ArenaBG
mobile spot 4
published by ArenaBG.com на 2008-08-30 23:15:11
Вашето мнение относно The X Files: I Want to Believe може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by emoooarena на 2008-09-01 19:15:47
Не пиша често кометари но трябва да предупредя за хипер тъпия филм които не виждам защо е с етикет досиета х като нямаше нищо паранормално в тая боза.
published by spookey на 2008-09-02 19:30:21
ебати и тъпото парче...никой да не се прецаква да го гледа...епизодите са по-интересни...
published by dapsycho на 2008-09-01 19:22:37
като си представя че можеше да се прецакам да дам пари за тази скучна боза..... ужаст! Не се хабете - дори и да сте най големите фенове на заспали псевдо крими - трилъри чието действие е неясно като мислите на сценаристите които след препиване са написали за 5 мин сценария - пак няма да ви хареса!
published by ronni83 на 2008-09-02 02:36:11
По-скучен филм от тоя не бях гледал от доста време. Направо са се изгаврили със сериала.
published by firebringer на 2008-09-01 01:39:15
Такава боза, като този филм няма! Просто не очаквах толкова повърхностна история, камо ли за Досиетата-Х. Все едно гледах "От местопрестъплението", само дето Хорейшио го няма и е час и 40 мин. епизода :lol: . На края (дори) нямаше нито заговор, ното извънземни, ното... нищо! Този филм няма нищо общо с Досиетата-Х, освен Мълдър, Скъли и Скинър (как се радвах, че се появи :) ). Абсилютно ненужен никому филм, ако питате мене. Може да не си развалят кефа тези, които са фенове на сериала.
published by mira87 на 2008-09-01 17:26:31
Качеството как е.
published by sasshko на 2008-09-01 03:50:19
Гледах го на кино и аз мога да съглася до известна степен с всеобщото мнение, а именно, че филма е доста слаб. [b]Иначе 10x на Ъплоудера.[/b]
published by mirogazara на 2008-09-01 10:01:45
много плюене много нещо браво на всички доста добри критици с поле за изява коментарите на торентите в арена ..браво пубери вие сте наи добрата критика ...тносно филма относително може да ви хареса може би не но за фенове на жанра и особенно на поредичата ще е интересно да се види как се променя гледната точка на крис картър по всички разисквани преди въпроси
published by Kay на 2008-09-01 10:14:01
Екстра е филма,чаветата да не скимтът :cool:
published by tt555 на 2008-09-01 10:27:50
Филмът и на мен ми хареса.
published by Carlosbg на 2008-09-01 10:42:49
Мое ли да нема ни едно извънземно бе!?
А филмът наистина сякаш е епизод от станалите вече безброй такива сериали.За такъв не е лош.
published by sohm на 2008-09-01 10:44:45
Филмът е екстра качество БОЗА, с изтъркан сценарий. Но все пак който си пада по крими трилъри дори и изтъркани ще го хареса - големият въпрос е, къде е връзката с Досиетата Х и изобщо с идеята за нещо научно-фанстастично, за нещо мистериозно, за нещо извънземно и т.н. и т.н.
Алчността е прецакала идеята, жалко за Досиетата.
published by kobrito на 2008-09-01 12:24:24
горе долу става

http://fun.vestnik24.com/simagochi/kobrito
published by jambarius на 2008-09-01 14:45:53
И аз се заричам повече коментари да не чета! Чел съм коментарите за всички релийзи. 99% отрицателни мнения, а филма ми хареса! С право не се доверих на повечето от Вас и го гледах на кино! Заслужаваше си! Заслужаваха си и Индиана Джоунс 4 и последните 3 Звездни Войни. Който не е съгласен си е за негова сметка! Киното е за удоволствие, а не за да му се търсят кусури!
published by jambarius на 2008-09-01 14:46:22
Има изход от ситуацията с разминаващите се мнения и как донякъде да се предпазим да не ни подведат. Вече съм го предлагал на екипа на arenabg.com, но си остана без отговор. Ако желаят мога да изложа отново предложението си пред тях!
