ArenaBG
mobile spot 4
published by Dr3adLoX на 2010-11-06 00:57:27
Вашето мнение относно Ancient Aliens S02 E02 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by ronni83 на 2010-11-06 02:03:31
Супер:thumbsup:
published by mrspirit на 2010-11-06 16:03:21
Извънземните казали на древните хора "Наредете тея големи камъни по този начин, защото да може да се ориентираме по тях като идваме."

Значи те прекосяват цели галактики, за да дойдат до нас, ама точно като стигнат Земята е толкова сложна за навигация, че трябва да се редят камънаци в продължение на стотици години, за да може да се ориентират по тях после извънземните.

Аз ще имам GPS в колата и ще се ориентирам по наредени камъни...
published by mrspirit на 2010-11-06 16:05:38
Скрили били гигантските черепи в музея и нарочно не ги показвали на хората, защото можело да се окаже че са на великани.

Те за това щото са толкова скрити ги държат в един обикновен шкаф и пича си влезе най-спокойно и си отвори шкафа, за да ни покаже въпросните черепи.

Аз ако искам да скрия нещо няма да го мушна в първия долап на някакъв музей в някакъв малък град, а ще си го прибера в сейфа на тайната ми военна база.
published by todorius1 на 2010-11-06 16:19:34
:thumbsup: БЛАГОДАРЯ :thumbsup:
published by George756 на 2010-11-06 16:20:46
Серияла е добър но ще можели някои да направи субтитри,повече хора да могат да го гледат.Благодаря предварително.
published by mrspirit на 2010-11-08 11:20:00
Skulls според думите на един от изследователите във филма, то една от теориите за въпросните камъни е че са построени по желание на извънземните именно с такава цел.
published by mrspirit на 2010-11-08 22:25:28
Skulls, то ако не се филтрират глупостите ще се задръстим. :)

В АА концепцията има интересни моменти, които нищо чудно и да се окажат истини, но проблемът както в много други концепции е липсата на неоспорими доказателства. Трябва да се изнамерят подобни и може би пъзелът ще се нареди след това.
published by tbyte на 2010-11-11 09:56:55
Mspirit i Skulls просто ползвайте АА филмите като информация за исторически и археологически факти и не им обръщайте много внимание на изводите, а си ги правете сами. Поне аз така правя ;). По-важното в АА филмите е , че разказват за неща от археологията който никой друг никъде не споменава, а никой не е дал обяснение за тях. Например като онея дупки през няколко метра или каманите който са изрязани като с лазер и дори днешни майстори не биха се навили да ги направят така. Тоест като информация са страхотни филмите.
published by jorokralev на 2011-03-22 15:22:05
http://subsunacs.net/search.php :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: