ArenaBG
mobile spot 4
published by jimmy на 2008-05-28 15:33:57
Вашето мнение относно DJ_Max_Portable_2_MULTI3_REPACK_PSP-LOVE може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by azazti на 2008-05-28 20:04:14
единствената свясна игра която сам играл на псп е God of War освен нея нищо друго интересно досега не е излезнало само някви тапотии правят дано скоро да вземат да направят нещо свясно мерси за торента все пак ...
published by smokeydogg на 2008-05-28 20:10:54
ами пи4ове като 4акате на готово само да ка4ат а вие да теглите така ще бъде - безинтересно а интересните са в магазините като толкоз не ви изнася купувате си ;)
published by salasar на 2008-05-28 18:59:51
Леле какви безинтересни игри за псп правят в последно време. Иначе благодарности за труда на ъпа:) за труда.
published by ivailoivailo на 2008-05-28 22:17:29
не бе, не става въпрос за това, естествено че всеки цени труда на хората, които се стараят да ни запознаят с най-новите заглавия за джобната конзолка :) Но се съгласявам с неудоволствие с коментарите по-нагоре.. като се замисля игрите, които истински са ме накефили на PSP-то се броят на пръстите на ръката /на едната/ - какво говори това? Според мен говори че дивелопърските студия трябва с по-голямо внимание и старание да разработват игрите си за този ..твърде специфичен хардуер, съобразявайки се с възможностите му. Как можаха да го направят "God of War" толкова размазващ, а всичко останало да е посредственост и шитня /с вякои изключения/ :grrr:
published by ivailoivailo на 2008-05-28 22:20:32
толкова размазващ, а всичко останало да е посредсвеност и шитня /с някои изключения/? Сега единствено чакам "Gran Turismo"
published by anomandrus на 2008-05-28 22:28:29
Всичко е въпрос на вкусове :) Аз напоследък играх няколко, за мен поне страхотни заглавия (Echochrome, Patapon, Flow, Manhunt etc.). :thumbsup: Не зная кой от вас е гледал Playstation Day трейлърите в PSN, но там се казаха доста добри неща за бъдещето на PSP като устройство за игри, телевизия, мултимедия като цяло и дори GPS навигация. :thumbsup::thumbsup: Колкото до GOW..... ми там няма какво да се каже освен че е действително най-доброто заглавие за PSP.......в своя жанр.
published by azazti на 2008-05-29 00:02:35
smokeydogg ти като си толкова умен и имаш кинти си ги копуваи от магазина не ни даваи на нас акьв аз ще си ги тегля от тук ати от магазина и аи повече не пиши тьпи коментари...
published by Alucard_bg на 2008-05-29 15:53:16
Не ми обиждайте играта играя я вече две години и още не съм я превъртял мога съвсем спокойно да кажа че това се наражда в топ 5 игри за псп и е играта с най-голям риплей валю.
published by icoarakliev на 2008-07-13 12:48:01
Айде малко сийд,моля.Много ме кефи игричката мене и искам да я джиткам,сийдвайте хора не се срамувайте ;]
published by fashista на 2008-07-27 18:57:44
а бе кат си зема ПСП тря ли да се чипира или нещо такова за да ми тръгват пиратските игри :)
published by 68karov на 2008-10-18 15:21:37
Какво предсавлява??