published by NeO_mAtRiX на 2008-09-01 14:57:58
:'( как са сасипали якия филм ужас ску4ен никаква интрига супер слаб сценарии американските промивки за господ и тем подобни опитват пак да промиват ужасен не става :(
published by rad0o на 2008-09-01 15:41:41
хаахахахахахахахахаха напрао може да са застреляте КРИТИЦИ :І:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D потре напрао
published by ipnaid на 2008-09-01 15:50:11
Не знам от къде толкова негативни коментари, филмчето е добро.
published by bayernfixer на 2008-09-01 15:51:43
Най-скучният филм който съм гледал, интереса на филма беше също толкова умрял, в Арена бяхме компания от 8 човека , в залата бяхме общо 10....На моменти всички се оплакаха , че са заспали...Нямаше грам тръпка, нямаше грам екшън, нямаше момент в който да ми стане интересно...Да ги бях скъсал тия 8 лева...
published by CTPaHeH на 2008-09-01 16:18:55
Пълен Провал.. Провал с главно "П" !!!
Не стига, че филма е най-обикновен Трилър (няма нищо общо с очакванията на хората), а на всичкото отгоре и за трилър пак нищо особено не е. Предвидим, Скучен, Муден, с изключително слаба актьорска игра.. Така и така нищо не се случи от началото до края. Дори за хората дето си падат по зрелищата няма нищо, един запомнящ се ефект няма.. Изобщо Боза!!!
Аз лично отидох на кино да го гледам.. и пак ви казвам НЕ СТАВА!
Не чух нито един човек от тези в залата, който да каже нещо хубаво за филма.. 8)
:thumbsdown:
published by mephala на 2008-09-01 16:30:12
Много тъп филм не си правете труда да го сваляте.А който е дал и пари да го гледа яко се е прецакал:D
published by Rocco_Siffredi на 2008-09-01 16:30:18
Не нещо не ма накефи филма не знам защо ама е слаб филм!
published by sandokan101 на 2008-09-01 20:45:33
филма е много-хубав!!!!
няма да съжалявате.....особенно тези които харесва фантастиката
published by le6per на 2008-09-01 19:59:32
Не мога да повярвам какво гледах. някак ми е тъжно че така са смазали тази история която следях с интерес по време на юношеството си. как може да има такава разлика между това от 1998 и сега. Дали Крис Картър не се базика нещо.Какъв ли хонорар е взел Духовни за това след като така бучеше преди години и напусна серияла?
published by slrasta на 2008-09-01 20:04:20
Филмът смърди!!! Правен е за пари,:thumbsdown: без мисъл :yucky:. Няма нищо паранормално, лошите са руснаци... Абе с две думи поредната американска БОЗА! А да - Мълдър и Скъли се обичат!:ras::ras::ras:
published by gencho_h на 2008-09-01 20:20:15
Филмът смърди!!! Правен е за пари, без мисъл . Няма нищо паранормално, лошите са руснаци... Абе с две думи поредната американска БОЗА! А да - Мълдър и Скъли се обичат!

published by time-shift на 2008-09-01 21:14:10
Ей, не се научиха хората първо да разберат какъв е филма и после да тръгват да плюят като бясни. Че не е за всеки - не е, то е ясно, като не си падаш по мрачни философски мистерии не го гледаш и толкова. Не може само екшън-ужаси да има.
published by kyamran на 2008-09-01 22:20:24
Малеее, страшно съм разочарован от филма:-/
Нищо общо с "Досиета Х"
published by ISKO на 2008-09-01 22:24:56
I want to believe , че могат да напраят по хубав филм :D
published by sohm на 2008-09-02 00:46:06
Sandokan101 "абе хора като не ви харесва такъв жанр филми не ги гледаите, ...то си пише за неграмотните "фантастика" или за по-грамотните "sci-fi""

Точно тук е проблема :) Нито има sci-fi, нито фантастика - филма е ПЪЛЕН МРАК (в умовете на тия дето са го правили) !!!
published by elenamilleva на 2008-09-01 23:43:44
филма е пълен провал.По добре да не бяха правили 2-ра част, за да ни остане спомена от много добрата пълнометражна версия.Като се замисля това е годината на провалите за всички филми с продължения-като започнеш от този, минеш през "Индиана Джоунс", "Мумията","Хелбой" и завършиш с изцепката на иначе ВЕЛИКИЯ Уил Смит "Ханкок" - страшна работа!!!!
