ArenaBG
mobile spot 4
published by Dr3adLoX на 2016-04-21 18:24:06
Вашето мнение относно Drone (2014) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by zdr0 на 2016-04-21 19:50:12
Кога ще стане един по един с дронове по-масово трябва да се действа!
published by y2007 на 2016-04-22 21:35:53
"All ArenaBG Conspiracy Torrents" - какво му е конспиративното на този филм???
published by corwinsk на 2016-04-23 13:25:25
Те, също така едно време войните са се водили "с чест", а не с убеждаване на деца, че ако се взривят във влак с неверници, после цяла вечност ще плющят девственици. За това филм имаш ли, или само американците са виновни за дистопията ти? ;)
published by corwinsk на 2016-04-24 12:45:10
Объркал си адреса. :) Можеби си свикнал да спориш с идиоти и да ги затапваш с "а ти чел ли си еди кво си" без да си го чел ти самия. ;) Да ама аз обичам да чета.

За разлика от тях и теб, аз не говоря просто наизуст или защото съм "гледал филма". Корана, приятелю, обещава "хури" или девственици от мъжки пол за слуги в рая на правоверните и тези които умрат в служба на Алах на доста места - например 52:24 и 56:17. Що се отнася до сексуални партньори, обещанието е да бъдат възкресени съпругите ти като девственици - 56:34-36.

Също така, ти може да имаш някаква крива представа за това какво е "истински мюсюлманин", но самите те се карат по въпроса вече 1500 години. Всичките течения в исляма имат свои собствени религиозни текстове, освен Корана. Девственици за секс и девствени съпруги виват обещавани от основоположниците на много течения, като награда за правоверните и най-вече за мъчениците (тези, които дават живота си в битка в името на Алах) както в Хадита, така и от Дамар Бен Хабиб, Ал-Тирмиди и много други.

Може би трябва да последваш собствения си съвет и да се запознаеш със суровите факти вместо с това какво мислят разни филмаджии по въпроса. Само идейка. ;)
published by corwinsk на 2016-04-24 14:37:02
Когато наистина почетеш и се научиш да спориш със собствени, а не с чужди, предъвкани и недоразбрани аргументи, може да поспорим за философия и теология като равни. Лек ден.