ArenaBG
mobile spot 4
published by ArenaBG.com на 2008-03-19 21:30:58
Вашето мнение относно Ford.Racing.Off.Road-RELOADED може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by kakanara на 2008-03-19 22:26:40
[b]Бавни сте във един друг бг-тракер е качена преди 3-4часа още ;)[/b]
published by kolio007 на 2008-03-19 22:31:46
Братле няма значение важното е ,че хората се стараят поне кажи дали играта си заслужава.
published by nikon22 на 2008-03-19 22:37:09
Пич, май не познаваш часовника. В другия тракер е качена в 21:09:53
published by kakanara на 2008-03-19 22:38:57
[b]как да ходя при другите като аз съм от екипа :lol:[/b]
published by STARS на 2008-03-19 22:49:55
Графиката е като на игра от 2000-та година .... трагедия братя и сестри :D
published by Besnia2005 на 2008-03-19 22:56:29
В другия тракер са по - бързи напоследък... Мерси за играта :)

ПП аз вече я играх де,ма да изкажа благодарности :)
published by sizer_100 на 2008-03-19 23:20:22
thaaaaaaaaaaanks :thumbsup:
published by TheTRENERA на 2008-03-19 23:52:04
Super ! ( turbo - muhal ) = 6 .
published by Raptole на 2008-03-20 06:11:28
Благодаря много! :thumbsup:
published by Sa3ana3a на 2008-03-20 13:21:09
Дрисльо, като в замундата ги качват по-бързо що си си направил регистрация тука!
Не уважавате труда на ъплоудерите и водите измислена борба между тракерите, нали в крайна сметка най-важното е потребителите да са доволни!
published by voiceofglass на 2008-03-20 13:38:51
мене ми харесва и графиката и управлението и ми е забавна тая игра и с удоволствие я играя :)
published by TheTRENERA на 2008-03-20 14:52:30
Sa3ana3a , 2008-03-20 13:21:09

Дрисльо, като в замундата ги качват по-бързо що си си направил регистрация тука!
Не уважавате труда на ъплоудерите и водите измислена борба между тракерите, нали в крайна сметка най-важното е потребителите да са доволни!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ей , мухал - нали вчера помолих съвсем учтиво всички и от Екипа и ПОТРЕБИТЕЛИ да спазват добрия тон . Беден ти е речника и не можа да му отговориш с други думи ли , а ??? Или пък се имаш за бог (малкия и невероятен хакер) , ама да знаеш че , дядо Мраз , баба Марта , Пижо и Пенда , Дева Мария и бог НЯМА = нали не си чувал някой да ги е виждал или да е разговарял с тях . А ти 'Бесен' или ти 'Доупи' защо не сте обяснили на някои колеги Какво точно садържа понятието > С П А М . -=-=- сина на Антон Генов имал картони , а пък Тренера имал четири регистрации . Значи тренера може да си позволи общо 12 дълго опашати псувни = да ама той не го прави никога по тоя начин , защото най-лесното е да напсуваш накой в интернет пространство ..... в него не можем да си мерим мусколите и адреналина , нали така . ТОВА беше от мен Валери.Петров11 (тренера) и (или) VALELERKATA . П.С. - По-добре бъдете Орегинални - отколкото Скандални . За всички . Скайпа и мейла продължават да работят. С почитания < тренера / пак .