Накъде отива киното .......:-/
published by gazoarmer на 2008-09-01 23:47:58
сеед хора сеед
published by sandokan101 на 2008-09-02 00:15:14
абе хора като не ви харесва такъв жанр филми не ги гледаите, ама не и прости коментари "не струва" "боза" и тем подбни то си пише за неграмотните "фантастика" или за по-грамотните "sci-fi"
published by koliobss на 2008-09-02 00:59:43
НЕ ЗНАМ ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГЛЕДАТЕ КОМЕНТАРИТЕ НА ВСЕКИ ЕДИН ФИЛМ И СПОРЕД НЕГО ДА СИ ПРАВИ ТЕ ИЗВОДИТЕ ДАЛИ ДА ГО ГЛЕДАТЕ!!!!!!!!!ВСЕКИ СИ ИМА РАЗЛИЧЕН ВКУС И ДА НЕ ИЗБРОЯВАМ СЕГА И ДРУГИТЕ ПРИЗНАЦИ....ТЕГЛЕТЕ И ГЛЕДАЙТЕ :)ИНАЧЕ ПРОПУСКАТЕ ПО ТОЗИ НАЧИН МНОГО НЕЩА \/
published by bbboro на 2008-09-02 01:26:18
Голямо разочерование е филма.Очаквах много повече.
published by Kzandur на 2008-09-02 01:48:22
Излагация и абсолютна загуба на време
published by mtiholov на 2008-09-02 01:56:34
ни6то об6то с досиетата X, тапня
published by vasu на 2008-09-02 12:06:07
И аз очаквах повече, но въпреки това ми хареса. Не съжалявам че го изгледах :)
published by vsv на 2008-09-02 12:09:37
Филмът си е много хубав!!! Тези, които казат обратното сигурно не са гледали повече от три серии от сериала и може би не знаят, че има още два пълнометражни филма. Който харесва сериала ще му хареса и филма. Според мене първият пълно метражен филм е най-добър а този е нещо като по-дълга серия от сериала, има тръпка при завръщането на Мълдър и Скъли на екрана. Не виждам и какво негодувате от края, наистина краят е по-подходящ за край на някой от епизодите в сериала а не за пълнометражен филм, но въпреки това на мене ми хареса!!! Не се влияйте от мненията на другите, изгледайте го и после си коментирайте. Аз за пореден път се убеждавам, че първо трябва да гледаш и после да си правиш аключения. Аз останах доволен!!!
published by jambarius на 2008-09-02 12:46:05
Искам специално да благодаря на elenamilleva. Много полезен коментар! От всички филми, за които си е дала "компетентното" мнение, само новата МУМИЯ не съм гледал и не смятах да го гледам. Вече съм 100% решен да го видя на кино, понеже останалите, които споменава ми ХАРЕСАХА МНОГО!!!!!
published by elenamilleva на 2008-09-02 15:51:50
jambarius , много се радвам за доверието и най-добре ще направиш ако отидеш да гледаш МУМИЯТА на кино - как иначе ще си върнат парите от високобюджетният проект??? Не знам на колко години си, но явно не си на повече от 20. За човек, който следи продълженията на повечето качествени филми и новите серии са му харесали, вариантите са 2 - или имаш твърде занижено мнение или просто гледаш да си губиш времето с поредната боза.Аз за разлика от теб не очаквам да гледам тъп филм, кагато пусна продължението на БАТМАН, МУМИЯТА или който и да било от останалите касови филми!!!!
