ArenaBG
mobile spot 4
published by hgoshev на 2008-03-03 17:10:36
Вашето мнение относно Dominici - 2008 - 03 A Trilogy - Part 3 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by gam3n на 2008-03-04 13:05:30
Направо съм изумен, супер здрав албум :thumbsup: , не съм очаквал такова нещо от Чарли Доминичи. Бях чул нещо от първя му албум, и го пропуснах, но явно втория и този са доста сериозен метъл! Нещо доста различно от Drea Theater, и то в добрия смисъл. Сега си тегля втория и първия от трилогията. Дано направи турне, с кеф ще му отида на концерт, а групата зад него е ненормална...
published by gam3n на 2008-03-05 07:13:57
Хехе, открих им аз и двата албума на Solid Vision, Eleven и Hurricane 8) , също много добри, а четох и едно интервю на Чарли, че Портной му препоръчал да потърси банда във форума на феновете на Dream Theater в италия, и макар че бил малко скептичен, решил да пробва и комбинацията между него и вече съществуващата група е просто перфектна.
published by gam3n на 2008-03-05 11:10:36
Естествено че на мп3, не съм ги и търсил даже на дискове. В сайта им има някакви връзки към италианския ибей, но и там ги няма. Изглежда наистина е доста трудно да се намерят. Проверих сега в амазон, с доставка от САЩ имат последния, и трае 2-3 седмици. Има и някакви магазини в италия посочени на страницата им. Ако не беше интернет пиратството щях да имам точно 5 диска и 6 двдта, не че се гордея с това, но за такива малки и неизвестни групи друг начин няма, даже и да бях готов да платя 20 евро за техен албум.
published by gam3n на 2008-03-05 14:14:29
slsk е истината за музика ;) , проври в гугъл за тази програмка, има неща, които и в платените тракери сигурно са с по 1 сиидър, а там е достатъчно само един човек да ги има. Бавна е понякога и има големи опашки, но обикновено се придвижват бързо, все пак това са мп3ки по 10-20 мб.