Значи приятели особено тези които имат проблем със сеч по време на мач и т.н. моето скромно мнение е ,че Първо Фифата е много тежка това се видя още в демото.Второ ясно е ,че повечето сме с по стари процесори , но лично мое скормно и не разбиращо толкова много мнение е че играта не е достатачно оптимизирана естесвено за старите процесори като моя Intel® Core™2 Duo Processor E7200
(3M Cache, 2.53 GHz, 1066 MHz FSB) клокнат от 4 години на 3Ghz или просто китайците от 3DM наистина немогат да направят читав крак.С версия 3 на крака играта най-сетне ми тръгна предвид ,че съм с този "стар" процесор и факта ,че съм с тестовата версия на WINDOWS 10 (който е по запознат ще ме разбере какво имам предвид).Проблема със сечта както и в демото на играта не е мръднал.С 6ГБ Рам съм да компютъра ми е на 7 години видеото е може би единственото нещо което покрива минимума на играта Radeon HD6670 1GB и въпреки това съм разочарован.Ще почакам да видим по новия крак който може да излезе след 2 месеца , но вече се съмнявам ,че ще мога да играя фифа някога на такъв тип машина.Колкото до самия компютър без да се хваля играя игри от сорта на Advanced Warfare на FULL HD резолюция и с настройки наистина които ми позволява машината , но я играя .Може би заради нея си взех допълнителните 3гб рам само за да истискам максимума от този така доволен компютър за годините си.Сами може да си направите сметка Фифата на какво заприлича за съжаление. :) Успех на тези които не я подкарват... и да я подкарате дано не останете разочаровани като мен.