надявам се да съм достатъчно изчерпателен с тази тема за доста хора;);):):)8)8)8)
:):):):P:thumbsup:Стартираме файла от играта и инсталираме в избрана папка от нас самите,за предпочитане е да в дял които да не е в „С” ,понеже за да запзим сейфовете,после отиваме в папка “dev-frcy”,отваряме папката>>>>после отиваме в папка “DEVANCE” копираме двата файла ,които играят ролята на самия крак в папката на самата директория където сме инсталирали играта в случая папка под името “Crytek” ,после инсталираме файловете в папка “updates”мисля,че тези файлове са два и има проблем при самата инсталация,понеже иска pach 1.3,него можете да изтеглите от тука www.ubi.com/US/Downloads/Info.aspx?dlId=691 ,теглите го инсталирате трите фаила,но аз си мисля,че може и без тях,но все пак ;)>>>разархивираме “mini_dvd” и маунтваме с деймант тулса и се забавлявате
Ако някой иска да слага пачовете да става безсмъртен,това е друг въпрос
Значи първо отивате в папка Crytek и търкате файла под името DevMode.lua. След това влизате в този саит
http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=31057 и теглите архива "farcrycheats" разархивирате го копи и го слагате вътре на мястото на онзи когото изтъркахте и това е ,ставате безсмъртен.
F1 ... Пуска 1st/3th Person
F2 ... Отиваш до следващият чекпоинт
F4 ... Минаваш през стени
F5 ... Нормална скорост
F9 ... Сейваш
F10 ... Лоудваш
F11 ... Нещо от сорта на Debug Mode. Показва ти едни линийки и аз не разбрах за какво.
o ... Дава ти 999 патрони за всяко оръжие
p ... Дава ти всички оръжия
BackSpace ... Ставаш Господ хахахах (Безсмъртие)
= ... Увеличаваш Скоростта
- ... Намаляваш Скоростта
Надявам се да съм улеснил доста хора с тази тема ,понеже има и други които се мъчат и се чудят кое и как става с инсталации и слагане на пачовете