И не на последно място - има два случая в които не трябва да си позволяваш да изразяваш мнение - когато не го умееш или когато не можеш да си го позволиш!!! Ти си избери кой от двата варианта си.....
published by elenamilleva на 2008-09-02 15:54:19
филми.И не на последно място:има 2 случая,когато не трявба да изразяваш мнение-когато не го умееш или когато не можеш да си го позволиш!!!! Ти предцени кой вариант си ....
published by elenamilleva на 2008-09-02 15:58:22
jambarius ,можеш да видиш и мнението ми за "the bucket list","awake","Последен подарък", но съм сигурна че те пък на теб не ти харесват.Вероятно, защото не ги разбираш.....
published by KPAHK на 2008-09-02 17:48:47
хаха както би казал моят добър приател проф.Вучков:
"Тотааааааалллна трагееееедия, драги зрители":cool:

що ли не прочетох коментарите:(
published by sohm на 2008-09-02 23:46:13
The X Files: That I Want To FORGET :)
published by WhiteQueen на 2008-09-02 20:40:22
Хахахахаха!!!! Не успях да се сдържа след настървения коментар на "elenamilleva". Момчето, дето Ви е "похвалило" нямам представа на колко години е, но съдейки по коментара му, предполагам че е между 15 и 45. :) А според Вашия правопис, вие или сте руса, или сте блондинка... Вие преДценете. :D

Извинявам се на всички за дългия коментар, но просто не се сдържах.

...А, да кажа и за филма... Може да ви хареса, но може и да не ви хареса. :)
published by psychonaut на 2008-09-02 20:47:14
Твърде много лична драма между фокс и мълдър, твърде малко внимание е отделено на мистерията и загадката, която всъщност изобщо не беше центъра на сюжета. Оценка от мен: не става.

Торента е с добро ка1ество - благодарско на ъпа.
published by prozacsf на 2008-09-02 21:03:57
Май очакванията ми бяха повече -_-
published by milla на 2008-09-02 21:05:44
незнам защо всеки иска да види извънземни.сериалът е и за паранормални явления.явно хората които го плюят не са гледали всичките сезони.има не6то паранормално има и така чаканата целувка и обич между мълдър и скъли - какво повече искате.от толкова критики да ви кажа че с удоволствие изгледах филма и не съжалявам.на фона на други широко рекламирани този не ме разочарова.това е
published by milent на 2008-09-02 22:11:27
Няма какво да си кривим душата това е доста слаб филм , струва ми се че първоначално е писан за сериала не за големия екран, чувства се как има напъхани неща само за обем.
published by Slippery на 2008-09-02 22:32:12
Аууу този филм счупи тазгодишния тъпометър!
published by ico1730 на 2008-09-02 23:40:40
като цяло не е лош ! но определено не е за досиетата х ! нищо опщо по темата !:-/
published by buxz на 2008-09-03 00:36:29
Що анонсирате субтитри, дето ги няма?

Субтитрите са за 1 диск, а филмът тук е на 2.
Пасващи субтитри има в subs.unacs.bg
published by elenamilleva на 2008-09-03 08:46:17
... вие или сте руса, или сте блондинка...
и за филма... Може да ви хареса, но може и да не ви хареса...
Кой тръгнал да ми прави анализ!?!?!
Много дълбок смисъл има в изказването ти, няма как да не замълча:lol:
published by ntzvetelin на 2008-09-03 15:24:03
Филма е хубав,заслужава си да се гледа,е не е нещо кой знае какво,ама става..
published by selfish на 2008-09-03 16:37:28
Само развалят добрата слава на поредицата. Доста глуповат филм за съжаление !!!
published by bdjon на 2008-09-03 17:50:13
Е не е чак толкова зле филма - като гледам какви бози правят последно време-:blush: това поне става за гледане
published by firebringer на 2008-09-03 23:15:48
Не, този филм наистина няма нищо общо с Досиетата-Х! И не ми разправяйте "Който го казва, явно не е гледал много от епизодите"! Как може изобщо да го определите като някой от епизодите!? Точно те са интересните и истинските Досиета-Х, а не тази разкашкана (наистина са се престарали със страничните истории и сълзливи моменти) и невероятно повърхностна БОЗА! Това, че Скъли, Мълдър и Скинър са на екрана не означава, че филма е хубав. Какво като са се завърнали на екрана? :). Филма може да ви хареса, ако ви се гледа извънредно дълъг епизод от някой от криминалните сериали по Нова :D
published by xera на 2008-09-03 22:29:23
ниама ништо обшто с предниа филм
published by firebringer на 2008-09-03 23:22:02
*Продължение* :P
криминалните сериали по Нова :lol:. Та за очакващите Досиета-Х - не гледай! :), а за останалите - ами жертвайте се ако искате :P

П.П. Еми като няма брояч, не мога да измисля кога съм натракал 500 символа ;).
