ArenaBG
mobile spot 4
published by isuspm на 2008-05-23 01:50:11
Вашето мнение относно ESC.2008.Semifinal2 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by isuspm на 2008-05-23 02:06:03
Телевизионната реализация на сръбската телевизия RTS беше под всякаква критика - забиване на кадри при монтажа на откъсите от живите изпълнения - последните представяни по време на гласуването, която видяхме дори и повече от веднъж; трепкащата картина към края (помислих, че ми се привижда от питието тегленето на числата от тотото) и невероятно лошия звук след полуфинала с нашите (помислих, че звука го вадят от средновълновия радиочестотен диапазон).
published by alexzv на 2008-05-23 04:45:41
май не се класирахме за финала?!? :thumbsdown:
published by viruscho на 2008-05-23 07:00:28
Европа не разбира от музика това е :yoji::yoji::yoji:
published by PuRe_ShAdOw15 на 2008-05-23 08:22:30
[b]не мога да повярвам,че не сме на финала!
евровизия е политика до последния детайл! българия няма място на това политическо нещо! нашата песен не беше достойна за този конкурс,много над нивото му е! никоя друга песен не стигна в мтв!
никога няма да спечелим![/b]
published by LVD на 2008-05-23 09:08:12
Певичката гласчето го изгуби някъде , текста съставен от изречение и половина почти успя да грабне публиката.
Песента ще се хареса на евро тинейджърите на 2 или повече водки , за съжаление те не са аудиторията на подобен конкурс.
published by ConspX на 2008-05-23 11:30:01
LVD много правилен коментар, но кой заслужаваше да отиде бе онея пиратите ли кви бяха или онея пенсионерите от хърватска, песента беше на ниво мога да кажа, нямаше нищо общо с миналата година, но все пак беше доста добре, а и да не забравяме факта,че турците, поляците, че даже и хърватите са окупирали голяма част от Европа и са окупирали пенсионерската част от Европа, не прогресивната
published by underkiller на 2008-05-23 11:56:31
а на Турция песента - пълен боклук според мен...не че не харесвам тоя стил музика ама поне да се бяха напънали да напишат текста на английски..
published by janalicious на 2008-05-23 12:49:10
Вторият полуфинал беше много слаб, нямаше ясен фаворит и доста се чудих за кого бих гласувала. А за нашето парче бях абсолютно сигурна, че ще премине полуфинала. Представянето им беше зрелищно и динамично, хареса ми как го и представиха пред екрана заснето и бях повече от сигурна, че ще минем. Но за съжаление бях не стана и бях изключително разочарована. :-/
Има го и това, че много държави, където има много българи (Германия,Гърция и др.), нямаха право да гласуват и така намаля доста шанса ни. Вярно, че парчето ни не беше голям шедьовър ама на фона на останалите си беше тотален хит.
И да, турското парче беше под всякаква критика,гавра с рока бих казала, но турци навсякъде по Европа и те винаги стигат до челната десятка на финала, ако ще и най-отегчителната песен да имат (както в таз годишния случай):grrr:
published by janalicious на 2008-05-23 12:52:21
на фона на останалите, си беше тотален хит.
Турската песен беше под всякаква критика,гавра с рока бих казала, но нали цяла Европа гъмжи от турци и те винаги стигат до финалната десятка, ако ще и най-отегчителното парче да имат (както е тази година)
published by Pekanio на 2008-05-23 12:58:58
ебати тапата песен саставена само от едно изречение и тая издахва6е а пък и била една от най красивите..ебати изродо с некаква смотана рокля абе немам думи никога няма да спечелим евровизия:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
published by Adomas на 2008-05-23 14:52:59
Особено ми харесаха албанската и турската песен.Останалите бяха лигави имитации една на друга,като върха на абсурда бяха исландското и латвийското изпълнения.Изглежда на Европа и харесва някъкъв специфичен и крайно анахроничен стил музика-Неодиско-смес от АББА и музиката от рекламите за перилни препарати.Българската песен съвсем не бе лоша,всъщност това бе единствената ни песен,участвала някога на Евровизия,която ми хареса.Балтазар и ко заслужаваха да постигнат много повече от това недуразумение "Вода" миналата година,поне да се класират на финала.
published by atween на 2008-05-23 15:06:40
Нашата песен беше под всякаква критика (за съжаление). Още като разбрах кой, ще ни представя ми беше ясно за какво иде реч. Нормално с грачеща певица и наполовина крадфена песен сме за никъде. А "Вода" и на мен не ми харесва, но факта си е факт беше на 4-то място.
published by sambooo на 2008-05-23 17:31:11
Мен, да ви кажа, най-много ме израдва бабето накрая, което се обърка и каза, че столицата на Сърбия е БЪЛГАРИЯ! Абе като цяло голям смях. Иначе нашата песен може и да не беше шедьовър, но на фона на останалата...."смешнотия" хващаше поне окото ;)
published by monibg на 2008-05-23 19:03:49
Имам записа с много по-добро качество от ТВ България - естествено с нашия коментар.
published by hercules00 на 2008-05-24 00:23:30
Само Чехияяяяяяяяяяяя:fun::fun::fun: