ArenaBG
mobile spot 4
published by Dr3adLoX на 2015-02-23 14:41:48
Вашето мнение относно Freedom.From.Choice.2014.720p.WEB-DL.XviD.MP3-Dr3adLoX може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Dr3adLoX на 2015-02-23 14:45:07
Ей! Платил съм $5 за да ви го сваля тва и съм ви го компресирал цяла нощ. Земете да го гледате евентуално.
И ако искате, някой път може да си направим фондация, за някой друг филм, който го няма никъде. :)
published by astroasko на 2015-02-23 15:10:16
Благодаря :)
published by paulp на 2015-02-23 17:00:09
"... where regulations and red tape rule every industry" but then "...where lobby groups and big business wield more influence than ever before..."
Кое от тези двете е вярно? Защото едното твърди, че регулациите /държава/ управлявали индустрията /бизнеса или поне част от него, но то регулации има не само в индустрията/, а другото - че същия този бизнес /чрез лобита/ имал повече влияние от когато и да било преди, върху същата тази държава очевидно, и върху нейните политики, в частност и върху икономическите регулации.
Иначе на "обикновения човек" кога и къде някой му е давал да избира каквото и да било, освен цвета на чорапите и то в случай, че няма задължителен дрескод?

published by duckhorn на 2015-02-24 01:28:49
Благодаря много за торента. Всеки знае, че богатите подкупват политиците и от там се регулира раята.
published by ikonedev на 2015-02-26 17:54:48
1. Според мен най-гадното от филма е рентгенът на летището - облъчват всеки пътник - независимо дали е наркотрафикант, терорист или обикновен човек. Повечето хора си мислят, че е безвредно - но такова нещо като безвредни рентгенови лъчи няма.
2. В България например за да си извадиш международен паспорт задължително ти взимат отпечатъци! Никой не те пита искаш ли или не. Нямаш право на избор. Кой го е решил т'ва? Биометричните ти данни са си твои - може да не искаш да ги споделяш без причина.
3. Сега с тези задължителни електронни здравни карти всеки човек, който има достъп до системата ще има информация от какво боледуваш, какви са ти стойностите на хормоните, носител ли си на някакъв вирус и т.н. Безценна информация! По принцип българинът не обича да се замисля над такива подробности, защото смята, че нищо не може да направи, но това не е верно.
4. Dr3adLoX , прати ми Л.С. за фондацията ще участвам с колкото мога.