published by time-shift на 2008-09-04 01:52:47
Има епизоди в сериала, в които няма абсолютно нищо паранормално, в които се акцентира върху развитието и отношенията на главните герои. Освен това в голяма част "Досиетата Х" е драматичен сериал. Филмът прилича на епизодите и по двата критерии. Който е чакал ужаси и летящи чинии - сори.
published by obocboeb на 2008-09-05 00:29:34
бахти тъпият филм!!!!
И къде по дяволите са извънземните?????????
published by trickdaddy на 2008-09-05 01:10:16
нема такава боза
published by Deuce на 2008-09-05 08:49:31
Mалко франкенщайнска работа е тоя сценарий, ама определено става за гледане филмът. Все пак сериалът си беше по-добър.
published by time-shift на 2008-09-06 16:27:26
slayernikman, ти не разбра ли, че няма смисъл да обясняваш достойнствата на филма на хора, които не могат да го схванат :)Те губят от това, аз си прекарах добре пред компютъра. :)
published by krastitelski на 2008-09-05 09:55:11
Много съм разочарован! Как можаха да съсипят самата идея на x-files с този филм. То единственото паронармално беше това, че отчето има видения, а основната линия на филма се движеше около крадците на органи. Това някакъв трилър ли е или X-flles???:-/
published by baihoi на 2008-09-05 10:21:51
Предатлство спрямо Досиетата Х!!! Гледал съм всяка една серия на всички сезони (не само тези по Нова). Предния кино вариант на досиетата беше абсолютно в крак със сериала, но този няма нищо общо. През цялото време се чудех кога ще започне интересното и филма взе че свърши, а го гледах на кино както се полага за филм от този ранг. :thumbsdown:
published by POPCORN на 2008-09-05 18:25:04
Евала на ъпа ама аз по тъп филм скоро време не бях гледал!Очквах ебати филма да е то....
published by Anatriela на 2008-09-05 18:45:47
Не мога да се въздържа да не напиша колко съм разочарован от филма !!!!! Гледал съм всички серии + филмът. Ама това направо.... ИСКАМЕ ИЗВЪНЗЕМНИ БЕ ЕЙ какви са тези простотии имах чувството че гледам отделен епизод от сериала (от ония безмислените) :thumbsdown::thumbsdown: АКО СТЕ ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ НА Досиетата Х - НЕ ГО ГЛЕДАЙТЕ !
published by brigadira_01 на 2008-09-05 19:18:58
:D:sick::weep::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:мн зле ,направо ми разбиха фантазията!!!не си губете времето
published by pLague_2 на 2008-09-05 23:09:28
ако искате да си губите времето тва е филма ...пална безсмислица
published by jazzyy на 2008-09-05 23:11:23
:-/ а така ми се искаше да го гледам, благодаря за коментарите, няма да си развалям мнението от сериала и първия филм и ше се направя че този не е излизал :(
published by slayernikman на 2008-09-06 01:26:38
Искам да кажа нещо на всички,които искат да го гледат.не четете коментарите написани от тъпи тинейджъри,които искат извънземни,много екшън,специални ефекти,гърмящи коли и т.н.Всеки който е фен и е изгледал епизодите,подчертавам изгледал епизодите и се счита за фен на сериала ще се изкефи.Филма ще го върне в онези хубави години когато гледахме сезон след сезон.За това всички обиждат филма.Еми да като не разбирате смисъла на семките,които Мълдър яде когато Скъли влиза,нейните леко иронични физиономии с лека усмивка,когато Мълдър започва да говори,забитите моливи в тавана и още много други такива щрихи,филма няма да ви хареса.Защо защото не сте фенове на сериала.Не сте живели с него и не сте разбрали неговия смисъл.За съжаление малко са хора,които са написали хубав коментар за филма.За това всеки,който не е изгледал сериала да не гледа и филма защото няма да му хареса.А на мен не ми харесва такива псевдо разбирачи после да споделят мненитео си за нещо което не разбират и да казват,че то не е добро.
