Даа, поредния калпав "екшън"... За да не ме порицавате много ще се обоснова точка по точка.
1.Графика-слаба работа, грозни текстури, изкуствени пламъци(ако ви издържат нервите до второ ниво, скочете в пламъците за да видите че нашия герой носи азбестов костюм или Fire Resistance му е на макс:)...
2.Железария-кол, револвер, пушка-помпа, тежка картечница(с леки поражения и ОГРОМНА неточност), арбалет(може би най-полезното оръжие). Какво да кажа-малко на брой, за сметка на това-отегчително безполезни. За справка намерете разликата с оръжията от Undying и ще си говорим пак...Да не говорим че ти ги изспват накуп още в началото
3.Физика-е маа му и на зомбито, което ходеше от грешната страна на парапета на едно стълбище...
4.Звук-тук не е чак толкова зле, добре подбрана мелодия за атмосфера, но "озвучаването" на зомбитата са го взели от някой краварник
5.Геймплей-опа... я да видим-имаме някаква локация-хотел, град и тн. те са населени с изчадия адови, които просто ти се моткат в краката и ти пречат да гръмнеш няколко кристала и да освободиш същия брой заложници. Нещо разнообразието го е хванало липсата, лошо!
6.Присъдата-от 5 показателя това мозъяно изтезание получава половин (0.5) точка. Ако сте много навити да ме оспорите-заповядайте, но после не ми казвайте че не съм ви предопредил 8)