ArenaBG
mobile spot 4
published by 3dfx на 2007-10-02 15:37:18
Вашето мнение относно Freelancer може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by metal_maiden на 2007-10-02 15:55:03
Ехеей...Ето го батко бе...Най-великият спейс-сим, създаден до сега...Класика!!!Който не я играл, по добре да го направи, за да види еталонът в жанра, и да знае за в бъдеще на кое да казва добро, и на кое - лошо...Това е единсвената игра, която никога не се махала от хард-а ми...Превъртал съм я сигурно 15 пъти...Задължителна е за колекцията на всеки, зовящ себе си геймър...Аз даже си взех оригинална...Ех, защо вече не правят игри като Freelancer...:(
published by locate на 2007-10-02 16:46:57
как да не правят ? има и тя се казва Eve Online :)
published by metal_maiden на 2007-10-02 16:54:49
хехе...Eve...как съм точил лиги по нейни сйрийнове и клипчета...но тя е не е като Freelancer...
А Eve има ли корени у нас...
published by SONGO на 2007-10-02 17:05:13
нищо особено
published by SONGO на 2007-10-02 17:05:14
нищо особено
published by assenort на 2007-10-02 17:12:04
Даа, явно малко хора знаят, че тази игра е част от франчайза Privateer-Starlancer-Freelancer на братята Крис и Ерин Робъртс...
published by ulio на 2007-10-02 17:28:31
Mного добра игра и геймплея е лесен и мисиите интересни и свобода на движение - колкото щеш... Като Grand Teft Auto, ама в космически (междугалактически) вариянт. Един съвет - изключете си 3D Sound опцията в меню Аудио, иначе забива при всеки Jump Gate
published by ghjf на 2007-10-02 17:29:08
Играта е супер и аз съм я превъртал няколко пъти. О да и за мен едно от най-големите и достойнства е, че чудесно се играе с мишка и клавиетура и няма нужда от джойстик.
published by Nuzzo2 на 2007-10-02 17:30:03
Велика игра, поздравявам ъплоудъра:thumbsup:
published by lambo80 на 2007-10-02 18:01:32
много точно е каэано по-горе GTA в космически вариант.эа жалост нея продалжиха :grrr: относно управлението и новоиэлиэащити игри трябва да го копират.наи-добрата :thumbsup:
published by IzrodGaden на 2007-10-02 18:02:07
Обичам този тип игри, играя ги още от wing comander. Тази специално я чаках доста и се разочаровах от нея.
published by XAMCTEPA на 2007-10-02 18:22:32
Най-добрия Space Sim. правен някога !!! :thumbsup:
published by v3x на 2007-10-02 18:27:53
дърпаите тази игра е велика!(е мен ме радва много) :D превъртал съм я няколко пъти и сега ще я врътна пак :thumbsup::thumbsup:
published by Hatrist на 2007-10-02 18:46:49
Който не я е играл, време е да си поправи грешката!
published by bukoo на 2007-10-02 19:25:59
Една от най-добрите игри, които някога съм играл.
published by Xpucm0ca на 2007-10-02 19:55:14
Тази игра ще запомня с готиния геймплей и иновативната система за управление. Единственото което ме дразни е бъга с звука!
published by Twix на 2007-10-02 20:04:58
Мн зла игрица..препоръчвам!