published by slayernikman на 2008-09-06 01:27:58
ще се изкефи.Филма ще го върне в онези хубави години когато гледахме сезон след сезон.За това всички обиждат филма.Еми да като не разбирате смисъла на семките,които Мълдър яде когато Скъли влиза,нейните леко иронични физиономии с лека усмивка,когато говори,забитите моливи в тавана и още много други такива щрихи,филма няма да ви хареса.Защо защото не сте фенове на сериала.Не сте живели с него и не сте разбрали неговия смисъл.За съжаление малко са хора,които са написали хубав коментар за филма.За това всеки който не е изгледал сериала да не гледа и филма защото няма да му хареса.А на мен не ми харесва такива псевдо разбирачи после да споделят мненитео си за нещо което не разбират и да казват,че то не е добро.
published by slayernikman на 2008-09-06 01:28:50
За това всеки който не е изгледал сериала да не гледа и филма защото няма да му хареса.А на мен не ми харесва такива псевдо разбирачи после да споделят мненитео си за нещо което не разбират и да казват,че то не е добро.
published by NeO_mAtRiX на 2008-09-06 03:37:46
малеее какво се е слу4ило с ДОСИЕТА Х:'( тва е върха няма такава гавра целия сериал го имам на двд колекция даже за "маняците" по горе .Няма такава пародия и тоя негар пак е палния край...... :-O нищо общо :'(
published by x3mx на 2008-09-06 04:39:44
ужасно тъп филм, сред най-слабите за годината
published by The_Final_Cut на 2008-09-06 11:46:15
На пук на всички - мен ме кефи!!!
published by aenski на 2008-09-06 14:58:34
всички пишат едно и също че филма е бил тъп и така нататъка аз ще ви дам +1 на коментарите и ще допълня че идеята на досиетата а именно паранормалните явления се сведаха до минимум с тоз медиум просто идеята вече я няма
published by rumen_dj на 2008-09-06 15:32:35
ето още инфо за филмаа http://karamel4e.com/ubars/313.jpg много е добър
published by novakbg на 2008-09-06 17:57:49
Яко тъп филм!
published by Baldi83 на 2008-09-07 12:19:58
е такав тъп филм не бех гледал нчма нищо общо с 1 част:thumbsdown:
published by ballomed на 2008-09-07 13:34:17
Срам и позор, сериала беше хубав, първия филм ставаше, този в пълен боклук.
published by martinbmitev на 2008-09-07 14:21:29
Много тъп филм
published by gataka на 2008-09-07 15:56:05
Разочарованието беше огромно.

Много посредствено, може би става за една от сериите на серила, но за филм за големия екран е изключително жалка работа.
published by igla на 2008-09-07 16:28:53
Не си ли струва кво ?:-/
published by stingercho на 2008-09-07 23:22:28
Отдавна не бях писал отрицателен коментар и то в жанра, който най ми харесва, но немога да се стърпя да не предопредя хората за бозата която ги очаква. Нищо общо с досиета Х, добра игра на Духовния и Скалата и още по добра работа на ъп-а. филама :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:
published by zlatina_ip на 2008-09-08 01:12:14
Ужасно разочарование:(Бяха ми казали,че е тъп,но все пак си мислех,че може и да не е толкова зле...:-/Голяма грешка.Филмово недоразумение:grrr:
:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
published by dgojen на 2008-09-08 01:52:22
Филмът си е OK! Гледах го без да имам някакви конкретни очаквания и ми хареса. Не съм се опитвал да го сравнявам със сериала или първата част и ми се видя доста сносен и доста далеч от крайните определения на други, коментирали го по-горе, като "боза" и т.н.... Става си за гледане и още как!
