ArenaBG
mobile spot 4
published by TheTRENERA на 2020-08-11 21:58:37
Вашето мнение относно FAST and FURIOUS CrossRoads може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by pimcom на 2020-08-12 00:13:48
Качеството на клиповете и снимките е като на игрите преди 15 год. Дано да съм в грешка защото за 84 ГБ трябва да има ефекти все едно сум на улицата а тези даже и не се доближават до това
published by TheTRENERA на 2020-08-13 01:23:39
Откъм графика е могло далеч по-добре да се направи. Имам чувството, че някои дървени разработчици започнаха да ползват кецани ефекти с цел играта да има една стара визия, чрез която на феновете да им стане едно носталгично и да се нахвърлят.
За жалост замисъла не сработва поне при 85 процента от потребителите. В крайна сметка се получават такива аномалии, че старите 'N.f.S' да са с класи по-добри от новите или първия 'PREY' да е на светлинни години пред втория, въпреки че втория е излезнал към 11 години по-късно. Примери колкото искате.. Нима ако направят нов 'GTA' по базата на тройката или четворката феновете на играта не биха се завърнали с гръм и трясък.!. Ами за футбола да говорим ли.. Ще доживеем ли най-чаканата от години 'Half-Life 3' или това ще си остане само мит.?. Да имаш нещо хубаво и да го окалпазаниш явно не е дарба единствено на премиера от Банкя, а и на много други работещи в сферата на "супер компютъро".
(аз лично започнах играта заради една от любимките ми Мишел Родригес)
published by stadium7878 на 2020-08-13 05:10:11
Абсолютно недоразумение.
published by TheTRENERA на 2020-10-07 22:40:05
Съобщение:
Мога да предоставя на всеки желаещ да бъде Ъплоудер или искащ да създаде видео Канал - материали, шаблони, туториали , приготвени игри и програми, всякакви спомагателни съвети. Може и чрез скайп, дискорд, TeamViewer, 'AMMYY Admin' и др.
------------------------------------
Message: I can provide anyone wishing to be an Uploader or want to create video channel - materials, templates, tutorials, prepared games and programs, any auxiliary tips. Maybe via Skype, Discord, TeamViewer, 'AMMYY Admin' and others.