надявам се да съм достатъчно изчерпателен с тази тема за доста хора
Стартираме файла от играта и инсталираме в избрана папка от нас самите,за предпочитане е да в дял които да не е в „С” ,понеже за да запзим сейфовете,после отиваме в папка “dev-frcy”,отваряме папката>>>>после отиваме в папка “DEVANCE” копираме двата файла ,които играят ролята на самия крак в папката на самата директория където сме инсталирали играта в случая папка под името “Crytek” ,после инсталираме файловете в папка “updates”мисля,че тези файлове са два и има проблепри самата инсталация,понеже иска pach 1.3,него можете да изтеглите от тука www.ubi.com/US/Downloads/Info.aspx?dlId=691 ,теглите го инсталирате трите фаила,но аз си мисля,че може и без тях,но все пак >>>разархивираме “mini_dvd” и маунтваме с деймант тулса и се забавлявате
Ако някой иска да слага пачовете да става безсмъртен,това е друг въпрос
Значи първо отивате в папка Crytek и търкате файла под името DevMode.lua. След това влизате в този саит
http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=31057 и теглите архива "farcrycheats" разархивирате го копи и го слагате вътре на мястото на онзи когото изт�изтъркахте и това е ,ставате безсмъртен.
И това е цлия бизнес с тази игра