"Фантомът от операта" е много хубав филм. Наистина. Сюжетът би трябвало да ви е известен поне отчасти, затова няма да го описвам. Ще кажа нещо за визията - красива, разточителна и въобще великолепна. Ще ви хареса при всяко положение. Като се замисли човек, че режисьорът на този филм е направил и безобразния кич "Батман и Робин", направо ще се учуди. Всъщност това е, което ми направи най-силно впечатление. Музиката си е класика. Приятна за ухото и така нататък, само че съм слушал как [url=
http://youtube.com/watch?v=bkkHp26w9no]Ерик Адамс пее "Фантомът от операта"[/url] и на фона на неговото изпълнение това на Бътлър е леко слабичко. Виж, като актьор Бътлър беше страхотен. Бидейки гледал невероятно могъщата простотия "300", в която той демонстрира точно какво не е актьорската игра, аз се леко притесних от присъствието на съответния във филм, който би трябвало да е сериозен. Обаче на пук на притесненията ми той се справи много добре. Останалите актьори общо взето не пречат, даже някои са много качествени, обаче просто Фантомът е уникален. Абе, ясно. Гледайте и се радвайте