, което им е лесно и приятно, но понякога правят нещо привидно налудничаво и противоположно на програмирането. понякога те жертват себе си за някой друг.
и третия вариант са ангелите, които усещат, но никога не правят това, което е удобно и лесно, а винаги правят това, което е правилно, независимо от това, колко по-трудно може да е то. а правилното е това, което е базирано на реалността. реалността е, че отвъд усещането сме един и същ. и когато нараняваш някой, нараняваш себе си.

хареса ли ти тва с фундаменталните сили? ето ти още едно:
в квантовата физика, наблюдателя, чрез наблюдението си, има способността да промени резултата от експеримента. как е възможно това, ако наблюдателя е просто илюзия? светлината е вълна, но когато бъде измерена, се превръща във фотон.
атеистите знаят това от десетилетия и нямат отговор и нямат идея, как да стигнат до отговор.
а отговора е същия, като тва с фундаменталните сили.
вселената е във състояние на неопределеност и чист потенциал отвъд наблюдателя, но чрез наблюдателя придобива състояние на конкретни стойности.
светът се генерира в сетивата. чрез парейдолия.
published by wdwdwd на 2020-07-10 14:18:39
Чичо Митко,може ли буквички?
Не всички знаят езика на рептилийте....
published by dodo_arn на 2020-07-11 00:22:44
ти леко си мръднал бате, гъби ли не знам.ама си пич!
published by dodo_arn на 2020-07-11 00:25:59
coil имат една много яка песен, майка.fire of the mind.
published by wdwdwd на 2020-07-11 18:08:07
Това с генериране на субтитрите не го знаех...
Благодаря все пак
published by wdwdwd на 2020-07-11 18:21:36
Само английски ми излизат...

https://www.youtube.com/watch?v=5pQvM9ZY41k&t=223s
published by Dr3adLoX на 2020-07-11 22:40:34
раточка, цъкни на зъбното колелце с настройките - subtitles - auto-translate - bulgaristanian - и си готов. :)
published by ivkookvi на 2020-07-12 21:30:33
Радваме се,
че те имаме,
драги Dr3ad!
Поне аз де...
Благодаря ти
от сърце,
за думите
и филмите!
Обичаме те!
Бъди!