Толкова съм щастлив че не я купих тази игра въпреки че предвиждах да се охарча... благодаря на тези които са я кракнали! Пълна с бъгове, поне според мен е много по-реалистична от 2011, което я прави по-трудна защото трябва човек на практика да се научи наново да кара. На всичкото отгоре няма опция в кариерата да караш само 3 обиколки на състезание, а за капак на повечето писти вали или на практиса или на квалификацията или на състезанието или и на трите. Някой от другите слабаци ме блъсне отзад в завоя - БАМ! наказание, без дори да съм го видял. А това че не можеш да ползваш flashback когато изгледът ти е все едно си извън колата, просто е черешката на тортата. Да не говорим че посред състезанието трябва да мислиш какви гуми да слагаш и колко точно вали... господата от Codemasters явно са решили че тази игра ще я играят само бъдещи , настоящи или бивши Ф1 пилоти. Лично според мен след версията 2011, това е огромна крачка назад. Не съм кой знае колко добър, но от години играя различни игри, превъртал съм Ф1-2011 не знам колко пъти с удоволствие а с тази помия съм на път да си строша или ръцете или клавиатурата.