Така, за тези които чакат субтитрите ще трябва да ви разочаровам :( .... Значи синхронизирани субтитри има само за 1ви сезон и сега привършвам с 4ти сезон, поради няколко причини... 1во Тъй като тези релийзи са твърде различни от другите ДВД-рипове или ТВ-риповете просто разминаването е много голямо, което няма проблем може да се синхронизира, обаче проблемът е че на ТВ-риповете от кадето зимам субтитрите там се одрязват рекламите и времетраенето след всички одрязани реклами се променя което означава че единственият начин е на правя субтитри на ново на 2ри и 3ти сезон, което просто е трудно за мен и изисква твърде много време. Така че аз помогнах с колкото можах и ви давам субс за 1ви сезон и 4ти сезон. И 1 нещо, 4ти сезон на места може да има 1-2 сек разминаване на субс но това е заради рекламите както казах защото разликата от ДВД-рип субс и този релийз е някаде кам 40 сек а между ТВ-рип субс и този релийз е кам 3-4 сек така че това е от мен, надявам се да гледате с удоволствие, Sa6ko_p14a :)