published by netdragon на 2007-10-02 20:06:18
Това е игра която промени виждането ми за спейс-симулаторите :) Много е добра и най-важното интересна. С удоволствие бих я врътнал пак :) Между другото може ли да качиш и предишните 2 игри - Starlancer...и първата не я помня вече (някой преди мене я беше написал) че няма как да врътнеш тая и да не ти се доиграят другите :D :thumbsup:
published by metal_maiden на 2007-10-02 20:09:02
Ха, преди, на стария ми комп, и аз мислех че е бъг, ама не е - от саунд драйверите е, или от саунд картата, не съм съвсем сигурен.както и да е, като си подмених частите и се оправи...Иначе наистина е проблем, защото на едно място ако няма звук, три Валкири-та не те нападат, а само си седят на неутрал, и ако ти ги нападнеш, ти дава mission failed...Единственият начин тогава е да се блъскаш в тях, докато ги разбиеш...8)Отнема доста време, ама работи...:smile:
published by xkotaraka на 2007-10-02 22:03:35
а каде е крака за играта
published by muhest на 2007-10-02 22:13:48
това чудо съм го превъртял 3 пъти като излезна , който не я е играл не знае какво изпуска:thumbsup:
published by JEDAYA на 2007-10-02 22:19:48
Дам уникална игра просто:thumbsup:! Много ме кефеше тогава и сега също :). Малиии като се сетя за последното задача и напрао лощо ми става! :lol::lol::lol::lol: Аре който нея играл (ако има такъв :P) веднага да я почва! ;)
published by lombardi на 2007-10-02 22:40:09
Няма да коментирам достойнствата на играта. Тя си е велика. За тези на които им хареса ето един линк - http://www.lancersreactor.com/t/ . Тук има модове които могат да разширят играта до невиждани размери. От далечната 2003 досега съм пробвал почти всичко което е излизало. Както каза ,,metal maiden” тази игра си заслужава запазено място на всеки хард.
П.С. Проблема с звука е заради кодеците. Махаше се или се заменяше някакъв файл. Ще се опитам да си спомня.
published by lombardi на 2007-10-02 22:45:37
published by Jacobs на 2007-10-02 23:18:46
Една от наи-великите игри които съм превъртел по 2-3 пъти а тезе игра са 2 . Просто ми е жално че на да ли ще има продължение на Freelancer :( иначе 10x за сиидера
published by meleto на 2007-10-02 23:20:35
играл съм го преди 2-3 години, готина е играта заслужава си.
published by assko на 2007-10-02 23:41:22
по-добра игра от тая за спейс пуцалка не съм играл, а аз съм луд фен на жанра.просто няма сравнение :thumbsup:
айде да излиза втора част викам аз:D
published by metal_maiden на 2007-10-03 00:04:50
не се притеснявайте, НЯМА да има втора част...Може би най-значимата причина за това, е че разработчиците Digital Anvil бяха разпуснати през 2005-а от Microsoft...Но замислете се - наистина ли искате репутацията на тази класика да бъде развалена от нескопосано продължение...По-добре да бъде запомнена такава, каквато я познаваме...
published by ChaOs_stOrm на 2007-10-03 00:46:50
Опитах се да играя Freelancer преди няколко години но нямах звук към повечето филмчета.Помислих си че това е някаква гадна орязана версия и я изтрих. Сега пак нямам звук. Инсталирах си най новите драйвери и нищо не се промени:-/ Утре ще пробвам да си оправя звукът и ако не успея няма да се занимавам повече дайте идеи плс
published by thunderwith на 2007-10-03 00:47:06
Мноооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооого добра !!!!!!!!!!!!!! 500 от мен :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
published by Kioko на 2007-10-03 02:19:38
недей излиза от играта докато вървят филмчетата. аз така направих и ми спираше звука. ако не. си стоят
published by spot на 2007-10-03 04:05:25
и аз съм я превъртял 4 пъти :fun:
published by BrainClot на 2007-10-03 09:46:36
Тази игра е чисто и просто невероятна! :)
Който не я е играл, да поправи грешката си и да го направи сега, защото наистина предполага голяма свобода и голяма пуцалка :)
published by SCATMAn на 2007-10-03 12:28:50
играта е страхотна..
Наистина си заслужава ;)
published by juventsi на 2007-10-03 14:06:14
играл съм я тази игра доста и мога да кажа само че е много добра и ся пак ще си поцъкам на нея!!! :thumbsup:
published by metal_maiden на 2007-10-03 19:03:22
Е ти изби рибата...Първо, в инфото пише...Второ, ако си беше направил труда да прочетеш предните коментари, щеше да разбереш...но най-лесно е да питаш...стига да не те домързи да прочетеш отговора, де...
published by WepstanXT на 2007-10-03 20:40:52
За МОД на тази игра според мене е наи-добрия този:
http://www.voidserver.com На тази игра там има продължение и скоро ще има нова версия на мода. Има много нови работи, нови кораби системи и мн. др. ...
