Май ще съм първият дал мнение относно играта :)Първо да предупредя, че съм фен на Pro Evolution Soccer и мнението ми може да не е от най-обективните :)
Първо какво не ми хареса, ами има 4 конфигурации за управлението и трябва да избираш от тях, не можеш да си нагласиш копчетата както ти е най-удобно, мене лично така ми биаха разменени спринт и смяна на играча и това доста ме тормози. Няма достатъчно близък план на камерата, на мен ми се измориха очите от движението на малката топчица, а и съм свикнал да наблюдавам от близо движенията на играчите. Коментарът малко ме дразни, единия коментатор говори на диалект, шотландски ли и аз не знам какъв, но това винаги може да се спре :) Общо взето центриранията нещо не успях да ги освоя та не видях хубави голове, но тук проблема по скоро е в мен. Играчите поне тези от националния отбор са неузнаваеми, единствено Стилиян Петров си прилича до колкото видях :) А и гредите ми се струва, че бият на пластмаса :lol:
Айде сега и малко позитивно мнение :) Ами то е само едно, но поне на мен ми направи голямо впечатление как се пласират играчите по терена, определено това доста помага за хубави атаки, общо взето това ме задържа на играта няколко часа :) А щях да забравя, дават фал за игра с ръка, което не знам дали в минали фифи го е имало, но мене много ме израдва :)
Ами това е, едно нещо много ми хареса и няколко макар и не толкова сериозни проблеми ми разваляха играта, та си се върнах към PESа, така или иначе до края на октомври трябва да се появи Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008 :)