published by aenski на 2008-09-08 07:57:02
честно казано имало и подобни епизоди в сериала и нормално е да направят и един такъв филм няма лошо.не ми е до извънземните или до каквото и да било друго на мене ми е до това че бях на 7 години като почнах да гледам сериала и не спях с дни после маика ми ми забрани да го гледам . и та така очаквах нещо плашещо ;)
published by gosu-usa на 2008-09-08 11:16:39
Не е това което фен на поредицата очаква да види,
просто само заглавието и актиорите са от ХFiles, честно казано 2/10 от мен.
published by nikolaya на 2008-09-08 20:20:55
Разочарование е меко казано .Исмукан от всякаде скучен,тъп и .......... и....... Не се лъжете да го сваляте,спестети си времето.
published by sir_plamen на 2008-09-08 21:02:17
най гадния филм не си губете времето да го гледате
published by pensa на 2008-09-08 22:46:53
На мен ми харесва.10+ на ъплоудера:thumbsup:
published by veleno на 2008-09-09 00:08:29
Disappointment! :thumbsdown:
published by breakerhigh на 2008-09-09 05:37:54
не ми хареса особено-_-
published by 6pino на 2008-09-09 14:24:32
Безобразно глупав, муден и разочароващ филм!! Не си губете времето - никаква мистерия, никакво напрежение и плоски лафчета! УЖАС!!!
published by sohm на 2008-09-09 16:51:50
Филмът е ТРАГЕДИЯ - не стана ли ясно !
published by bmw__x5 на 2008-09-09 17:46:50
филмът е наистина мнооого слаб, тотално разочарование. сериалът беше невероятен и все още си го свалям. но двата филма (поне аз толкова съм гледал и за толкова знам) са отвратително глупави. И все пак предишният отпреди 10 години беше доста по-добър. този път са прекалили с тъпотията. няма нищо паранормално,страшно,загадъчно... ако очаквате да си припомните добрите стари досиета, просто не сте оцелили филма. ЗАГУБА НА ВРЕМЕ... жалко че съм толкова наивен и отидох да го гледам на кино даже...
published by sashita79 на 2008-09-09 23:38:32
отвратително ТЪП филм, направо не си губете времето, толкова да съм бесен на тая тъпня УЖАС.
published by teddko на 2008-09-10 10:45:16
Слаб филм очаквах много повече
published by shoshy на 2008-09-10 11:13:32
Тея нормални ли са? Как може да направят досиетата х без извънземни :thumbsdown: много зле :thumbsdown:
published by chadooo на 2008-09-10 11:29:28
:)Екстра си е филмчето !!! Който не му
харесва , да се оплаче на кварталния !!!:lol:
published by drago4apa на 2008-09-10 12:35:08
Нещастен нискобюджетен смотан смотаняшки фулм баси как се прее... да го :nuke::spank:
published by q1w2e3 на 2008-09-10 18:01:05
Това е филм за хората,които са гледали сериала...вие глупаци си спестете тъпите коментари. "Досиетата х" не са само извънземни се пак! Моля големите филмови критици,който не е гледали сериала да не си губят времето да го гледат и после да пишат безмислени коментари! :-/
published by tpeshow на 2008-09-10 23:22:03
В една от сцените Мълдар е бълтснат в пропаст с колата на Скъли.В една от следващите сцени Скъли се качва в колата си,която си е съвсем здрава!!!:thumbsdown::lol::blush:
published by 6markozavar на 2008-09-11 00:48:42
ами изгледах го ,очаквах много повече ,не го препоръчва.
published by wests1de на 2008-09-11 01:41:48
аз пък го препоръчвам, който харесва поредицата ще хареса и този филм, неподражаемата тръпка при гледането на досиетата и този път е налице според мен, приятно гледане ;)
published by i.stoimenov11 на 2008-09-11 01:51:47
филма не стажа и6то обшо със сериала.Само главните герои и музиката са същите другото не става.:grrr::grrr::grrr:
published by torpedo на 2008-09-11 10:59:49
Аз пък препоръчвам на хората, които не са гледали един филм, никога да не четат коментарите на глупавите деца преди това.
published by exel на 2009-04-07 17:47:49
Не е това, което очаквах.
published by Yenrak на 2009-09-17 02:18:18
Да, всички са разочаровани, защото бедните им и тесни съзнания са очаквали оргии с извънземни.