Аз играя там от доста време, но в последно време са направили враговете прекалено лесни, преди бяха много трудни за трепане ...
Ако има някой който играе там да се обади, може да житнем по некое време .
published by uglyboris на 2007-10-04 02:40:03
това е играта просто няма аналог до сега което си е срамно откадето и да го погледнеш хора не , че искам да се перча но тва ващо нищо не е ас сам я превартл поне 15 пъти колкото и да не е ви се вярва и досега знам почти на изуст повечето скрити благинки и бонусчета ( най-добрата комбинация според мене е кораб-Дагера на РЕД ХЕСИАНС по-евтин от ТИТАН на Корсарите и по-маневрвн / въоражение- всичко което предлагат АУТКАСТ вярно , че е най-скъпото но е най-доброто в отношение скорост на стрелба/демидж най-добрия щит си е корсарския просто няма сваляне)
относно оръжията клас 10 ми верно , че са най-яките но могат да се инсталират всичко на всико само на ТИТАНА и ДАГЕРА а и искат адски много енергия

за най-запалените ако си спомням правилно в фрйпорт 10 мисля намира се в ниследваните територй между Рейнланд и владенията на Корсарите може да се купи кораб на Зенос кото има слотове за 10-и клас оръдия но е доста грозен В сигма 45 кадето е базовата планета на корсарите в зеления радиоактивен облак има патрулиращи номади адски са трудни за терминация но пък си е газарйка да си сложиш номад канон за фъна ;)

ми тва е много се распшриказвах ама кво да правя тва ми е най-любимата игра респект на ъпера
published by metal_maiden на 2007-10-04 04:43:34
Ехей...имало и други пристрастени колкото мен...Не забравяй Eagle-a, той също има слотове за клас 10 оръжия...Той ми е любимият кораб, въпреки че по някои характеристики е по-слаб от Титан-а и Стилето-то, обаче пък е адски красив...Иначе аз nomad-cannon-и не използвам, първо защото въпреки че не вземат енергия, правят по-малко dmg, но освен това супер много ме е яд че в играта е заложено да не ти падат nomad-laser-ите...:DПо принцип винаги свършвам с двата Diamondback-a + други две оръжия клас 10 + 2 корсарски пушки за сваляне на щит, жестоки са, май се казваха Ticiona Del Cid, или нещо подобно...Искам да те питам, помниш ли от къде може да се вземе Sunslayer Torpedo Launcher, че е единсвтеното нещо, което така и не намерих втори път, a първият път, естествено, нямах достатъчно високо ниво и клас...
published by rrmitko на 2007-10-04 10:05:59
Пичове някой разбрал ли е как се взимат мисии от "маймунската планета":).Инъче титана е най-добрият кораб в играта според мен:thumbsup:.Велика игра:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
published by easy на 2007-10-04 10:53:06
В оригиналната игра на маймунската планета не могат да се вземат мисии. Ще трябва да инсталираш някой мод.
По-горе бяха показали един чудесен сайт с адски много неща за Freelancer - [url=http://www.lancersreactor.com/t/TLR_default.aspx]Lancers Reactor[/url]. Някои модове са разкошни - много нови системи, кораби и т.н.
