Не съм тийн и Джъстин Бийбър не ми е мокър сън :)) Може да съм му майка на възраст, но това не ми пречи да харесвам музиката му и него самия. Хлапето е много талантливо. Гледала съм филма няколко пъти и смея да твърдя, че е много добър биографичен филм. Показва 10 дни от живота му в подготовка за концерта му в една от най-престижните зали в света и разбира се пътя по който е минал за да стигне въобще до сцената. Гледала съм много негови интервюта и твърдя че не е надут а много земен,забавен, усмихнат и уважителен, това в БГ го няма у нито една "звезда" тук всички са примадони и съззвездия. Да той е малък, но няма да остане завинаги такъв, и великия Майкъл пропя на 5, но това не му попречи да го титловат за Крал на Поп музиката. Джъстин често е атакуван и обиждан от хейтъри, но хората които го харесват са много повече от тях. Без значение - "Кучетата си лаят, кервана си върви", колкото и да не ви се иска на тези които не го обичате, той върви напред и нагоре, роден е за това. Само времето ще ви убеди, че той не е временно явление, до тогава просто не го слушайте и не го гледайте, защото малцина са тези който могат да видят отвъд това, което се вижда с просто око, те са късметлии, останалите просто няма как да разберат :) Щастлива съм, че моята дъщеря го харесва, той е добър пример за младите.