Филмът за мен е впечатляващ и запомнящ се!До към средата вървеше малко мудно,но в последствие реших,че е имало защо.Така най-добре можеше да се усети атмосферата и действителността.След това идва бруталното.Някой преди мен спомена за фалшивата американска демокрация,е,тук я няма.Винаги гледаме едно и също,полицията или ФБР залавя някой наркодилър,вкарва го в чиста стая за разпит,дава му цигара,а може и кафе,а онзи пищи,че иска адвокат или телефонен разговор.Най-"зловещото",което може да се случи е органите на реда да си поиграят с жертвата на добрия и лошия полицай.Тук видях точно обратното,което ми допадна.Наркодилъра е заловен в някоя воняща дупка и разпита се провежда на място:въпроси,шамари и бой,плик на главата,после пак въпроси,шамари и бой и накрая куршум в главата.
Някои тук се дразнят от това,че камерата уж била държана от аматьор,аз мисля,че точно това придава автентичност на филма и е направено с цел.Това е едно от оригиналните неща в него,хем да изглежда като документален,хем не.Не знам защо и гласът зад кадър дразни хората.В повечето документални филми присъства глас,който си води повествованието.Тук това беше гласът на капитана,който разказва историята си,така че този елемент си беше напълно уместен.А и актьрите се справиха повече от перфектно,никакъв фалш и преиграване,все едно са снимани реални хора в реална ситуация със скрита камера.Това се отнася и за второстепенните персонажи,разговорите им са толкова махленски и скандалджийски,че все едно си на женския пазар.
Всеки който иска да гледа нещо по-различно и нестандартно,трябва да изгледа филма.Аз лично дълго ще го помня.