Аз лично много си падам по Evolutions.:thumbsup: Има няколко системи с руснаци, разделени на Романови и Алени казаци. Корабите им са страхотни.
published by SasnycoN на 2007-10-05 01:08:07
Защо? Ти вече на 11 ли си? Играта е наистина невероятна. Просто, досега си остава наи-добрата в този жанр
published by masterorion на 2007-10-05 14:04:56
uglyboris, изпусна да споменеш цели две системи с извънземни, планетата на маймуните и скритите оръжия ;)надявам се да си ги виждал всичките :)
published by ZeRo0o на 2007-10-06 07:39:01
Играта е просто неописуемо добра класика и който не я е играл преди го съветвам да си я свали!А що се отнася до нея Титан-а е THE BEST,иии ако някой знае каде се намира Sunslayer Torpedo Launcher моля да каже защото това е единственото нещо което не открих след безброй превъртания и безсънни нощи!!!А планетата на маймуните е най-голямата пре*бня в цялата игра защото до нея се стига само с Титан,Ийгъл или Сабре и то с много мъки(и не е сигурно че ще се върнеш),а на тая планета няма НИЩО!:lol:
published by killermike на 2007-10-06 19:30:33
играта наистина е много добра само дето като минавам през портала м/у отделните вселени ми забива и компа се рестартира знае ли някой защо така?
published by turbob на 2007-10-06 20:12:53
Mного добра игра и геймплея е лесен и мисиите интересни и свобода на движение - колкото щеш... Като Grand Teft Auto, ама в космически (междугалактически) вариянт. Един съвет - изключете си 3D Sound опцията в меню Аудио, иначе забива при всеки Jump Gate

Това го пише на първата страница !
published by Bobcho89 на 2007-10-06 21:29:16
metal maiden, да те светна, в базата на bundshuhтата има сънслайер, ма за да го купиш треа да си на зелено с тях ;) . По междодругото и аз много я обичам играта, имам над 300 часа зад нея! :evil: А инак и аз знам 1, 2 кашета, например каде се крият 4 RIPPER MINEа и 8 lvl10 пуцалки, каде продават всички кораби, каде се крият оръжия и кои са най - скъпите стоки. Абе много може да се обсъжда. Играта е невероятна и аз я обожавам! Препоръчвам я на всеки, БРАВО на ъпа :thumbsup: !
published by Bobcho89 на 2007-10-06 21:55:43
А междодруго я ми кажете максимално кои левъл сте излизали от мисиите? Интересно ми е защото мисля че държа своеобразен рекорд - излизал съм 36ти левъл от мисиите. Търся конкуренция! :sly:
published by makkinist на 2007-10-07 13:03:16
Аз реших да я преиграя, ама нещо нямам звук...Тез *.acm файлове къде се слагат щот гледам че са някви кодеци...сложих ги в папката при exe-то ама пак нямам звук...
published by basterd на 2007-10-08 18:31:40
играта ми забива на 3 мисия там кудето отивам в системата колорадо (мноо гадно) на някой друг да му прави така ?
published by basterd на 2007-10-08 18:33:12
и на всичкото отгоре като минавам през портала не само че ми забива ами ми се и рестартира компа :(
published by lob на 2007-10-10 21:40:37
За тези които им забива когато минават презз портали-
Изключете си 3Д саунда от настройките на играта
Инач, играта си класика и най-добра в жанра :thumbsup:
published by lob на 2007-10-10 21:40:58
За тези които им забива когато минават презз портали-
Изключете си 3Д саунда от настройките на играта
Инач, играта си класика и най-добра в жанра :thumbsup:
published by Necris на 2007-10-10 21:41:46
Играта е най-якия спейс сим, ама е мноо капризна откъм кодеци. Ако можете, разкарайте всички кодеци и инсталирайте играта начисто.
published by psychonaut на 2007-10-17 02:31:19
Eagle с две Tizona Del Cid и 4 здрави пуцалки от бавните... :) Или 2 рокет ланчъра + 4 здрави пуцалки :) С ракетите играта е съвсем различна ;) особено като насирасш мини постоянно след себе си ахахах :) класика е играта, смятайте, щом толкова години се играе и има сума ти сървъри и модове....