published by TheTRENERA на 2008-03-20 14:53:21
Ей , мухал - нали вчера помолих съвсем учтиво всички и от Екипа и ПОТРЕБИТЕЛИ да спазват добрия тон . Беден ти е речника и не можа да му отговориш с други думи ли , а ??? Или пък се имаш за бог (малкия и невероятен хакер) , ама да знаеш че , дядо Мраз , баба Марта , Пижо и Пенда , Дева Мария и бог НЯМА = нали не си чувал някой да ги е виждал или да е разговарял с тях . А ти 'Бесен' или ти 'Доупи' защо не сте обяснили на някои колеги Какво точно садържа понятието > С П А М . -=-=- сина на Антон Генов имал картони , а пък Тренера имал четири регистрации . Значи тренера може да си позволи общо 12 дълго опашати псувни = да ама той не го прави никога по тоя начин , защото най-лесното е да напсуваш накой в интернет пространство ..... в него не можем да си мерим мусколите и адреналина , нали така . ТОВА беше от мен Валери.Петров11 (тренера) и (или) VALELERKATA . П.С. - По-добре бъдете Орегинални - отколкото Скандални . За всички . Скайпа и мейла продължават да работят. С почитания < тренера / пак .
published by TheTRENERA на 2008-03-20 14:54:42
, Дева Мария и бог НЯМА = нали не си чувал някой да ги е виждал или да е разговарял с тях . А ти 'Бесен' или ти 'Доупи' защо не сте обяснили на някои колеги Какво точно садържа понятието > С П А М . -=-=- сина на Антон Генов имал картони , а пък Тренера имал четири регистрации . Значи тренера може да си позволи общо 12 дълго опашати псувни = да ама той не го прави никога по тоя начин , защото най-лесното е да напсуваш накой в интернет пространство ..... в него не можем да си мерим мусколите и адреналина , нали така . ТОВА беше от мен Валери.Петров11 (тренера) и (или) VALELERKATA . П.С. - По-добре бъдете Орегинални - отколкото Скандални . За всички . Скайпа и мейла продължават да работят. С почитания < тренера / пак .
published by TheTRENERA на 2008-03-20 14:55:30
а пък Тренера имал четири регистрации . Значи тренера може да си позволи общо 12 дълго опашати псувни = да ама той не го прави никога по тоя начин , защото най-лесното е да напсуваш накой в интернет пространство ..... в него не можем да си мерим мусколите и адреналина , нали така . ТОВА беше от мен Валери.Петров11 (тренера) и (или) VALELERKATA . П.С. - По-добре бъдете Орегинални - отколкото Скандални . За всички . Скайпа и мейла продължават да работят. С почитания < тренера / пак .
published by lokosa на 2008-03-20 20:06:13
:thumbsup:
published by Jack_Sparou на 2008-03-20 22:24:17
Играта неструва :thumbsdown:
published by drago91 на 2008-03-22 14:48:46
Гледам аз няма много положиелни мнения за играта, че викам аз да напиша едно. След кратко тестване на играта тя се оказа изненадващо добра за своите 600 МБ. Другите се оплакват от кофти графиката и т.н., но за този размер и тези изисквания друго не може да очаквате. Аз може би съм леко пристрастен, защото в играта е любимия ми Range Rover Sport, но все пак... Между другото и аз като пуснах играта се отчаях леко заради лошото качество на трейлъра и в менюто, но след като изиграх 1-2 състезания и ми хареса. От управлението може да иска още, но за пореден път ще кажа - само 600 МБ е. Абе според мен една много добра игра!;)
published by drago91 на 2008-03-22 14:51:16
Друга игра от този тип е Cabela's 4x4 Off-Road Adventure. Май третата част е най-новата и последна за сега,но не съм сигурен;)
published by nedhad на 2008-03-23 00:25:31
Играта е добра,но жалко,че не е за волан и педали.Някой ако има или знае подобни за волан да ги качи или да посочи линкове.Благодаря!
published by daka.r на 2008-04-04 18:58:49
абе хора нещо не ще да тръгне уж исталирах всичко излезе и икона на декстопа но нетръгва
published by NN T12 на 2008-05-11 01:57:08
хора играта е супер евала :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :weakbench::yay::soldiers::dumbells::deadhorse::yoji::spank::ike::hi::stupid::weakbench::mario::ras::wave::love::love:O:-:P8)
published by kabul на 2008-07-10 07:48:45
има един проблем!не е Ford Racing Off Road а само рали:(