ArenaBG
mobile spot 4
published by Joredos на 2008-06-12 22:19:57
Вашето мнение относно Euro.2008.Croatia-Germany.SDTV.Xvid-JDS може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by aivanhol на 2008-06-13 21:47:45
Сега пък той е засегнат, първо: имам 18 години, второ: защо бързаш да направиш преценка за някой, който дори не знаеш с какво се занимава. Аз не съм казал, че апа има смотан тунер и е преебал последната минута, а отбелязах че последната минута не се гледа, трето: що се отнася до качеството, това вече може би е причината да бъдеш обиден, не е нужно много да разбирам от техника за да кажа, че или тунерът ти е скапън или кабелната, и в двата случая резултатът е един и същ. Като заключение искам да кажа че това е свободен саит и поне мога да израза мнение, нали? Ти си се постарал да запишеш и качиш, което го отбелязах и в предния коментар. Така, че приеми тези 2 коментара като съвет, а не като критика и спи спокойно. Айде със здраве.
published by Joredos на 2008-06-13 08:05:05
Дърпай го от там,какво се хабиш да пишеш?Ако малко разбираш от техника ще видиш,че последната минута е кофти,защото това е от сигнала на Диема,но понеже не разбираш,а и явно нямаш и 18 години и затова ти е по-лесно да почешаш клавиатурата.
published by aivanhol на 2008-06-13 05:33:39
ебати не е правилно да недоволствам, ама качеството е под всякаквка критика, на всичкото отгоре последната, най-интересна минута на мача не се гледаше заради лошо качество и торента е 1,5 гб. ако не качваха мачовете в демоноид с такова закъснение(