published by mishokk на 2007-10-21 12:10:54
моля за помощ немога да намеря крака:(
published by Red Baron на 2007-10-21 16:51:18
Е те тая игра, ако някой каже, че е тъпа, ще ... :)
published by psychonaut на 2007-10-28 19:59:19
Истинската оферта е мултиплеъра и то със инсталиран мод. Аз ползвам Hamburg City Mod и играя на техния сървър - http://www.freelancerserver.de/v2/index.php?language=english Има вариант и на немски, разбира се :)

Битките са масови, случва се да има меле от по 30 играча над някоя планета, атакуват се бази, пускат се нова-бомби (30 000 damage)... Има още куп модове, сървъри и пачове за играта :)
published by evromap на 2007-10-28 23:26:43
драпне те си Crossfire Mod от..htpp//www.crossfire.swat-portal.de и па4а за Multiplayer разбира се :thumbsup: :thumbsup:
published by uglyboris на 2007-11-03 23:32:06
MASTERORION баце нарочно съм ги пропуснал щото там нема нищо интерресно :sleeping: а за най-запалените препоръчвам малко варагал в Sigma-41 мисля , че беше с неотронта звезда в миното пле :smart: радиация/мини/ ивсичко те гони до дупка мазалото е пално кажте моляви някои мод в които има повечко българи да поджиткаме заедно :smile:
published by Bobcho89 на 2007-11-11 01:05:04
Абе хора, дърпаите без да му мислите, релииса си е на ниво и не ми пражи никакви проблеми.
P.S.: Ае да направим We love Freelancer тема във форума :)
published by gandalf117 на 2007-11-11 05:28:22
Висчки я прехвалиха тая мизерна игрица пък аз не мога даже да я пусна! Крака, който идва с имиджа не работи: "This application has failed to start because Common.dll was not found."
published by gandalf117 на 2007-11-11 05:35:43
За тия които питаха за крака, има един крак фолдър в директорията на играта след като я моунтниш с демон тоолс или просто цъкнеш два пъти на имиджа. Само дето тоя тъп крак там не работи :D
Aйде който я е подкарал, предполагам че има такива щом толкова я хвалите, да каже как точно, защото 3.copy/paste crack into game dir е просто погрешна стъпка и не става така!!!
published by gandalf117 на 2007-11-11 10:36:21
Да, оркрих как работи най-накрая, крака не трябва да се пайстни в game dir ами в game exe!
Играта не е ама нищо особенно, омръзна ми точно за два часа. Стреляш като луд, наляво надясно и стишкаш палци да не те отнесат, доката надупчиш всички около тебе, и то как ги дупчиш? по абсулютно един и същ идиотски начин, я пуснш някоя ракета тук там я не. За да оцелиш с ракета трябва или да летят срещу тебе или да си голям късметлия, изобщо много ограничени възможности има!!! след като накъртиш около 12 кораба и те хващат дяволите и ти писва едно и също, едно и също, едно и също... изторията и анимацийките са просто досадни, че и не можеш да ги прескочиш хаха... пффф, това не никва класика, отрепана игра е :thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
published by scorchi на 2007-12-07 10:55:02
Който желае може да играе в Monkey Universe mod сървъра. Аз имам клан [Sabre] в този сървър. Регистриран съм с името >MP
published by scorchi на 2007-12-07 10:58:00
Опс забравих:D Адреса на сървъра е http://monkeyuniverse.forumonline.biz Здраве:)
published by Gatz на 2007-12-11 15:44:09
здрасти на всички маниаци значеи тука си имам едно две проблемчета и съм исчерпан откам идеи ако може да дадете някои приателски савет цена нема да имате

1. значи от няколко дни имам следния проблем бес значение колко съм играл дали сам направил два сеива или сам превртял играта в момента в които я исключа губя всички те си сеивове и докато ровох ис компа никаде не срешнах папка със сейвове в нея за даги копна на друго място моля помогнете че така вече не се трае :'(

2. дръпнах си Дискавари мода и когато го инсталирах като влезнах в интернет на всички сървари пише версия 1.0 и нема влизане какво осще треба да инсталирам за да мога да го подкарам , че така не се издържа вече ното сингал ното мулти ужас моля ако някои може да помнегне :weep:
published by scorchi на 2007-12-14 00:21:58
Здрасти
По принцип сеива е в My Documents/Microsoft Games/Freelancer
Ako не е там пробвай да я инсталираш отново. Като този път я инсталираш в директория C:
За мода не мога да ти помогна щото не съм го пробвал до сега съжалявам;)
published by Gatz на 2007-12-16 08:45:18
scorchi бате ше те черпим една гроздова за услугата спаси една бедна и измъчена душа много големи благодарности за помоща:smile:

бай хаджи мойчовек радвам се да видя , че още някои се зарибил яката по тая култова джитка само дето нерзбрах бате откаде го ископа тоя невидим кораб клок имат само Валкирийте на Рейнланд и то само в сингъл мисйте бате не , че искам да се перча ама тая игра съм я превъртал вече над 20 пъти и още не ссам намерил някои които да ти продава невидим кораб на някои от модовете може и да го има но не и в оригинала знам ли ако наистина има такава джаджа даи малко по подробно описание кого треба да отрепем за да се докопаме до такава благинка :thumbsup:
published by paff40 на 2007-12-17 20:13:13
Ако кажеш как се влиза в Испанията няма да е лошо,и коя е планетата на Корсарите,че нещо немога да се оправя хаха :)
published by domelah на 2007-12-30 18:35:04
Крака си работи без проблем Игричката е супер :thumbsup: Играйте в сървъра Discovery :cool:
published by WepstanXT на 2008-01-02 23:32:16
Някой от вас знае ли как правят модовете 6тото се интересъвам и е доста трудно да се разбете кое, от кое се прави през тия файлове. Исползват програма 4рез която модват или пи6ат директно в сорса ???

Моля някой ако знае не6то да каже, много 6те сум благодарен :) ...
published by uglyboris на 2008-01-07 19:42:50
хора молим ви се помогнете инсталирах си Дискаварито ама немога да го подкарам като влезна в интернет всички сървъри са ми на версия 1.0 какво още трябва да си дръпна за да го подкарам , че в сингал плеар вече ми омръзна сабрах кредити за баталкрузер и изръших де що сварим поцелата карта и вече ми е безинтересни щото ботовете немогат даже боята да ми одраскат моля помогнете :'(
published by scorchi на 2008-01-17 14:11:45
@WepstanXT за да инсталираш модовете ти трябва Freelancer Mod Manager (FLMM)версия 1,4. Кликаш върху мода и той се екстрактва в програмката. После го активираш върху инсталираната вече игра и бъцаш.:)
published by WepstanXT на 2008-01-18 18:50:37
Аз имах предвид как да си направя мод, а не да си активирам чужд Мод. Както и да е, вече знам как се прави ...
published by kOoZiN на 2008-03-30 16:31:31
ей омя дето мн се хвалеше дигнах 38 макс левел.и то мн лесно ама не знам каде да си купя макс кораб за Джейд и другите спец оръжия.ако можеш да хелп...:'(
published by faustpz на 2008-07-07 12:40:40
няко й да помага !!!!!!!!!!! Стигнах 18 левел и трябваше да си намеря работа на " Манхатан ". Намирам, зимам куеста и нищо. Започват необходимите пари да падат а тези които имам да се дигат. Които знае как се минава плс да пише. Мерси предварително.
published by Buran на 2008-12-17 18:47:39
Ако се съберат 20 000 регистрации в сайта http://www.petitiononline.com/FLPet/petition.html ще има голям шанс Microsoft да благоволят да направят Freelancer 2 който иска да има FL2 да се регва,има близо 19220 регистрации,скоро ще стигнат 20 000!
published by NBAplayer на 2013-06-15 11:33:48
Може ли малко Upload Please!!! !!!!! !!!!!
published by simeontkd на 2016-02-02 16:33:29
Моля за сиид !!!
published by skimi на 2017-01-30 22:28:09
EVE! то не беше чакане, то не беше и лигавене на нейни скрийнове и кво..?? Такова разочорование, чак ми се плаче и с тези контроли... :( за това сега си се радвам на EVERSPACE, star citizen & elite dangerous